Отговори
# 90
Госпожата,  Heart Eyes Hug Heart Eyes и вие ми липсвате много. Много яко ме е подгонила службата последно време, но скоро ще имам възможност пак да съм на линия.
И аз нямам почти никакво време, подготвяме концерта на 30 март, тичам на работа, от там на репетици, в къщи нещо да свършиш и то времето минало .
Ще те чакаме с нетърпение ! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 91
По повод на висящото кафе, Госпожата   love001 аз се сетих за безплатната прегръдка и историята на Хуан Ман. Колко голяма нужда има всяко човешко същество от топлинка и от това да се чувства обичано.

# 92
Госпожата,  Heart Eyes Hug Heart Eyes и вие ми липсвате много. Много яко ме е подгонила службата последно време, но скоро ще имам възможност пак да съм на линия.
И аз нямам почти никакво време, подготвяме концерта на 30 март, тичам на работа, от там на репетици, в къщи нещо да свършиш и то времето минало .
Ще те чакаме с нетърпение ! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Пожелавам успех от сърце на концерта! Не се съмнявам, че ще го имате, както и страхотни емоции, които да те държат заредена дълго време.  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 93
Лагунка!  Hug

Госпожата, и от мен голям успех!  Heart Eyes Hug

# 94
По повод на висящото кафе, Госпожата   love001 аз се сетих за безплатната прегръдка и историята на Хуан Ман. Колко голяма нужда има всяко човешко същество от топлинка и от това да се чувства обичано.

newsm51  love001 newsm51

Прекрасно е !  Hug
А инициативата тук набира голяма скорост, за моя огромна радост ! Всеки ден се включват нови кафенета, магазини, заведения- наистина съм много горда ! Аз имам обещания от два магазина и едно заведение в квартала, утре ще им разпечатам стикерите и ща направя първите висящи поръчки !  Peace

Много ви благодаря, момичета ! Имам нужда от подкрепа и стиснатите ви палчета, наистина !  Hug
После обещавам снимки от мястото на събитието, ако има и клипчета !  Peace

# 95
 newsm10 И аз се гордея с теб, мила!  newsm51 Дори чух за тази инициатива по телевизията. Така че супер просто!

Мното те обичам, мила!   love001

Роминка,  Hug

# 96
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Здравейте,
Минавам само да Ви поздравя и да пожелая и аз успех на Госпожата. От сърце ти пожелавам всичко да мине добре и да пожънете много аплодисменти! (Като гледам каква борбена и сърцата жена си не се и съмнавом.)

# 97
Добър да е денят ви, дружки ! Hug Оставих ви без кафенце тази сутрин, но много бързах за работа и не сколасах !  Embarassed
Сега, за компенсация - нещо сладичко ! Wink

Благодаря на всички за хубавите пожелания, надявам се, че наистина ще бъде страхотен концерта, готвим се много сериозно, правим го с много душа и сърце !  Hug
Ще се опитам да ви направя съпричастни поне мъничко към този празник ! Peace

# 98
# 99
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Боже, разплакахте ме с тоя клип с прегръдките... Прииска ми се и аз да съм там и мен да ме прегърнат и аз да прегръщам....Остарявам, изглежда, ставам сълзлива...

# 100
Боже, разплакахте ме с тоя клип с прегръдките... Прииска ми се и аз да съм там и мен да ме прегърнат и аз да прегръщам....Остарявам, изглежда, ставам сълзлива...

Аха, и аз съм голяма ревла ! От хормоните ще да е ! Wink

# 101
 Hug

Госпожата,ще стискам палци и ще чакам репортаж от мястото на събитието.  bouquet

Лагуни,радвам се да те "видя". Wink

Ромина Laughing

Светалчо,сълзите са израз на емоции,щом има емоция има и чувство..... Peace
Отивам да бърша нослета и носища,че хремата се въди като бълхи на куче у дома Sick

# 102
Славенка,  Heart Eyes благодаря !   bouquet
Стига с тия хреми, де ! Моята уж малко поспря, пък да видим !
Правихте ли меда с джинджифила ? Аз съм много доволна, няколко дози правих, мисля, че това ми помогна да изкарам цялата зима без хрема дори !  Peace

# 103
# 104

Е, как да не реве човек ! Ама с глас чак !  Crazy Heart Eyes Blush

Общи условия

Активация на акаунт