Отговори
# 285
# 286
Завърнах сееее! Свободна като птичка,която е била във клетка.  Hug Липсвахте ми!   bouquet

Без гадже съм,живея на друго място и се чувствам доволна и щастлива! Целувам вииии!  Heart Eyes

# 287
# 288

Денииии,  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 289
Офф, горкия, ще го разсипят!  Shocked

# 290
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Денимира, добре си дошла, мила!
Просто "чух" радостта ти от завръщането и ме трогна, без да те познавам и да знам защо си липсвала тук.

# 291
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Роминке, таман същото споделих в Кузейската тема. Сигурно е доста досадно понякога така да те налазват, а ти да трябва да се усмихваш и да ги прегръщаш, ама какво да се прави - нищо на тоя свят не е съвършено!

# 292

Направо !  ooooh! Тези дни толкова много снимки, само ти не си се курдисала там, джанъм !

Понякога наистина му се чудя как издържа на цялото това обожание ! Crazy

# 293
# 294

Направо !  ooooh! Тези дни толкова много снимки, само ти не си се курдисала там, джанъм !

Понякога наистина му се чудя как издържа на цялото това обожание ! Crazy

Знаеш ли, може да ви сащисам, но аз няма да се втурна да се снимам, ако знам, че му е неприятно, не ми е толкова важно да ме има там пльосната до него.  Laughing По скоро ще го поздравя, ако е благоразположен и ще му подаря нещо, например картина или някакъв стар предмет. Знам, че е любител.

# 295
Ами, ако видя, че няма да му е приятно и ще наруша личното му простраство, аз също не бих се хвърлила на врата му .
От друга страна, със сигурност няма да се разхождам с картини и антики в себе си из Истанбул, та най- вероятно ще му се метна !  Crazy После той ще се хвали със снимка с антика ! Mr. Green

# 296
Ами, ако видя, че няма да му е приятно и ще наруша личното му простраство, аз също не бих се хвърлила на врата му .
От друга страна, със сигурност няма да се разхождам с картини и антики в себе си из Истанбул, та най- вероятно ще му се метна !  Crazy После той ще се хвали със снимка с антика ! Mr. Green

Joy Joy Joy

# 297
# 298

Nice, а ?! Heart Eyes Crazy Blush

# 299
Мале, мале, не знам как издържа около нея, на мен ми иде да й скоча  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт