Серклаж - всичко за тази манипулация и ползата от нея! -2

• 122 661
  • 759
  •   1
Отговори
# 60
От сърце ти пожелавам всичко да е наред . И да гушкаш бебчето си живо и здраво . Успех .

# 61
Shirina dano tazi bolka da e samo vremenna i prosto disconfor i da ti e edinstvenia problem na bremennosta do 9mesec! Naistina hodim kato patki:) tova za jegata sam go chela i v drugipostove, zasto e tolkova strasna jegata, kakvo obsto ima sas serklaja?
Pozdravi!

# 62
  • велико търново
 Yamari  Ами и аз нз мобе би не е свързано с серклажа просто щото сме бременни и имунната ни система е по слаба и затова Simple Smile а болката някой път спира за няколко дена и пак по4ва но това е хубавото 4е е търпима  Rolling Eyes сега си мисля друго дали на 3 юни като отидем на ж.к ще се види ве4е окон4ателно пола...щото последния път като ходихме докторката каза 4е вижда 4ерти4ки а не топки ама не е на 100% сигурна Simple Smile

# 63
Здравейте,бихте ли ми казали кога се маха серклажа,с пълна упойка ли се прави пак,дали е болезнено,ако е планово секцио кога се сваля конеца,ако е естествено раждане кога Simple Smile

# 64
конеца се маха десетина дена преди термин без упоика някой казват че боли други неприятно усещане ама не всички са еднкави тей че не се знае ама до колкото знам е без упойка само се клацва конеца и се издърпва нещо такова  Shocked а за жегите не е хубаво от гледна точка на това да не се повишава температурата на тялото нали за това казват да не се къпем с гореща вода и че не е препоръчително да се ходи на море.

# 65
A znaete li zasto e protivopokazna toplata voda?

# 66
  • have faith and be patient ..
A znaete li zasto e protivopokazna toplata voda?

предизвиква контракции .. но по-скоро горещата .

# 67
Blagodarya C.Alex, niama ni nai malka predstava..

# 68
Говоря за душ със гореща вода ,а по принцип ползването на топли басейни също не се препоръчва заради микробите  Peace

# 69
  • велико търново
ми то хубаво ама аз се къпя само с гпреща вода ина4е ми е студено Simple Smile а за басейните ....на море няма да ходя на слънце да не се излагам и на басейн да не ходя...ужас  Heart Eyes аз искам малко тен Simple Smile

# 70
за топлата вода е най опасна в първите месеци защото може да предизвика и кървене абе доста работи ....ширина тая година ще пропуснеш до година с бебо пък за тен ходи на солариум ама пак след като родиш да не хукнеш сега че като те знам  ooooh! ще те  #2gunfire   Hug Hug Hug

# 71
А какво казват лекарите, море- не? така ли
Щом има серклаж не може ли да поплуваме в морето или да се топнем в басейна

# 72
От морската вода също могат да се хванат мръсотии ,имам бременна  приятелка която беше хванала гъбички дори и без да влиза във водата .. но лекаря и казал че  е от плажа , и по-специално от пясъка  ,смятайте !! А и чувам ,че и не на всички плажове  са пръскали за кърлежи . Всеки сам решава до колко да се пази разбира се ,но се пазете момичета  Heart Eyes  Peace

# 73
 Sad  значи ще пропусна морето и все пак мисля да топна краката, а на плажа ще си стоя само на кърпата и преди това ще питам доктора. За басейна- аз имам надуваем 3м и ще си влизам в него,но само аз и няма да слагам химикали, за него доктора ми каза че бебето не е в опасност, но мога да навредя на кожата си, ако е по- чувствителна и после трябва да ми изписва нещо което иска да избегне, нещо такова ми обяснява, но това беше преди,а сега ми предстои серклаж и може би и от него ще ме откаже

# 74
  • велико търново
аз в 4етвъртък влизам в 7-мия месец,ако бях поне 3,4 месец щях да ида на море....щото всяка година ходя от 3 годишна Simple Smile и сега ми е кофти Sad ама догодина го оставям на баба му и отивам да се 4ипкам Simple Smile а папи сулариума и по принцип е вреден не ходя на такива измислици Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт