Серклаж - всичко за тази манипулация и ползата от нея! -2

• 122 690
  • 759
  •   1
Отговори
# 240
Записвам се и аз да следя темичката Confused
предстои ми серклаж и съм много притеснена Rolling Eyes дори още не сме решили къде ще е най добре да се направи.
 Какво мислите за МД newsm78 какви са цените горе долу, извинявам се ако сте писали но четох толкова неща и всичко ми стана каша в главата Confused

# 241
Здравейте,
аз вече съм една седмица след серклажа Simple Smile дано всичко е наред до края Simple Smile 14г.с съм в момента.Правих го в МД.Нищо не съм плащала!
Пих антибиотик.Но сега от време на време корема ме боли,то не може да се каже май болка,а по-скоро като тежест.Дали е нормално?Не си спомням първата бременност дали е била така Sad
Пия нош-па  и утрогестан вагинално.
С миналата бременност изкарах почти до края,като съм нямала проблеми от страна на серклажа.Родих 15 дни преди термин.Бебето беше голямо 3500кг.Така,че се надявам всичко и този път да е наред.
Успех и на всички вас пожелавам Simple Smile

# 242
Tedi, бебчето е много едричко, браво. А за вируса - каръка ти е голям...с толкова АБ и да си болна е брутално  ooooh!   Пробвай да се оправиш само с "лечебно гладуване". Аз така малката 2 пъти съм я оправяла за няма и 2 дена. По-добре, отколкото да се тъпчеш с още лекарства, а и бебо пак ще си хапва от теб, само твоите черва ще къркорят  Simple Smile   Прегръщам те.
Боги, и този път всичко ще е наред.

# 243
Boggy след самата манипулация колко време лежа в МД и при кой лекар я прави?
Аз съм в 16 г.с и 2 дни, преди две седмици всичко беше наред и вчера изведнъж проблем Confused

Успех на всички чакащи мами Praynig

# 244
Лежах на 5Г етаж, влезнах в понеделник, серклажа беше сряда, изписаха ме понеделник Simple SmileВзимах нош-па / продължавам/ и антибиотик 5 дни.  Д-р божилов ми го прави серклажа.Колко см ти е шийката Нели?

# 245
Благодаря ти Боги Hug
2.41 см я измери док вчера - изписа ми Магнезиев Диаспорал, но-шпа, утрогестан и да пазя леглото. В понеделник пак да ме види и да насрочим дата /за сега на МД съм се спряла/.

# 246
Здравейте и от мен да се включа и аз с моите питания аз също съм със серклаж в 14г.с сега вече съм 25 г.с  извинявам се ако е коментирано вече но как става махането на серлажа болезнено ли е как сте раждали ще се радвам за мнения много съм притеснена моята доки не коментира как ще раждам и изобщо нищо относно това а времето минава.

# 247
Здравейте и от мен да се включа и аз с моите питания аз също съм със серклаж в 14г.с сега вече съм 25 г.с  извинявам се ако е коментирано вече но как става махането на серлажа болезнено ли е как сте раждали ще се радвам за мнения много съм притеснена моята доки не коментира как ще раждам и изобщо нищо относно това а времето минава.

Серклажът по принцип го махат 2 седмици преди термина. Не знам каква е стандартната процедура по махането, тъй като моя го махнаха в движение... В смисъл бебето тръгна да се ражда още докато бях с конеца, влязох в родилно с контракции. Качиха ме на магарето, махнаха конеца и ме подготвиха за предродилна зала по стандартната процедура. Аз раждах нормално.

# 248
На мен ми го "махаха" в отделението моята си АГ, без упойка е, по принцип процедурата се прави на магаре и би трябвало да трае 1 минута, така че, колкото и да е болезнено, не е проблем. При мен беше голям зор, защото не намериха конеца и ме бъркаха 5 лекаря поне половин час  Sad
Когато ми махаха вътрешните конци след раждането - пак на магарето - всичко беше 30 сек. и не усетих абсолютно нищо.

# 249
  • велико търново
А аз понеже се налага да раждам секцио,термина ми е на 13 септември а секциото ми е на 28 август кога ли ше ми махат конеца от серклкажа сигорно малко преди секциото Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 250
най-добре като ти сложат упойката, ама това ти трябва да си го уговориш.

# 251
По птинцип към 37 г.с. го махат,може и малко по-късно! Аз раждах секцио в 39 г.с.+1ден,махнаха ми го в деня на операцията за няколко секунди.Повечето момичета казват,че не боли,а само лек дискомфорт се усеща.При всеки е различно!Успех момичета! Hug

# 252
Момичета някоя от вас чувствала ли е опъване и тежест през цялата бременност на мен вече много ми е дискомфортно а имам още време до термин като казах на доки тя ми обясни че е нормално това а аз при всяко движение усещам режеща болка

# 253
Мими  миши аз имах опъване и тежест известно време след серклажа Rolling Eyes но не е нормално силни режещи болки при всяко движение. По добре ако е необходимо направи още една консултация.

Успех  bouquet

# 254
zdr momiceta nova sim viv foruma daje neznam na pravilnoto myasto li pisa.predi mesets imah spontanen abort v 5 mesets Cry imam edno dete pri nego nyamah nikakvi problemi no pri vtoroto...kazaha mi ce sim imala nedostatichnost na matochnata siyka.kazaha mi ce pri sledvastata bremennost ste mi napravyat serklaj obace ima drugo nesto sestra mi sishto si ima edno dete no i tya kogato resi da napravi vtoro tri piti i padnaha bebetata sisto kato men na 5 mesetsa.poslednite dva piti ya zashiha no pak ne moja da gi zadirji.ta sega i men me e strah da ne se sluchi i s men sistoto sledvastiya pit mnogo sim otchayana.

Общи условия

Активация на акаунт