Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 35

• 46 641
  • 734
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Сега на снимките виждам доста отвратителни грешки, но късно  Confused
Трябваше по-старателно да прелея черното нагоре, а долния клепач да го подчертая и с малко по-тъмен нюанс на розово, за да не изглежда така плоско и незавършено. За следващия път ще знам  Mr. Green

За мен най-хубавото предизвикателство е да се опитам да пресъздам някой конкретен грим, а не да мисля такъв по някаква зададена тема  Laughing
Утре ще се пробвам с този, който пусна сега, Кралице  Heart Eyes Къде ги намираш тези красоти? Всичко е по мой вкус.

Ползвала съм моносянка на Фармаси №19 за подвижния клепач и за долния (после се сетих, че пигментът на MAC Rose се доближава повече до цвета от оригиналната снимка, но вече се бях намазала) Черното е от NAKED2 и светлото под веждата също.
Очната линия е най-най-най-любимата ми на MaxFactor в писалка (обмислям сериозно да се заредя с 4-5 запас, че май щели да ги спират Sad )
Във водната линия съм със Supershock на Ейвън, а спиралата е Clump Defy на MaxFactor

# 106
Адри, разкош.....  bouquet
този розово-златист цвят не ми излиза от главата откакто го показа преди време

# 107
  • Пловдив
Утре ще се пробвам с този, който пусна сега, Кралице  Heart Eyes Къде ги намираш тези красоти? Всичко е по мой вкус.
Следя няколко странички във ФБ и там непрекъснато се появяват такива красоти, но мен най ме грабват коралово-розовите и зелените интерпретации... Само да имах хубав клепач, за да се напъна да постигна нещо подобно на окото си Crazy Сега просто се наслаждавам на вашите хубави гримове  Hug

# 108
  • Перник
Графиньо , адмирации   bouquet Беден ми е речника за дума,която да опише колко ми харесва  Heart Eyes А тази 19-ка......ах,ах,аааах  Heart Eyes

# 109
Много ми харесва грима на Адри! Heart Eyes

# 110
  • Пловдив
 Heart Eyes Адри , прекрасен е, всъщност извинявам се, но не е прекрасен ...... приказен е  Heart Eyes

# 111
Адри, красота!  smile3544 Heart Eyes

# 112
Дами няма изчитане  Hug Каквото можах изчетох и плакнах очи най- вече. Адри няма как и аз да не кажа колко ми харесва  Heart Eyes
Check Please страхотни лещи и грим де  Simple Smile
Замислих се и аз това яйцице. Имам питане по въпроса с основите. Ок ли е да се слага основа всеки ден, предвид проблемната ми кожа или само за разни поводи и хубави настроения Sunglasses ?
И този кораловия грим много ми хареса, купих си едни коралови от инглот и още не съм ги пробвала, може и да се покажа някой ден с тях  Simple Smile

# 113
  • София
Момичета, благодаря ви  Hug Заслуга обаче нямам, защото грима не съм го измислила, а просто изкопирах, като имах късмет формата и цветът на окото ми да са сходни с тези на модела от оригиналната снимка  Laughing

# 114
  • Отвъд алеята зад шкафа
Адри, недей да скромничиш, защото гримът си го направила страхотно! А качеството на снимките ти е недостижимо за мен.

Аз харесвам клиповете на тази мацка - http://www.youtube.com/watch?v=cGA0f9hlspc&playnext=1&li … ture=results_main
Има доста хубави гримове. На този клип има грим в синьо, който харесвам.

Missglamorazzi представя интересни продукти, обаче не мога да понасям еуфоричното й пискливо говорене, придружено от безкрайни възклицания и ръкомахане с ръце  Sick Толкова сладост направо ми нагарча  hahaha Но качеството на самите клипове, озвучаването и монтажа е много добър.

Последна редакция: ср, 20 мар 2013, 09:28 от gadamer

# 115
Адри, страхотен грим!

# 116
Адри, уникално красива, както винаги!  Heart Eyes На фармаси ли е розовото? Такъв мазен, плътен цвят  Heart Eyes Искам фото урок за този грим, пък!  Crossing Arms

# 117
  • Стара Загора
Адри, уникално красива, както винаги!  Heart Eyes На фармаси ли е розовото? Такъв мазен, плътен цвят  Heart Eyes Искам фото урок за този грим, пък!  Crossing Arms

+1  Heart Eyes

От мен грим в лилаво Blush

Скрит текст:

# 118
  • София
Фармасито е това, да. Стана ми много любим този цвят и в последната една седмица все с него си ходя. Много ми е свеж и пролетен. Ще проверя дали няма и други такива дуохромни цветове на марката, защото и качеството на самата сянка е чудесно. Няма никакво ронене, напластява се лесно и мазно, усещането при работа с нея е като при много класен продукт  Heart Eyes

# 119
  • Отвъд алеята зад шкафа
Да, едно време имах точно такъв двуцветен цвят розово със златно, но вече е спрян от производство.

Общи условия

Активация на акаунт