Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 35

• 45 496
  • 734
  •   1
Отговори
# 405

Последните няколко дни ме е обзело желанието да експериментирам и се чудя какво ново да измисля и да пробвам  Blush Laughing

# 406
B & C, Много ми харесва грима цветовете   bouquet
Аз съм в търсене на моя син, зелен или синьо-зелен цвят Heart Eyes
Правих експерименти на грим в сиво: едното око с матови сенки, а другото с по-бляскави.С матови сенки окото ми иглежда по-безлично.А има хора и гримове, които гледам и ми харесват с матов грим.

# 407
  • Перник
B&C , за първи път мисля,че те виждам с толкова тъмен грим,но определено много ми харесва  Heart Eyes С какво го комбинира на устните?  Blush Аз си те представих с нежен коралов гланц  Heart Eyes

Аз днес съм така
TF-вите сенки все повече ми харесват  Mr. Green
И съм много влюбена в ейвънския молив Flash (благодаря на страхоооотна съфорумка   bouquet )

# 408
  • София
B & C гримът е страхотен  ,
ако не се лъжа в началото беше споделила, че харесваш предимно по лек и нюд грим и с всеки изминал ден се пречупваш
п.с пробвала ли си да поставяш молив и в горната водна линия

Малви ти си знаеш

# 409
  • в 1001-та нощ
bebolinka82  Hug мерси за милите думи, понаваксвам вече, лицето ми се поизчиства, но  ooooh! ooooh! ooooh! има риск да се ошаря сега (малкият е с варицела) и ми леко неспокойно  Blush

Иначе в последните седмици ми стана някак пасивно от една страна, все едно загубих вкус, както и с новата работа нямам време сутрин да се занимавам със снимки  Rolling Eyes гримът ми е дооооста сдържан, мислила съм си - сутрин само да смимам и да показвам вечер, но с времето ще си наместя програмата.

Сега дори предизвикателството някак не ме вълнува много, да не кажа хич, преди горях в тези теми, сега не чета редовно, когато имам какво да кажа - не ми се включва  ooooh! ooooh! не знам, дано мине този етап  Blush

Имам - 4-5 пролетни идеи  newsm78 освен да взема да направя поне 2 днес  Hug

B & C - този грим вече е изненада  Heart Eyes , опитвам се да си представя как е на цялото лице с отворено око  newsm78 не остана ли някоя снимчица  Blush

Леко ме озадачава - как гримът завършва в много светло - като бяло петно, което не е прелято в кожата, може да е от снимката  newsm78

Малви  Heart Eyes чудесно  Hug какво е TF сенки  Rolling Eyes

# 410
В&C, чудно е  Heart Eyes Какви са сенките? И белият молив във водната линия?
Малви,  ама много ти тичат такива цветове  Flutter TF - Тоо Faced ли е?
Епона, това е най-красивото ти гримче, което съм виждала.. Въпреки, че и онова с Епатанта бешееее  newsm76

За да не е само спам - вчера се сдобих с много красиво ружче на Катрис (Defining Blush 030 Love And Peach) и нямам търпение да го пробвам на лицето  Crazy
- на снимката ама хич не се вижда прекрасният златен шимър  Heart Eyes

Мисля да го ползвам за пролетното предизвикателство. Нали до 31ви включително могат да се пращат снимки?

# 411
# 412
  • София, Лагера
Веждите на мен са ми голяма драма. Растат на всички посоки  Confused. Абсурд е сама да ги оправя  Crossing Arms Затова ходя на козметичка и съм доволна. Не че са много 'убави така, но от това, което ми е дала природата повече просто не може да се изцеди  Whistling

Не съм много по възторжените възгласи, но гримът на B & C страшно много ми харесва! B & C, ти сама как приемаш грима си? (ако не е твърде личен въпроса) Питам те, защото знам, че предпочиташ по-ненатрапчивите варианти, но без съмнение този е много, много хубав и се чудя дали ще те "пречупи".  Hug  

Чудя се на тази снимка разстоянието между окото ли е малко, или е снимано от такъв ъгъл?  Rolling Eyes Някак неестесвено ми изглежда.
Иначе за мен този грим е поредното потвърждение, че гримът със същия като очите цвят не ги обезцветява, напротив - подчертава ги!  Simple Smile

# 413
  • в 1001-та нощ
WomanBerry  Hug точно така, на 1 дата се публикуват творенията  Blush разкошно изглежда този Катрис  Heart Eyes аз хвърлих око на един руж на Милани - страхотен корал със злато - тотално обитава мечтите ми, като собствено имение  Heart Eyes

за Епона  Hug вероятно и аз съм пропуснала да отбележа колко ми хареса последния грим и наистина е учудващо - как се хваща блясъка, с какъв апарат и при какъв режим снимаш? Осветление  Rolling Eyes

# 414
  • София
Скрит текст:
За да не е само спам - вчера се сдобих с много красиво ружче на Катрис (Defining Blush 030 Love And Peach) и нямам търпение да го пробвам на лицето  Crazy
- на снимката ама хич не се вижда прекрасният златен шимър  Heart Eyes

Ползвам този руж на Catrice и не съм доволна. В очакване съм да сопделиш твоите впечатления от продукта, след като го ползваш.

# 415
  • In The Middle Of Nowhere
malvinka88, въпросният молив на ейвън Flash на снимките във водната линия ли си го сложила? Аз си търся молив за тази зона, но не знам бял или бледо-розов би бил по-удачен. Ako ти си с този на снимките много ми харесва  Peace

# 416
Aленка, благодаря   bouquet
Ники (може ли така? Извинявам се, ако не ти е приятно   bouquet ), пробвах го само на опакото на ръката, като цвят много ми допадна. Но ведна щом го сложа на лицето и го понося известно време, ще дам отзиви  Flutter

# 417
  • Стара Загора
Страхотни гримове - Малвинка Heart Eyes, Епона  Heart Eyes Heart Eyes и B&C Crazy - наистина за пръв показваш толкова тъмен грим, но ти отива много и освен да ти кажа по-често да се гримираш по този начин. Heart Eyes
Сори, ако пропускам някоя. Hug

Подкрепям останалите за препоръките за веждите на Епонка - махни само най-отдолу косъмчетата и ако прецениш отгоре (над чупката), които са по на рядко и може би ключа. В седмицата веднъж ще ти се налага да правиш тази процедура, а може и на 10 дни - зависи колко бързо растат. Hug
Аз скубя често моите и поне 3 пъти седмично се занимавам с веждите си. Tired
Също бих ти препоръчала да ги попълваш мнооого леко с молив, има един на Lumene - минерален, много е добър и не личи почти, но оформя много добре, има и гребенче за сресване на капачето.

Вчера пак ги оформях, няма по-голяма играчка. 1 час съм се чекнала пред 3 огледала и с молив попълвах, не стават и не стават равни. На живо ги виждам перфектни, но на снимка са различни. Избодох си очите. Накрая видях разликата, на лявата вежда ми трябват 1-2 реда косми от началото до чупката към края, за да се изравнят. И сега усилено всяка вечер ги мажа с вазелина на Балеа, дано скоро да са ок, че се поболях. ooooh!
Ето ги сега:

--> тази тук от ляво е ок, другата е проблемната Mr. Green (отдолу нарисувах там, където трябват 1-2 реда Confused)

И цяло лице
Скрит текст:

Не знам някакъв тик ли съм "придобила", но си вдигам винаги едната вежда. hahaha

# 418
  • София
Сенките на Малвинка са Том Форд и "на живо" са още по-хубави. Hug
И двата грима са страхотни. В&С, и аз виждам бяло, като дъга в края на окото, но въпреки всичко грима много ми харесва. Какви сенки използва?

# 419
  • София

Ники (може ли така? Извинявам се, ако не ти е приятно   bouquet ), пробвах го само на опакото на ръката, като цвят много ми допадна. Но ведна щом го сложа на лицето и го понося известно време, ще дам отзиви  Flutter

Може, разбира се! Simple Smile
Цветът е много хубав! Но не се разнася равномерно и сякаш стои на петна. Много трудно се корегира вече нанесен. От друга страна пък трябва да се внимава в какво количество се нанася, защото е доста силен цвят.

Общи условия

Активация на акаунт