Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 35

• 45 458
  • 734
  •   1
Отговори
# 435
WomanBerry, благодаря Hug И аз се харесвам най-много в сиво.Сега пробвах една двойка сенки на Isadora, матови: тъмно и светло сиво, но с цяло матово око не ми хареса и във вътрешния ъгъл и под веждите /там не се вижда на снимката/ сложих едно много бледо розово с блясъци пак на Isadora.
На мен ми харесват силните ти гримове Simple SmileИмаш смела четка Peace

# 436
Всякакви блещикалки newsm76 винаги се виждат страхотно.
Червилото ми заприлича на Ники 1

Специално за сенките, явно просто апаратът успява да ги хване или по-скоро от светкавицата. Аз поне не рравя нищо специално. Даже някой път ми се иска да не ги хваща толкова много. Примерно последният грим наживо стоеше по-скоро матов, но на снимката се е хванал блясъка от асфалта на ud и бляска. Пък по лицето сега последно тази златна шанелска пудра трудно няма да се хване, както и да я снима човек.  Mr. Green

# 437
Тъй като много харесах синия грим на B & C, реших да направя нящо подобно. Получи се доста по-различно, но цветовете са сходни...

Скрит текст:
Скрит текст:

# 438

B & C, много ми харесваш със силен грим. Носи по- често! И определено това е твоето синьо. Simple Smile

Последна редакция: нд, 24 мар 2013, 23:02 от Анч

# 439
  • Стара Загора
fabiana, добре си се справила. Харесва ми. Peace

Анч, много си нежна и хубава - лице, кожа, вежди Laughing и грима е супер, нямам забележки. Crazy Heart Eyes

# 440
Последните показани гримове са чудесни.

Днес ме гримираха в ЕЛ с нови продукти, страхотно се справят. Вече всички ползват летни, свежи цветове и гримовете стават все по-игриви и незадължаващи.

Ще разкажа всичко подробно в другата тема.

# 441
Ивче, благодаря!
С веждите брах зор, докато налучкам форма и дебелина.  WhistlingСега на снимката видях, че едната леко се е "разместила".  Joy

Забравих да похваля грима на Епона.  Heart Eyes Задобряваш стабилно! И наистина излизат всички блесулки на снимката.  Heart Eyes

# 442
  • Стара Загора
Ивче, благодаря!
С веждите брах зор, докато налучкам форма и дебелина.  WhistlingСега на снимката видях, че едната леко се е "разместила".  Joy

Аха, сега видях като каза. Точно преди чупката. Mr. Green Laughing
Екстра са, те и моите да бяха такива хубави и равни нямаше да се оплаквам. Но и това ще стане. Mr. Green

# 443
  • в 1001-та нощ
Анч  Hug и ти се престраши най-накрая Wink

Аз направих и втория пролетен грим, на снимките излезе пи-убит и не изглежда много пролетен, но реших да си върви с другия  Hug толкова се заредих от тези гримчета и след толкова време не негримиране ми стана толкова мило, да не говорим, че в собствените си очи не съм изглеждала "толкова добре" отдавна  Heart Eyes

За утре се колебая още - дали да ползвам чисто бяло или едно розово телесно на мис спорти  Blush много ми харесва белия грим на Валея  Heart Eyes

# 444
  • София
Момичета, правите страхотни гримове, чета ви за разтуха и радост на окото. Благодаря, че освен идеи споделяте и снимки   bouquet

Аз не се гримирам с "цветни" сенки - не мога, не се научих, не се харесвам, не е подходящо за работата ми и т.н.
Включих се, за да препоръчам един от продуктите, които вчера са споделени, но може би не с най-подходящия тон.
Откакто си купих първата 5-ца на Диор започнах да се харесвам с неутрали и ежедневни сенки. Комлектите, които се водят 5 coleur lift са чудни за неумеещи да се гримират като мен: http://www.dior.com/beauty/int/en/makeup/eyes/eyeshadows/y014821 … -ceyeshadows.html. Не съм пробвала подобни палети от други марки, не смея да влеза даже Нейкид или нещо друго на УД, но с тези + четка за 10-тина лева се справям чудно. Много са добри очните линии долу вдясно на палетите - тъмно кафяво-сиви. Мъчила съм с много очни линии и моливи, но с тези става лесно, естествено и винаги добре. Само с този цвят, спирала и коректор за под очите лицето светва за 2-3 минути.

# 445
Днес реших да експeриментирам, но със снимките не ми се получи....
Смесих сухи, матови сенки с мазни, под формата на дебел молив, с доста брокат в тях...Мн ми хареса резултата.
Успях да си направя очна линия с помощта на мокра четка и едни изключително сухи и рапрашващи се сенки... Оказа се, че се справям по-добре така, отколкото с молива...а и е по-трайно. Само така смятам да ги ползвам вече тези сенки.

И още нещо се сетих... дали сте ползвали face charts?

Последна редакция: нд, 24 мар 2013, 22:28 от Лазурит

# 446
Здравейте, красавици! Simple Smile Понеже някои от вас ми помогнаха в избирането на тоалетка, реших да я снимам и да ви я покажа. Всъщност това е етажерка, която се пълни с шкафове:) Купих я от Икеа, при това на добра цена и реших, че мога да дам идея на някоя от вас, ако в момента се чуди как да организира гримовете си Simple Smile

Скрит текст:

Втората снимка ви я показвам, за да добиете приблизителна представа за дълбочината на чекмеджетата. Peace
На този етап в тоалетката ми се събраха всички гримове, стана много по-компактно, вече виждам наистина какво имам и със сигурност ще си ползвам повечето продукти(няма да ги забравям)  Party  Heart Eyes

# 447
  • Стара Загора
heydi, честито. Много е хубава.  Heart Eyes

# 448
Не ви изпускам, но сега отново имам въпроси.  Blush
Първо да споделя, че моливчето на УД е страхотно, издържа ми с часове във водната линия!  Heart Eyes
Сдобих се и с 2 червила от колекцията на Кейт Мос за Римел 03 и 08, чудни са. Препоръчвам ви ги.
А въпросът ми е някой изпозлвла ли е ружа на мак warm soul и дали е по-кафеникав или розовеещ?
Чудя се за грима за бала, дали да ми контурират лицето (купих си лагуна на нарс) и да сложат и руж или този руж може да се сложи и като контур?
Искам нещо с фин блясък за бузките, защото за очите реших да си взема maked basics, очна линия и мигли на мак.
Благодаря!  Hug

# 449
  • София
heydi, все едно гледам моята  Mr. Green Само че аз си взех бели чекмеджета  Laughing Иначе подредбата е същата. Честито  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт