Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 35

• 46 624
  • 734
  •   2
Отговори
# 45
  • София, Лагера
Ехаааа, Денси, ти изби рибата!!!  newsm10 Ела на срещата с него!!!  Flutter Party

# 46
И на мене ми хареса зеленото червило, особено в комбинация с луничките.  Simple Smile Много харесвам лунички, дали не могат да се правят?   Laughing

# 47
  • Провинция
kragovrat, много е хубав гримът ти!
Чак сега видях снимките - понеже са линкове и някак не изглеждат откроени, човек неволно ги пропуска.

Благодаря много! Така и не се научих как да вмъквам изображение.

# 48
Мерси за новата темичка!    bouquet
Страхотни гримове показвате, момичета! Peace
И да не е съвсем спам, нещо което преди малко видях и страшно ми хареса:

И аз благодаря за новата тема! Не съм активна в коментарите, но редовно ви чета и намирам много интересна информация и идеи за грим! Ледена кралица, това на снимката много ми харесва!

Последна редакция: вт, 19 мар 2013, 21:31 от bubanka

# 49
Зеленото червило е страхотно, повече ми допадна едно синьо-зелено  Heart Eyes

# 50
Ето нещо зелено от Illamasqua:
Скрит текст:

# 51
  • Стара Загора
На мен много ми хареса ментово/тюркоазената спирала от Шанелските, но като знам, че ще я сложа 4-5 пъти и не си помислям да я купя. Tired

Грима в розово и сиво, и на мен ми хареса много. Peace

# 52
  • Отвъд алеята зад шкафа
Денси, честито! Страхотен глос. Пристигна ли вече при теб?

А това познавате ли го?  Mr. Green

# 53
  • Пловдив
gadamer , голяма колекция, голямо нещо  Crazy , благодаря че сподели този линк, оплакнах очи  Heart Eyes

gadamer  Heart Eyes това много ме впечатли  ooooh! Crazy

Скрит текст:

Не съм gadamer , но да кажа, че пудричката  ,която те впечатли я ползвам от няколко месеца и като блясък е почти като метеоритите (може би една идея по-блестяща) и аромата е хубав, а ружа е невероятен , със сатенен финиш, много удобна за носене в чанта,прекрасен аромат,  а четката се намира в отделение под самата пудра Grinning

И аз припадам по новите Шанелски спирали, но незнам какво ще ми щукне , може би да търся някой по-евтин еквивалент ако изкочи такъв, защото наистина само няколко пъти ще се сложи...

# 54
  • Стара Загора
gadamer, не ми казвай, че ще има пак нови метеорити. ooooh!

Направих опит за очна линия с Блекбърито:

http://img825.imageshack.us/img825/4466/1903201324605.jpg

Имам една зелена спирала на Ланком, бяха ми я подарили преди 5-6 години. Естествено, че не я нося, но я пазя ей така. Mr. Green Имала съм и лилава на Ейвън, сещайте се колко я слагах и нея. Mr. Green

# 55
Толкова грозно червило като това отровно зелено не съм виждала.

Предпочитам червени, розови, бежави, златни, лилави, кафяви, виолетови,в комбинация  с жълтата спирала на Шанел:)))

# 56
Аз си взех лилавата на Герлен, разкошотия, не остава дълго ярка.
Може и една синя Шанел да отнеса, за морето  Grinning

# 57
  • в 1001-та нощ
aH~  Hug благодаря, че сподели  Blush колко струва, изненадах се, че тук я има, може би - защото не съм срещала коментари  Heart Eyes може би ще я взема от фетишизъм  Heart Eyes

Ивче  Peace добре е станало  Heart Eyes харесва ми  Peace

# 58
Имам зелена спирала, супер евтинка, но върши работа.Много сладко стои, ще я взема на срещата. Вярно позасъхнала е малко, з/то незнам откога е.    Имах и една бордо, която много си обичах, но отиде в боклука, по същата причина!

# 59
Ивче, щях да питам кой е този мега готин молив и после се сетих кой е Mr. Green

Зелено червило....хмм Sick само ако съм малко зелено човече Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт