Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 35

• 45 440
  • 734
  •   1
Отговори
# 480
foxy81, по темата за коректора с чиста съвест мога да ти препоръчам двата варианта на Bourjois - Healthy Mix Concealer   

Този в момента го довършвам - супер е  Peace Но аз го ползвам за корекции по лицето. За под очи предпочитам течни коректори  Peace В момента ползвам един жълтеникав на Севънтийн - доволна съм и от него. Добре се нанася и е що-годе покривен  Peace
Като свърша Хулти Микса, съм приготвила от коректорите на Мейбълин Би Фит. Да го видим как ще е той  Wink

# 481
За Хелти микса само добри отзиви чета обаче. Съжалявам, че не си взех и аз ФДТ от тази серия.

# 482
  • София
За коректор използвам този и е страхотен

Имам и буржоата, но този ми харесва много повече. Една идея по-леко покривен е, но и аз нямам какво толкова да крия Simple Smile
Не се събира, попива хубаво... абе страхотен е!

# 483
Да покажа и аз неделните експерименти  Blush
цветовете са наполовина от реалното, но все пак:
Скрит текст:
без очертаване отдолу
 с очертаване

и един нетипичен за мен цвят, но ми хареса как се получи и се замислям за дрехи с които да го съчетая, че тази гама ми бяга от гардероба по принцип  Crazy

Ако може съветчета и критики (не съм от сръдливите  Laughing)

Адри, много много ми хареса последния грим  Heart Eyes

И от мен един глас за коректора на Bourjois Peace

# 484

Виж какво намерих:
http://www.maccosmetics.com/flash/color_play/index.tmpl?colorplaysample=0xFFFFFF

Т.е. има... предполагам ще се включат и тези, които ги ползват, с по-конкретна информация. 
Благодаря, но ми е малко трудно да се ориентирам.  Embarassed Ндявам се някой, който е използвал такива цветове да се включи, избрах си този грим за бала.

# 485
# 486
Отдавна не съм се разписвала с грим Wink
Ето нещо скромно от мен... Първата снимчица е без светкавица (и тя май стана най-реална между другото newsm78 )

Използвала съм 4 цвята - на горния клепач -коралово, розово, шампанско, а на долния - очевидно синьо. С този грим мислих да участвам в предизвикателството, но впоследствие реших, че за пролетен грим има толкова много вариации, че все ще измисля нещо друго до крайния срок.

Последна редакция: пн, 25 мар 2013, 14:18 от foxy81

# 487
  • In The Middle Of Nowhere
Чудесни вежди  Peace И гримът е много нежен и ми допада, но веждите са ми много по вкус  Peace

# 488
Момичета никой нищо не пише, ходихте ли на Пловдивския панаир?
Направо срам ме хвана че влезнах там:(
Нииииииииииииииииииииииииищо:(
Все пак купих някой неща за проба, ще покажа когато ги ползвам за да дам реален фитбек.

# 489
  • София
Foxy, веждите ти наистина са супер. Как го постигна? Crazy

# 490
Момичета никой нищо не пише, ходихте ли на Пловдивския панаир?
Направо срам ме хвана че влезнах там:(
Нииииииииииииииииииииииииищо:(
Все пак купих някой неща за проба, ще покажа когато ги ползвам за да дам реален фитбек.

Аз даже не знам какво има на Панаира. Аз съм пловдивчанка... Сраааам! Laughing
Та ще ме светнете ли или да питам чичИ Гугъл? Mr. Green

angeles ,daredevil , благодаря Hug Ами те веждите са ми такива. Сресвам ги просто с безцветна спирала, за да им придам форма. Иначе са ми стърчащи. Аз съм го казвала многократно, но по принцип веждите ми са гъсти, с плътен черен косъм. Попълвам с молив или сенки само на места.
Скубя отдолу, отгоре (малко) до към средата и ги постригвам, защото самите косми са ми доста дълги.

# 491
Фокси по принцип всяка година има панаир на красотата, където се събират фризьори гримьори и други такива които работят за красотата:)
Обаче тази година беше направо скръб:(
Имаше само една горе долу интересна марка (не я помня) за грим, която се позиционира като професионален, взех някой неща от нея, но още не съм ги ползвала за да споделя.
Иначе нищо и никой, Инглот не им разбрах идеята (може и да е добра) обаче на щанда им имаше само чорапогащници, имаше и някоя друга гримьорка която правеше грим на желаещи, обаче понеже е на аванта, такава блъсканица беше че не можах да припаря за да им разбера идеята.

# 492
  • Пловдив
Сподели после, stroke of light ли поръча?   bouquet Аз ползвам Bare minerals Well Rested прахообразен и са му избрали съвсем точно името  Grinning Дава супер отпочинал вид и озарява страхотно погледа  Laughing Понякога го нанасям и на петънца. Като цяло съм им голям фен!
Да, точно него в цвят 01 . Не са много популярни, но като чета имат имидж на качествена марка. Заинтригува ме и с твоя коректор. Аз се каня и на минералния им ФДТ евентуално след като прочета някой и друг добър отзив  Flutter

foxy81 , много готино и свежо си подбрала цветовете Simple Smile страшно ми допадат, поздравления.

# 493
  • Пловдив
И аз ходих на панаира..пълна загуба на време..Всяка година си казвам ,че  отивам за последно. Confused

# 494
  • в 1001-та нощ
Фокси  Hug чудно е станало, миглите твои ли са или сложени  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт