Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 35

• 45 440
  • 734
  •   1
Отговори
# 510
Така е, мисълта че някой ти се доверява е най-голямата награда!

# 511

Лазурит, много хубав и интересен грим си показала. Умело и свежо съчетание на цветове.Неочакваност.Добро изпълнение. Харесва ми и това, че пускаш истинска фотография.Имаш хубави вежди.И добре оформени.

Обичам да гледам истински неща, а не ретуш и фотошоп.

Че с ретуша и фотошопа кой ли не е талант, а на живо ...както беше казал поета - озъбено свирепо куче.

Ето затова обичам необработените снимки на грим. Добре заснети. С добро осветление. Или много леко обработени с чувство за мярка. Блъра не ме кефи.

Последна редакция: пн, 25 мар 2013, 20:57 от bubanka

# 512
  • Перник
Фоксииии   bouquet Много свежо гримче,стана ми топличко и пролетно  Heart Eyes А веждитеееее пу-пу-пу  Flutter красота Много ми се иска да те видя с някое тюркоазено-зелено гримче,но в по-светлата и ярка гама на тези цветове  Heart Eyes
Ега си,вече трябва да спирам,че ставам досадна Blush обаче да си покажа и днешният грим - ФДТ EL Double Wear,дуо за контур на Елф Antigua,прозрачна пудра Kiko,за която благодаря на Cesari   bouquet - страхооотна е  Heart Eyes ,на очите минерални сенки Елф innocent,Fyrinnae - Mephisto(съвсем леко нанесени)очна линия-блекбери,а на долната и водната линия е супершокски молив Avon Flash,който вчера засекох...значи сложих го на водната линия към 10 сутринта и в 23.30ч. беше все едно току-що нанесен  Shocked и за разлика от блекберито,не ми дразни очите  Simple Smile.

# 513
  • София
Дами, моля ви, не ме карайте да се вихря с метлата.
Тези, за които е предназначено си знаят  Naughty

# 514
Дами, моля ви, не ме карайте да се вихря с метлата.
Тези, за които е предназначено си знаят  Naughty
  Blush Извинявам се, просто някои хора си мислят, че могат да обиждат тънко потребителите, но не им се получава.
Дано Жаки се включи по моя въпрос, нещо напоследък липсва в темата, а мисля, че тя имаше подобно кафяво на това, което търся.  Praynig

# 515

Обичам да гледам истински неща, а не ретуш и фотошоп.

Че с ретуша и фотошопа кой ли не е талант, а на живо ...както беше казал поета - озъбено свирепо куче.

Ето затова обичам необработените снимки на грим. Добре заснети. С добро осветление. Или много леко обработени с чувство за мярка. Блъра не ме кефи.

Това очевидно е за мене Joy И сигурно се отнася и за всичките снимки на гримове от последните колекции на .....еди кой си, които поустваш. Те изобщо не са ретуширани, но пък са Шанел и Диор.
Всичко при тебе е "хай", не мога да се меря с колекциите ти и вида ти...остават си загадка.
И в духа на написаното от теб - това, че коментираш всичко и правиш дълги описания като поетеса, не означава задължително, че си много по-знаеща, можеща и имаща, нали? Чичко Гугъл знае всичко, а въображението на човек е огромно. Това е същото като със "ретушираните" снимки и вида на живо, сещаш ли се...
Какво ли се обяснявам всъщност... Искрено ме разсмя Laughing

Последна редакция: пн, 25 мар 2013, 23:52 от foxy81

# 516
  • София
Ползвам палитрата на BH Cosmetics - 88 Tropical shimmer Peace
http://www.bhcosmetics.com/products/eyes/88-Color-Tropical-Shimm … yeshadow-Palette/
Sleek http://www.sleekmakeup.com/ Предполагам, че от тук.
  bouquet Благодаря ти за отговора. Толкова голяма палитра няма да ми е удобна, така че ще продължа да търся единичка  Party

# 517
  • Отвъд алеята зад шкафа
Фокси, че ти без грим си по-красива  Crazy Много ме радваш:))

Знаете ли по колко лева са празните двойка палитрички на Инглот?

# 518
Фокси, последния грим "тип озъбено свирепо куче" много ми хареса.

# 519
foxy81, изглеждаш страхотно  и с и без грим! Красота!  Crazy Grinning  Heart Eyes 

Много красиви неща сте показала - всичкиHeart Eyes
Страшно много ме впечатли гримът на Графиня дьо Адри́  заради нестандартното поставяне на сенките  Grinning Много ми се иска да направя нещо подобно, но съм сигурна, че на моите очи няма да ми отива  Rolling Eyes

a.l.e.n.a, какво става с теб? В последно време нищо не показваш  Rolling Eyes Липсват ми снимките ти всяка сутрин  Blush

# 520
Фокси, прекрасна си! Много хубава и с грим, и особено без!  Heart Eyes

Днес в магазина на ЕЛ ме попитаха с какъв грим съм?! На отговора "естествено с Мас", неоновия и лилавия пигмент, отговора беше "да така си и мислехме" и гордост, че марката е под тяхната шапка. Laughing

# 521
  • София
Моля ви, не  се хващайте на подобни провокации и се дръжте като зрели хора. Агентът провокатор ще почива съвсем скоро май  ooooh!

# 522
Фокси, че ти без грим си по-красива  Crazy Много ме радваш:))

А, айде сега. Пълна боза съм, обаче исках да покажа на Арабела, че не винаги е нужен ретуш и фотошоп. Както за мен, така и за всички тук. Друг е въпроса, че за снимки с грим винаги се ползва някакъв вид ретуш. Това не го ли знаеше, Арабела?
Нищо против жената нямам, но последните и коментари тук са откровено иронични и без покритие. Човек трябва да бъде малко по-сдържан, когато пише по интернет. Не се познаваме лично (или поне повечето от нас), за да правим такива генерални заключения.

# 523
Момичета извинявам се, че се отклонявам от темата, но от вас разбрах за продуктите на Sleek. Направих си регистрация в сайта и пуснах поръчка, но не ми прие картата при положение че поръчвам с Виза Електрон и в нея има наличност достатъчна за поръчката.Някакви идеи?  bouquet

# 524
Foxy81,  как разбра, че думите ми са за теб?

Аз коментирах Лазурит. Няма нито дума за теб и не съм мислила въобще за теб.
Аз дори не разглеждам твоите снимки.
Може би си се заблудила от това, че поста е редактиран,
но
Bubanka се намеси за да ми редактира единствено размера на снимката, а не думите.
Явно се заблуждаваш.

Последна редакция: пн, 25 мар 2013, 22:00 от Ara_bella

Общи условия

Активация на акаунт