Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 35

• 45 524
  • 734
  •   1
Отговори
# 165
очната линия  Peace бих съединила горната и долната линия на окото

# 166
Епона,аз имам леки забележки към веждите ти, иначе си е много добре!   bouquet

# 167
  • Перник
Момичета,благодаря ви  newsm51
Жаки,направо към теб се обръщам  Blush Hug Имат ли Инглот такива цветове?Като лилавото може и една идейка по-светло да е?Важно е да са мат,е,може с леки шимърчета  Blush

П.П Епона   bouquet Харесва ми гримчето,но ако трябва все нещо да се промени-подкрепям Жаки за очната линия и също бих пробвала да затъмня повечко в края на окото  Peace Hug

# 168
Имат, поне за лилавото съм сигурна. От доста време му се чудя и не го купувам. А синьо има подобно, но не е матово. Последният син грим, който показах е с него.
Иначе имат тюркоазено/светло синьо, но е доста наситено. Не е точно като балона

Последна редакция: ср, 20 мар 2013, 15:22 от Жаки°

# 169
  • Перник
Мерси,Жаки  Hug Значи ще ги погледна-тюркоазеното ми е в списъка отдавна,а сега вече и синьото от грима ти,защото много ми хареса и лилаво щом имат е чудесно  newsm76

# 170
  • София
Адри, Малвинка -страхотни гримчета! Simple Smile
От гримчето на Малвинка, просто струи пролет! Heart Eyes
Адри- ти въведе нов стил в грима, момиче! Просто се гримираш много характерно в един твой си стил, който отваря нова страница в гримирането. Отчетливи цветове, интересни смели съчетания и хрумки!  bouquet

Днес ходих рано, ранина в нашето ДМче, да докторирам новите лакове на Лореал.
Гледах и суочовете в нета, но засега не ме убеждават, че ги искам! Naughty

Белезникаво-бледи, и както една моя приятелка казва: Ако не ти кажа, че съм с Лореал, няма да се сетиш! ooooh!
Сега чакам да ми кажете, че ми трябват! Joy Mr. Green

# 171
Не определено не ти трябват. Hug Писах подробно за тях в темата за придобивките. Не са нищо особено и ми изсушават устните.

# 172
Не знам, но видях Адри с този гланц на Лореал и просто седеше безумно готино Heart Eyes

# 173
О той си стои готино, но на мен ми лепне и изсушава. Гледам, че и други хора не ги харесват. Има и в размените. Мои приятелки си купиха и не са доволни също.

# 174

Адри, правиш ли някакви настройки, че аз нищо подходящо не откривам и направо щракам. Не че стават лоши, но при твоите ми се струва, че има нещо, което изпускам.

# 175

Адри, правиш ли някакви настройки, че аз нищо подходящо не откривам и направо щракам. Не че стават лоши, но при твоите ми се струва, че има нещо, което изпускам.

Светлината. Све-тли-на-та. Светлината прави снимката. На жълта крушка от тавана няма как да стане.

# 176
Мерси за съветите, ще пробвам следващия път!  Peace

Лаковете (глосове) на Лореал на мен ми се сториха ужасни. Само като го пробвах на ръка и ми лепна и кльопна и с погнуса побързах да го махна. Не си падам по такъв тип продукти...  Sick

Дайте моля идеи за добро червило цвят fuchsia, ама по-студеничка.  newsm78

И нещо, което ми хареса:

# 177
  • София
Дамм, Мис Нели го е казала. Имам специална Лед лампа с бяла светлина. Иначе снимам на автоматични настройки  Laughing

# 178
Дам Simple Smile Светлината или липсата на такава. Моите всички до една са правени на тъмно и като цветове доста пъти ги докарвам прилични

# 179
Офф, вярно че Адри имаше специални лампи.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт