Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 35

• 45 492
  • 734
  •   1
Отговори
# 180
Абе то хубаво светлината, ама аз като си сложих три лампи с бяла светлина, за да виждам по-добре около тоалетката, уж и снимките трябваше да са по-добре. Да, но сега проблема ми е, че снимките са прекалено осветени  Crazy Цветовете излизат измити и изглеждат много еднакви  Rolling Eyes
Докарвам някакви аналози на реалните цветове, по-скоро в банята, където нямам светлина, която да идва срещу мен. Там имам две луминисцентни лампи на тавана.

# 181
Никакво атлантик блу, ей тва е истината Heart Eyes

# 182
Абе то хубаво светлината, ама аз като си сложих три лампи с бяла светлина, за да виждам по-добре около тоалетката, уж и снимките трябваше да са по-добре.

Ако беше толкова просто, едва ли фотографите щяха да инвестират значителни суми в осветление и  светлинни модификатори  Laughing. Пробва ли да отстъпиш 1-2 крачки назад?

# 183
Абе то хубаво светлината, ама аз като си сложих три лампи с бяла светлина, за да виждам по-добре около тоалетката, уж и снимките трябваше да са по-добре.

Ако беше толкова просто, едва ли фотографите щяха да инвестират значителни суми в осветление и  светлинни модификатори  Laughing. Пробва ли да отстъпиш 1-2 крачки назад?

Така си е  Mr. Green Ами не съм стъпвала назад - нали идеята е да съм "осветена"  Mr. Green Ще пробвам и това, то вече какво ли не пробвах  Whistling

Жаки, я кажи минералната зелена разкошотия на МАС, трайна ли е нанесена на долния клепач  Thinking Такъв мерак ми бяха тези сенки да ги имам, а ги ползвам реално много малко  Rolling Eyes Трябва да им измисля някоя готина комбинация. За сега ги слагам само, като акцент.

# 184
Мацки, отдавна не съм писала тук, ама си ви следя красотите Simple Smile Сега се включам с въпрос по повод по-горе показаното синьо. Дали освен на Нарс може да се намери на друга марка такова?

# 185
От вчера покрай цветните шанелски спирали ми е влязла муха за жълто-розов грим. От къде сега това жълто?  newsm78

Бихте ли ме насочили към марка и цвят червило, подобно на това на снимката? Благодаря ви предварително!

Последна редакция: ср, 20 мар 2013, 17:30 от bubanka

# 186
  • Пловдив
В палитрата на Urban Decay- The vice има подобен цвят, казва се chaos , но незнам дали може да се намери отделно  Thinking . Ето едно гримче от нета с него

Слагам в скрит текст и самата палитра
Скрит текст:

# 187
Шугър пил, royal sugar.

veselina_s_p понеже едва ли имаш други светлинни модификатори, крачка-крачка е вариант. Важно е да е осветена, но както сама си забелязала има и такова нещо като прекалено осветена, няколко теста с различна отдалеченост от светлинния източник е вариант да се регулира силата.

# 188
Момичета,Честита Пролет   bouquet
Днес ми дойде муза за нещо свежо...мазах,мазах и накрая 1 час се чудих дали да не го оставя за предизвикателството този грим,но се отказах  Simple Smile Ох много искам бледо лилаво пастелно,матово,може би само с леееки шимърчета и ментов зелено искам...за ментовото-инглот...,но дали имат и лилаво такова  Rolling Eyes
Та...ето го днешния грим

Малвинка, много творчески грим са направила!Всичко ми харесва!  bouquet  bouquet  bouquet

# 189
О той си стои готино, но на мен ми лепне и изсушава. Гледам, че и други хора не ги харесват. Има и в размените. Мои приятелки си купиха и не са доволни също.

На мене ми лепне, като го напластя. Обаче повече ми харесва на един пласт и в този случай ми лепне към половин час. Взех си един, чакам още един от размените.  Mr. Green Много ми харесва как стои. Ефект нещо като "С червило без червило."  Simple Smile Учудващо, но не ми изсушава много устните. През лятото предполагам, че съвсем няма да го има този проблем.

п.п. Излязох гримирана в жълто и розово и като се видях в едно огледало търпение нямах да се върна и да трия.  ooooh!

# 190
  • Пловдив
Здравейте,
прословутия "Чадър" номер 14 го открих в едно малко
магазинче в уличката след Тримонциум/за тези,които
са от Пловдив/.

Къде по-точно?

Като тръгнеш от спирката на Тримонциум по булеварда,
Свиваш вдясно след хотела и в ляво е магазинчето.
Не го обяснявам май много добре,но няма как да го пропуснеш.

# 191
Мерси за отговорите и гримчето, ще търся - че това синьо ми взе душата  Laughing

# 192
Мерси за отговорите и гримчето, ще търся - че това синьо ми взе душата  Laughing
Няма да намериш за съжаление точно такова синьо, търсих много, освен синия неон на Флормар или Атлантик Блу на Мас. И те пак не са точно такова.

# 193
  • София, Лагера
Момичета, божествени са тези сини красоти! Жаки, това на Нарс е невероятно, отдавна съм влюбена в него, но не и в цената му  Whistling (към 60 лв беше май, единичката именно  Mr. Green)

И понеже станах пословична със сините си цветове, днес направих бърз разбор на денките си. Резултат:
Сини - 17
Зелени - 16
Синьо-зелени - 4 (тук слагам тюркоазени и петролени)
Лилави - 7
Сиви - 12
и... кафяви - 19  Laughing 

Излиза, че съм фен на кафявото  Mr. Green
Вярно, че в това включвам и какаово кафяво, медно-кафяво, бежово матово, лъскаво, златисто, тоуп и нейкид. Ама все са бозавки  Simple Smile

# 194
41 лева е тази сянка. Честно казано пак ми е много, особено за цвят който не се носи всеки ден.
Само потърсете да видите и Дафне какво чудо е Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Весе, много е трайно зеленото Peace Аз го нанасям над Блекберито да се захване хубаво и няма мърдане цял ден

Тук си ме кефят повече лещите от колкото самите сенки Mr. Green Тях изобщо не съм ги хванала добре, цветът на живо е много по-тъмен и изумруден

Последна редакция: ср, 20 мар 2013, 20:04 от Жаки°

Общи условия

Активация на акаунт