Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 35

• 45 466
  • 734
  •   1
Отговори
# 195
За първи път не ми по душа грима на Малви Sick
Всъщност не че изпълнението не ми харесва, напротив, но някак не ми е толкова нежна и аристократична каквато всъщност е.

# 196

Дами споделете всеки ден ли ползвате основа за грим и за лице и за очи ми е питането?

# 197
За очи ползвам абсолютно всеки ден база. За лице вече не.

# 198
За очи винаги, за лице не.

# 199
# 200
Обещах да покажа как седи Clarins Rouge Eclat 09, не успявам да направя хубава снимка от близо затова ето така от далеч Simple Smile
Скрит текст:

Понеже по горе  съм с очила, ето малко и очите. Приемам критики за всичко, освен за косата (в събота съм на фризьор) Embarassed

# 201
Жаки°, то с Колърстей почти не виждам смисъл да се носи база, толкова е издръжлив. Освен за изглаждане де, но всеки ден и на мен ми се вижда малко множко.
Аз вече изобщо не ползвам, много ме дразни силиконовото усещане. Преди няколко дни ми бяха дали мостри в Сефора на тяхната база, но и тя го има.
Имам молба, ако някоя от вас знае, може ли да ми каже къде се продават в София хубави тоалетки на горе-долу прилични цени? Simple Smile Като гледам из нета нещо не се ориентирам, пък уикенда искам да си купя и най-накрая да си вкарам в ред гримовете Blush  bouquet

# 202
  • София
От известно време воайорствам из темата и накрая реших да се приединя към вас "легално" Laughing Много е зарибяваща темата,признавам си,че от както започнах да надничам тук грима ми се разнообрази значително.
И за да не е просто ей така пускам и една скромна снимка на не до там специален грим Embarassed

Последна редакция: ср, 20 мар 2013, 22:45 от furcholetka

# 203
  • София
Все се каня да ви покажа тази палитра - разкошни цветове за лятото с възможност за много комбинации

cargo tahiti

Скрит текст:

# 204
  • София
Адри и Малвинка, невероятни гримове   bouquet
г-жа Стихийно бедствие, много нежен пролетен грим.

# 205
Най-готината и изчистена тоалетка е в IKEA Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Malm

# 206
Тоалетката ми е двойно бяло бюро Мике от Икеа.

База за лице слагам при нужда(ако кожата е особено дехидратирана този ден, ако ще стоя вън на студ/вятър, ако ще стоя на голяма жега, ако знам че има нужда грима да е безупречен дълго време).

г-жа Стихийно бедствие веждите имат добра форма, но с малко попълване ще изглеждат още по-добре, има дупчици тук там. Аз лично бих почистила и контура им отгоре малко. Липсва ми цвят под веждата, но подозирам че това може да е и от снимката. Има леко закръгляне и натежаване на долния клепач, аз лично бих избягвала ццялостно подчертаване което допълнително леко 'измаря' погледа, бих съсредоточила цвета във външната 1/3 на долния клепач, оставяйки средата и вътрешния ъгъл съвсем леко и близо до миглите завършени с по-светли, ненатрапчиви цветове.

furcholetka добре дошла. Снимка от малко по-далече би ни дала по-добра представа за грима. Аз лично бих изтеглила затъмняването във въшния ъгъл малко нагоре още по клепача, и заменила малко от черното във вътрешния ъгъл със по-светъл цвят за повече триизмерност.

Епона и аз бих почистила веждите малко, не изтънила, а почистила само. Черното на долния клепач бих изнесла върху линията на миглите, а не на вътрешната линия, и съединила с горната линия с триъгълниче във външния ъгъл. Също поради сравнително малкото пространство на клепача и допълнителното 'натежаване' на веждите подозирам, че сивото е прекалено нависоко и на цяло лице би изглеждало по-добре ако не е толкова  изтеглено нагоре.

malvinka88 много симпатични цветове и снимката е хубава и ясна, грима е добре изпълнен както винаги, но аз лично не бих комбинирала по този начин зеленото с топлия цвят(розов?), ако излиза реален. Зеленото+ синьото, или синьото+ розовото. Зелено + прасковено, нещо с повече жълто в подтона.

# 207
Аз имам само следният съвет: усмихвайте се докато се снимате! Когато го правите и самите очи се "усмихват", повдигат се и снимките стават много по-добри Flutter А пък и си създавате хубаво настроение yes

# 208
  • Перник
MissNellie ,всъщност " розовото",както е излязло на снимката, е кораловия пигмент на Есенс,но наистина на снимката си е розов  Tired
Ох....това много ми хареса
Идеи за такова розово и сиво?  Rolling Eyes
Нещо съм скарана със сивите цветове...имам няколко ,по-скоро сребристи и няма път в който да ги пипна,гримирам се,горе-долу се харесвам и после през деня когато и да се погледна все нещо не се харесвам  Rolling Eyes 2 са вариантите - или ми трябва някаво по-матово сиво,да не е сребърно или силно блестящо или въобще да не ги пипам тези цветове  Stop

П.П. Вече доста време мажа веждите със стимуланта на Икаров и ампули против косопад,нооо не виждам ефект  newsm45

# 209
Жаки°, много е красива наистина, но не знам дали не предпочитам с повече чекмеджета. Пък и трябва отделно да купувам огледало. Party Ще мина през Икеа със сигурност, много ти благодаря Heart Eyes

malvinka88, имам такова матово сиво на Инглот Hug

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт