Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 35

• 45 459
  • 734
  •   1
Отговори
# 210
  • в 1001-та нощ
Малви Rolling Eyes на мен ми изглеждат съвсем нормални - веждите  newsm78 какво точно ти се иска? Rolling Eyes

# 211
  • Перник
Ехааа...чака ме сериозно влизане и избиране в Инглот значи  Laughing
Аленка,иска ми се да са малко по-дебели  Rolling Eyes Но май няма да ми се случи...те си растат на посоки гадинките  Crossing Arms

# 212
  • София
Ето снимка от по-далече
Аз не обичам да разнасям по-нагоре по коста.Просто не ми отива и вмесно грима да изглежда завършен,приличам на бухал Confused

# 213
Г-жа Стихийно бедствие, на мен очната ти линия много ми харесва!

Всъщност мога ли да помоля за съвет - искам черна очна линия, която да се нанася лесно /защото доста отдавна не съм ползвала такова чудо и няма да е детска игра, със сигурност/ и освен това и да не е скъпа!

furcholetka, и при мен грим, нанесен до веждите, изглежда зле. Бухал е изключително точно определение Simple Smile

# 214
Ехааа...чака ме сериозно влизане и избиране в Инглот значи  Laughing
Аленка,иска ми се да са малко по-дебели  Rolling Eyes Но май няма да ми се случи...те си растат на посоки гадинките  Crossing Arms
Съвсем леко отгоре ги удебелявай с молив. После разресваш с четка нагоре , накрая леко пудриш с пудрата с която си завършила грима.
Пробвай.

# 215
  • Перник
Благодаря ти,Ara_bella ,още днес ще пробвам ,но ще се опитам и малко отдолу да ги удебеля,че най-вече там целта  Rolling Eyes Както и да е,после ще покажа  Hug Само да си измисля с како ми се гримира днес  Blush

# 216
  • В една слънчева къща...
Г-жа Бедствие, на мен много ми харесва   bouquet
furcholetka - твоят грим също, добре дошла!   bouquet
Ох, да не ви обяснявам за моите вежди, толкова са тънички и фини, че докато съм спала преди 2-3 вечери ми е паднало косъмче точно на арката и изглежда, сякаш е пресечена на две, ужас  ooooh! Иначе с какво ли не съм мазала, тънички и редички са и това е /но пък миглите ми са си хубавки  Blush/

# 217
malvinka, доколкото виждам от снимките мисля, че твоите вежди си ти приличат.Пробвай с удебеляване, за да се видиш все пак дали ще се харесаш. Peace

Последна редакция: чт, 21 мар 2013, 10:16 от LOSHKA

# 218
Ей, супер гримчета видях последните страници  Hug И аз съм приготвила снимки на последните ми два. Ще пробвам и днешния да снимам, защото много ми хареса как се получи  Wink

МисНели, и аз пък искам твой коментар за гримовете, които пускам  Crossing Arms  Mr. Green Аз все си прося коментари, за да знам какво да коригирам и никой не ще да ме отрази  Mr. Green

Аз се отказах да мажа/пия нещо за моите вежди - нищо не става и при мен  Rolling Eyes Като тръгна да пия витамини за кожа и коса, горе-долу ми се отразява на миглите. Но за веждите няма никакъв ефект.

# 219
# 220
Мисля, че на Малвинка много ще и отива ежедневен "арабски тип" грим.

Например:

# 221
Ние в арабското предизвикателство сме правили по-добри неща от този грим Rolling Eyes

# 222
  • в 1001-та нощ
Жаки, спря ми дъха с тази идея - колкото да ненавиждам сиво, това е просто прелест  Hug как нямам такъв клепач да нося такова нещо  Heart Eyes Cry

Аз съм си наумила да направя един опит за опушване с такива сенки, без да очерням целия клепач - започвам от вътрешния ъгъл на окото, по очната линия и я разширявам към външния край - леко - до няколко мм дебела в другия край и потъмнявам на костта, така ще стане малко, като остър сърп, не го обясних много ясно, но дано е правя, харесала съм си един цвят в нейкид 1 за целта  Blush - creep - при мен стои черно  брокатчета  Heart Eyes

Малви, за мен са идеални веждите ти  Blush  , може би допълнителната тимулация не работи, защото толкова е заложено генетически, не е като саги ликвидирала и да ги възтановяваш  Peace

Аз попълвам само със сенки  Heart Eyes

# 223
Сигурна съм, че сте правили страхотни неща, но темата ви беше Арабска принцеса, а аз имам предвид грима, който се прави всеки ден .
Невероятно е, аз всеки път като съм в арабския свят съм впечетлена точно от ежедневния грим.
На моето лице и коса обаче не отиват.
На Малвинка би подхождал.Тя има екзотична красота.

# 224
Нещо, което много ми хареса

Общи условия

Активация на акаунт