Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 35

• 45 428
  • 734
  •   1
Отговори
# 225
За "ежедневен" арабски ми харесва по-скоро нещо като това

Другото си признавам, че изобщо не ми харесва как е изработено.

# 226
  • София
Жаки разкошен е този грим
напоследък се гримирам в този стил само , че горния клепач ми е  по нюд

# 227
И аз обичам да правя горе нюд, долу нещо по-цветно. Най-често е винено или лилаво, но като се постопли ще се замисля и за по-кобалтова версия Flutter

oх и това снощи го сънувах Mr. Green

# 228
Много красива е тази зеленеока арабка, Жаки:)))Не ще и дума модела е с рядко срещано лице като форма и цвят очи в арабския свят:)))По-скоро характерна италианка като типаж ала Орнела Мути.

В интернет има много примери за истински арабски грим и вежди.Те винаги са лекичко по- дълги и в двете страни от обичайното.
Това е ключов момент.Въобще веждите са най-важното.

# 229
Да, много добре си правят арабките веждите. Моите братовчедки са арабки и си спомням, че веднъж като се върнаха в България след една лятна ваканция си дойдоха с уникални вежди и гримове.
Струваха ми се извънземни, толкова ги бяха направили красиви Simple Smile

Heart Eyes

Последна редакция: чт, 21 мар 2013, 11:36 от Жаки°

# 230
  • Somewhere far away
малко не по темата, но просто не можах да се стърпя - УАУ ТОВА КОЛИЕ  е просто страхотно. Веднага като го видях реших че задължително и аз трябва да го имам! Искамм!
 някой да знае от къде може да се купи??

# 231
Много подобни имаше миналото лято в H&M. По-старите бижута ги отделят на страна така, че може да е останало нещо.
100% го има и в ибей

# 232
дами, слагате ли база за сенки на долния клепач? много от вас слагат сенки там - споделете опит, моля  Wink

# 233
  • София
Аз слагам. Както и във вътрешния ъгъл на окото.

# 234
дами, слагате ли база за сенки на долния клепач? много от вас слагат сенки там - споделете опит, моля  Wink
Пробвала съм доста пъти, обаче базата ми се врязва брутално в бръчките тъй че не е за препоръчване. По-добре да си сложите от силиконовата база за лице под очите. Така зоната ще се изглади

# 235
  • Бургас
тъй като пак започнах да изоставам с темата ще пиша за последното предизвикателство,че то ми е най-прясно като спомен
 smile3501
След предизвикателството със змиите си мислех,че няма на къде повече да вдигнете летвата,но явно винаги може повече,невероятни сте момичета  Heart Eyes
малко снимки и от мен

# 236
Аз слагам база от скоро на долния клепач, защото не ползвам коректор всеки ден.Използвам минералната база на Артдеко.А върху горния клепач след базата нанасям едни сенки в телесен цвят, определено грима се запазва по-дълго време в тази комбинация при мен.
Имам някакъв спомен, че съм чела водоустойчивите продукти да не се нанасят върху база Peace

Последна редакция: чт, 21 мар 2013, 12:44 от LOSHKA

# 237
  • София
При мен не се получава подчертаване на линиите, но сигурно зависи от базата.

# 238
Дам, зависи от базата. Пейт пота не прощава изобщо Grinning С базата на UD е по-приятен резултата.
Аз не слагам база, защото ползвам само гел моливи и самите сенки си залепват за тях.

# 239
Аз преди слагах база и на долния клепач, но скоро не съм - мързи ме  Mr. Green Иначе с минералната база на АртДеко няма проблем с подчертаването.
Но и аз, като Жаки, отдолу ползвам основно моливи и сенките са изключение или само за завършек. Пък и попринцип върху силиконов молив са ми много по-трайни, отколкото ако имам база на долния клепач  Peace

Общи условия

Активация на акаунт