Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 35

• 45 387
  • 734
  •   1
Отговори
# 240
може ли пример за силиконов молив?  Blush
супер-шоковете на ейвън например?

благодаря за коментарите за базата!   bouquet

# 241
Супер шок-а е точно гел молив. Те са много меки като нанасяне, някакси кремообразни. И като изсъхнат на окото няма махане. За това при тях се "блендва" много бързо.

# 242
аз не слагам база,само на горния клепач първо телесен цвят и после ако реша и друг цвят.Но попринцип не съм привърженик на цветни сенки през деня,така че само с телесни  Blush  

# 243
Много благодаря за всички съвети! В крайна сметка си взех ето тази очна линия

Надявам се да се справя с нея  Embarassed

# 244

Toва е специално за Алена Hug

# 245
Супер шок-а е точно гел молив. Те са много меки като нанасяне, някакси кремообразни. И като изсъхнат на окото няма махане. За това при тях се "блендва" много бързо.

Като каза СуперШок, има един, който е двуцветен. Е, не мога това чудо да го остря  ooooh! Пробвах с какви ли не острилки и не става Tired Има ли някакъв чалъм?

Вал, последното ти гримче много ми допадна. Повече от сиво-синьото  Heart Eyes
Малвинка, имам чувството, че каквото и да сложиш - пак ще ти отива  Crazy Пу! А веждите ти много ми харесват така, но то си е въпрос на собствено усещане. Аз съм решила да купя от онези ампули, които Ел каза, че е ползвала за нейните вежди  Sunglasses
Г-жа Стихийно Бедствие, кои сенки си ползвала за твоето гримче? Много ми е лятно и свежо  Flutter

Аз слагам база и на долния, и на горния. Не слагам само когато ползвам молив или очна линия. Един път сложих под очната линия база и ми се размаза  hahaha
Много ми хареса зеленото око на Жаки  Heart Eyes Този цвят и на кафяво стои добре, нали?  Flutter
На мен днес ми дойдоха едни Арделски миглички и нямам търпение да пробвам да ги сложа (за първи път ще ми е  Mr. Green )
И да подпитам отново, че ми се загуби въпросчето за пигментите - ако ги слагам с мокра четка върху база има ли шанс да изкарам повече цвят?  newsm78 Говоря за едни уникално лилави пигменти на Есенс, които в бурканчето са си супер, ама на око ги няма никакви  Tired

# 246
  • Отвъд алеята зад шкафа
Взех си синия супер шок, дайте ми идея как да се гримирам с него? Само молив отгоре и отдолу - не ми отива. Само отдолу да сложа, но с какви сенки на горния клепач?

# 247
Моето око със зелените сенки ли? И на кафяви очи седи суперско, просто изглежда още по-драматично.
Бери, покажи го този молив. Аз по принцип всичко остря с острилка на Есенс и до сега нямам проблеми с който и да е молив.

# 248
gadamer с лилави сенки, синьо зелени.......гледам снимки в интернет и има доста смели комбинации, които изглеждат добре.

# 249

Toва е специално за Алена Hug

Жаки, тази красота за Аленка и на мен много ми допада  Heart Eyes Имаш ли идеи за конкретни цветове, с които може да се направи?  Hug

# 250
  • Провинция
Момичета, следя темичката с интерес, но понякога,когато не мога да влизам често се събират страници, който за 1 ден не мога да изчета. Искам малко съвети от вас ако може.
Имам коректор на Манхатан 2 в 1 (с пудричка) по-тъмния цвят (нали са 2 нюанса), но някак ми жълтее и ми идва малко сухо при разнасянето. И сякаш подчертава малките бръчици и не ми харесва как стой. Препоръчайте ми някакъв коректор нещо добро като цена, да не е много скъпо (все пак не се гримирам всеки ден) и качествено, от което най-вече сте доволни. И искам база за лице - но не знам каква - иска ми се нещо,което да минимизира максимално порите и след нанасяне на ФДТ да седи глатко.Същевремнно лицето над горната устна кожата е с друг цвят. Вашите съвети какви са. Как да изравня тена на лицето на всякъде?

# 251
Имам Grinning Алена може да го спретне с Глинда палитрата, защото вътре има такива цветове.
На първо четене виждам expensive pink, нещо сиво или черно, naked пигмента или сянка в този цвят

kragovrat кажи до колко пари да е коректора? Иначе по въпроса ти с изравняването на тена при мен става само с фдт. (Revlon Colorstay)

# 252

Ето го. Не е най-прекрасният молив на света, между другото, ама ползвам светлата част за база (моят този напряко)

# 253
A имаш ли оригиналният супер шок за сравнение? Може този да е по-дебел от него

kragovrat сега видях че си писала да не е скъп Blush Много хубави са на Алверде (в малка сива кутийка) и Bourjois Healty Mix. И двата съм ги ползвала и са хем силно покривни, хем не се врязват в бръчки.

Последна редакция: чт, 21 мар 2013, 13:51 от Жаки°

# 254
Нямам оригиналния честно казано, но този е по-дебел, като го сравнявам на снимки. Пробвах с 5-6 острилки (май само тази на Есенс не съм ползвала) да го остря и в големия отвор влиза, но се върти свободно, без да се остри.... Тъпа работа...
Накрая с нож ще пробвам  Mr. Green
ПС: Сега видях, че Арделските мигли нямат лепило :oooh: Това на Есенс дали става, че не ми се чака още седмица за доставка на лепило Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт