Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 35

• 45 375
  • 734
  •   1
Отговори
# 255
недей, ще го съсипеш  Wink

# 256
Пробвай с тази на Есенс, тя поне е евтина. А би трябвало и самите Аvon да си имат тяхна си острилка с която да се острят моливите им.

# 257
  • Провинция
Имам Grinning Алена може да го спретне с Глинда палитрата, защото вътре има такива цветове.
На първо четене виждам expensive pink, нещо сиво или черно, naked пигмента или сянка в този цвят

kragovrat кажи до колко пари да е коректора? Иначе по въпроса ти с изравняването на тена при мен става само с фдт. (Revlon Colorstay)

За това ли става дума? http://mimilarose.blogspot.com/2012/07/guia-de-tons-e-compra-bases-revlon.html В какви рамки варират цените?

А нещо за базичка, която да скрива порите, освен оновоа яйце,дето никъде на го намирам?

# 258
База, която мога да ти препоръчам е на Gosh Velvet Touch. Tя е около 20 лева и е много икономична. Иначе яйцето го има в ибей.

Toва е фдт-на, да. Около 18-20 лева (зависи от къде го купиш).

# 259
Ще взема днес на Есенс острилката и без това ще посетя щанда им в Кауфланд  Mr. Green
Може и да има Ейвън, ама кой да знае като поръчва, че няма да може да го наостри с наличните  hahaha  Сега вече не мога да си поръчам, че малко далечко ще им дойде доставката  Crazy
Мерси за отговорите   bouquet

# 260
  • София
Ще взема днес на Есенс острилката и без това ще посетя щанда им в Кауфланд  Mr. Green

Essence в Кауфланд??? От кога! Вчера бях в Кауфланд и не видях техен щанд. Simple Smile

# 261

Essence в Кауфланд??? От кога! Вчера бях в Кауфланд и не видях техен щанд. Simple Smile
Тя не живее в България Simple Smile

# 262
  • в 1001-та нощ
дами, слагате ли база за сенки на долния клепач? много от вас слагат сенки там - споделете опит, моля  Wink

аз не, само на горния до веждата, забелязала, съм, че ако мажа нещо на долния - било с база и без база сенки и т.н. (макар и озаряващи), то в някакъв момент следобеда се появяват фини линии, които иначе липсват  Peace

аз под водната линия ползвам водоутойчив молив на UD и е бетон - цял ден  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 21 мар 2013, 14:27 от a.l.e.n.a

# 263
може ли пример за силиконов молив?  Blush
супер-шоковете на ейвън например?

благодаря за коментарите за базата!   bouquet

ИМПАЛА също имат едни силиконови моливи с гумичка на края - много са добри  Peace Аз имам кафявия и го ползвам почти всеки ден  Grinning Но и те, като Супершока, трябва бързо да се блендират, защото засъхват и няма мърдане.

Взех си синия супер шок, дайте ми идея как да се гримирам с него? Само молив отгоре и отдолу - не ми отива. Само отдолу да сложа, но с какви сенки на горния клепач?

И аз го имам този молив. Мисля, че най-добре би му паснало нещо в мишо сиво с графитен блясък  Flutter

# 264
  • София

Joy Joy Joy О.К.  Simple Smile

# 265
  • в 1001-та нощ

Toва е специално за Алена Hug

Жаки, трогната съм, а и днес съм точно с тази визия - розовото  шимъра на буржуа и на костта кафяво с малко бордо, но дискретно  Blush

# 266
  • Провинция
База, която мога да ти препоръчам е на Gosh Velvet Touch. Tя е около 20 лева и е много икономична. Иначе яйцето го има в ибей.

Да, има го в и-бей, но никога не съм поръчвала от чужди сайтове и съм скиптично настроена с платежните операции.Именно за това и помолих в по-преден мой пост,ако някоя от вас прави поръчка в този сайт или поръчва яйцето,да ми пише на ЛС.

За базата - тя някаква силиконова ли е или?

# 267

Да, не съм в БГ Simple Smile
Аленка, молива на УД, за който говориш 24/7 ли е ? Метнала съм по едно очо на 3-4 цвята  Heart Eyes

# 268

Силиконова е  Peace

# 269
  • Провинция

Силиконова е  Peace

Супер! Огромни благодарности   bouquet

И сега почвам да правя списък с необходимите неща - ... Въпроса е кой ще ме спонсорира  ooooh! Joy

Вижте този грим - много ми харесва. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=582880105065040&set=a … ount=1&ref=nf

Общи условия

Активация на акаунт