Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 35

• 45 345
  • 734
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Привет, момичета-кокичета!   bouquet

Може ли някой да ми подскаже от къде мога да купя матиращата пудра Бен Най? Рових няколко теми назад, но не открих линк, а помня, че съм виждала.

Толкова е хубаво, че сме на шарена вълна вече, толкова е зареждащо и напук на лошото време  Grinning

# 271
ТУК  и ТУК   Peace

Последна редакция: чт, 21 мар 2013, 15:32 от chervenokoska_2

# 272
# 273
Мис Нели, огромни благодарности за изчерпателния коментар. Ще пробвам.  Hug Отново да благодаря и на останлите, които се включиха.

А колкото до веждите, има ли някакъв друг метод за оформяне, освен скубането с пинцета?  Blush

И пак въпросче - може ли някой компетентен да направи класация за формулата на следните червила: Sisley hydrating long lasting lipstick, Shiseido perfect rouge,Givenchy le Rouge, YSL Pur Couture, MAC Matte като става дума за ярко розов цвят (може би фюша/fuchsia).  newsm78

Ето днешното от мен. Отново моля за коментари и препоръки (веждите ясно, попринцип на този етап не ми се иска да ги скубя, затова и горния въпрос, но явно трябва да се помисли по въпроса).

# 274
уникално е , много ми харесва  Hug  а за веждите  newsm78   освен с пинсети–друг незнам  Embarassed

# 275
  • София
Епона, за мен това е най-добрият ти грим досега. Чудесно оформен, с хубава преливка, има дълбочина. Много красиво.
За оформянето на вежди май няма друг метод, освен скубане по един или друг начин - пинсета, кола маска, конец...

# 276
  • Перник
Епона ,подкрепям Адри напълно  Heart Eyes Голяма красота и разликата сега,когато има по-тъмничко в края и по-ясна преливка е огромна и много променя  Heart Eyes
Аз днес съм така..удебелих колкото можах веждите  Blush

# 277
Епона, какво точно те притеснява при скубането на веждите? Ако се довериш на добра козметичка няма да останеш разочарована  Peace само сама недей.

# 278
Епона, супер гримче  Flutter А веждите освен с пинсета, може да се оформят с кола маска и конец. За последното знам, че е най-ефикасно и стават много добре веждите с него. Но до сега не съм намерила козметичка, която да ползва тази техника  Crazy

Малви, и твоето гримче е супер  Heart Eyes Ти определено мина на лятна вълна  Grinning На мен още не ми е дошла музата за шаренийки.

# 279
  • София
Епона, страхотно се е получило. Какво си използвала?

Пинсети и добра козметичка  Peace

# 280
  • Перник
Веси,дойде пролетта и вече чакам лятото  Laughing Чакаме твоите творения  Heart Eyes
Исках пак да пробвам да сложа сиво,сребристо,нооо за пореден път се убедих ,че явно не са за мен  Tired няколко пъти се засичам с огледалото вече и ми иде да се изтрия  ooooh!

# 281
  • София
Прекрасно е! Това е коментара! Hug Peace
Съветите на Мис Нели са свършили добра работа. Peace
Не, че досега не си правила прецизен и хубав грим. Напротив. Винаги е бил. Снимките не бяха толкова добри, че да го покажат в цялата му прелест! Wink

Благодаря за коментарите за Лака на Лореал за устни! Peace

За срещата някой да ми свирне, ако ще има. bowuu

# 282
  • в 1001-та нощ
...
Аленка, молива на УД, за който говориш 24/7 ли е ? Метнала съм по едно очо на 3-4 цвята  Heart Eyes

da  Peace черният - Perversion, ако е напластен - при мен има "размазване", не изчезва, но ми поочерня зоната, но моливът Rockstar - кафеникаво бордо, сложен по-дискретно - спи и не мръдва - изключителен е  Blush Heart Eyes

# 283
mis_val Втория грим ми харесва и като изпълнение, и като цветове. Първия отблизо изглежда добре, но отдалече не ми 'лягат' цветовете добре на лицето и цвета на очите, много ми сивее и обезличава. Веждите също бих посъветвала да се попълнят, иначе имат  хубава форма. Също може зоната под очите малко повече да се напласти коректор, и леко в триъгълник надолу за да се поотнеме от обема на хлътването.

Веси, пусни и ще коментирам  Laughing  върнах се само няколко стр назад.

Епона, като Адри за последния грим. Ако се притесняваш от грешки с пинсетата, за проба може само да се подстрижат веждите, отнема малко повече време и от много близо си личи, но е идеално един уикенд да си изкараш вкъщи и да видиш как ти допада формата така. Ако те притеснява дискомфорта от пинсетата, може да подържиш кубче лед на мястото първо докато изтръпне. 

malvinka88 на снимката ми харесват удебелените вежди, ако и на живо изглеждат добре, бих ги подчертавала. Моите са природно тънки и няма как, поудебелявам винаги, няма какво да 'пускам'. Инач за грима бих опушила съвсем леко малко по нагоре по костта сивото. При мен то не е точно сиво, леко лилавее и стои добре на лицето, но подозирам че ти виждам всички снимки по-топли отколкото са реално. Дървен паркет ли имаш в стаята, в която снимаш?

# 284
  • Перник
Мис Нели, може да лилавее,защото с четката,с която нанасях розовото,леко минах и по сивото за да се слеят.На снимките и на мен ми се видя малко "пусто" по костта...Иначе,да,дървен паркет  Simple Smile понякога и на терасата снимам  Peace
Веждите на живо даже по-естествено изглеждат...на снимките, като че ли малко повече се забелязва,че е молив.Ще ги правя така,стига да ми се получава всеки път  Blush Но и ще си доизразходвам ампулките,де  Simple Smile

Edit: Лелеее чак сега забелязвам как съм се назолабиалнонабръчкосала  #Crazy ooooh!  Mr. Green и тези "дупки" ,като че ли съм си всмукала бузите  ooooh!
Мис Нели ,има ли начин чрез контуриране или нещо подобно лицето да изглежда по-закръглено и пухкаво? Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт