Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 35

• 45 378
  • 734
  •   1
Отговори
# 540
  • София/Горна Оряховица
Изтървах една камара теми, а на тази успявам чак на 36та страница  ooooh! .

foxy81 - страшно красив е грима със синьото очертаване отдолу, всичко ли е от онази палитра на BH cosmetics? Май ще взема да се изкуша за някоя.

Епона - с това синьо ме удряш в сърцето, сякаш доскоро ми изглеждаше че ползваш основно 1 цвят върху клепача, но явно определено не е така.

Аленка, някой ден сподели кое е лилавеещото бордо на Инглот   Heart Eyes .

Айде да се отчета с нещо, което може и да сте видели :
Скрит текст:

Днес отново съм така, явно ми е лятно, въпреки времето.

Отчетох се  Blush .

# 541
Фокси, много е свежо  Heart Eyes
Момичета имам въпрос. С каква четка попълвате в основата на миглите с черен моли или очна линия, за да станат по-плътни. Аз пробвах със скосена, но не ми се получава  Tired
Не знам дали го обясних правилно, за да изглеждат по-плътни миглите между тях, в основата им, как да нанеса черния цвят?

ползвам скосена четка и сенки, кое точно не ти се получава  Peace

Не ми се получава набиването на цвят в основата (корена) на миглите, явно ми е мека четката (скосена е от Джъмбо, за очна линия е идеална иначе)
Ще пробвам с такава, каквато е показала г-жа Стихийно бедствие, може би ще стане по-добре  Peace

# 542
  • в 1001-та нощ
а достатъчно пугментирани ли са сенките, които имаш  newsm78 и има ли как да прилепнат там  newsm78

аз имам такава четка и е доооооста твърда Rolling Eyes , но може и да има различни партиди Rolling Eyes

Боби  Hug радвам се да те видя  bowuu това е  Heart Eyes

Днес "разцепих мрака" със златния пигмент на Avon - стои зърнесто матов, дано са станали снимките - да покажа довечера  Blush

# 543
Един урок (ясно че не е от мен) за любителите на розово.

# 544
Добре, че не съм модератор - половината постове от последните 2-3 страници нямаше да ги има  Whistling  Mr. Green Наистина напоследък темата стана "трудна" за четене...

Епона, последния ти грим е върха!  Heart Eyes

# 545
  • В една слънчева къща...
Мария, много си красива   bouquet
Епона, последните ти няколко грима направо ме оставят без думи - голям напредък   bouquet

# 546
Mного хубави неща, последните страници Hug
Радвам се да видя, че и Мария се е завърнала в темата и ни е показала снимки Simple Smile Каква марка са миглите, които си ползвала?

И anonimnite ме е питала за някакво кафяво, но не виждам къде е въпроса? Четох малко назад, ама то не може да се хване нишката на разговора от толкова панаири пак. И някои хора ако искат да знаят да можеш да фотошопираш също е талант и не всеки хванат от улицата го може smile3534
Не че моите снимки са такива, при мен всичко е natur pur  Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: вт, 26 мар 2013, 11:09 от You know my name

# 547
Мария, хареса ми матовото зелено с блестящите сенки под веждата Simple Smile
Боряна, с 2 различни молива ли си? Или така изглежда на снимката?

Ето ме и мен днес. Този път съм аз ... Wink Тъмно зелен молив, сиви кремообразни сенки... за протокола, червилото е полупрозрачен бонбонено розов гланц Simple Smile

# 548
Днес извадих бледичките сенки и реших да не съм със синьо  Simple Smile

Напълно съм съгласна с You know my name , че не всеки може да работи с фотошоп и аз лично не виждам нищо лошо в това да се ползва програмата, стига човек да я има и да може да работи с нея  Simple Smile  Peace
Нямам нищо против да гледам обработените снимки на съфорумки...аз самата се притеснявам и не ми се иска да ви показвам бръчки, косми и лунички и понеже нямам фотошоп, ми е доста трудно да избера снимка, която да покажа  Rolling Eyes

# 549
  • София
Привет, момичета, понеже много държа на вашето експертно мнение ще си сложа и тук въпроса от темата за ФДТ-ните.
Подскажете ми  Praynig

Ползвам Ревлон Colorstay в цвят 180 Sand Beige за мазна и комбинирана кожа.

Като че ли искам да го сменя. Добри отзиви четох преди време за Макс Фактор 3in1.
Първият ми въпрос е, той подходящ ли е за по-мазна кожа, и въобще какви са му плюсовете и минусите в сравнение с Ревлона. И кой цвят бихте ми препоръчали от него. Гледах ги, но всички ми се струват почти еднакви, 5 или 6 цвята видях.

И въобще да рискувам ли да си сменя ФДТ, или да си купя отново Ревлон.

# 550
Мацата, аз използвам 3 в 1 и на мен ми харесва (много добре ми понася на чувствителната кажа), но аз не съм с мазна кожа. При мазна кожа не знам как би се държал.
Единственото нещо, което не ми харесва при този ФДТ е цветът - доста тъменичък е за моята кожа  Rolling Eyes
В момента го нося и все си овивам разни шалове за да не се вижда разликата  ooooh!
Трябва да си купя по-светъл цвят, но ще трябва да го поръчам от Интернет, защото най-светлите номера не се продават при мен Twisted Evil
Имате ли някакви предложения от къде може да се поръча?

# 551
Много е хубав  3 in 1. Единственият му минус е, че ми е тъмен и го подарих. Но като покривност и трайност беше много добре.
Иначе ако трябва да го сравнявам с Ревлон определено Colorstay ще спечели. Несравними са като трайност и матиране на лицето.

# 552
Прекрасни, колко много красота на последните страници!  Heart Eyes smile3501
Не искам да ви изреждам поименно, за да не пропусна някоя, само ще отделя специално внимание на Епона, при която от ден на ден виждам забележителен напредък  bouquet

Днес се включвам, за да споделя, че напук на студеното време навън, на мен ми е пролетно (и вие допринасяте значително за това) и вече няколко дни наред нося ружа Rose Gold от тройката на Sleek, в която се влюбих заради Ел на предната среща. Моето мнение съвпада с нейното - ружът и хайлайтът са много добри, но цветът, предназначен за контуриране, има червени нотки и стои по-добре на око, отколкото на буза (ако все пак ще го ползвате за нещо Peace). Много е свеж и нежен този руж - определено един от най-най-любимите ми и за моя огромна изненада, не мърда по цял ден.

За да не е просто ревю, ще споделя и за техниката, която използвах днес и заради която получих комплименти и бях провокирана да ви пиша - традиционно сложих прозрачна пудра преди ружа за прахообразна основа, но тъй като той е доста пигментиран, се наложи да туширам цвета отгоре с телесен цвят пудра (използвах един MSF Natural на MAC, но предполагам, че ще стане с всякаква матова телесна пудра) и се получи ефект inner glow - сякаш цвета естествено идва отвътре и прозира през кожата ми (а не стои просто върху нея както когато не се тушира). Не знам дали сте пробвали този начин на нанасяне, но аз днес вече получих няколко комплимента, които ме зарадваха точно защото не бяха от типа 'ах, колко красив грим', а 'ах, днес изглеждаш много свежа' - а аз лично точно с такава цел се гримирам за работа.

Извинявайте за дългия пост. Ако някой пробва тази техника, нека сподели дали е имал същия ефект   Flutter Hug

# 553
Привет, момичета, понеже много държа на вашето експертно мнение ще си сложа и тук въпроса от темата за ФДТ-ните.
Подскажете ми  Praynig

Ползвам Ревлон Colorstay в цвят 180 Sand Beige за мазна и комбинирана кожа.

Като че ли искам да го сменя. Добри отзиви четох преди време за Макс Фактор 3in1.
Първият ми въпрос е, той подходящ ли е за по-мазна кожа, и въобще какви са му плюсовете и минусите в сравнение с Ревлона. И кой цвят бихте ми препоръчали от него. Гледах ги, но всички ми се струват почти еднакви, 5 или 6 цвята видях.

И въобще да рискувам ли да си сменя ФДТ, или да си купя отново Ревлон.

Аз ползвам Макс Фактор, но не съм ползвала Ревлон и не мога да ги сравня. Но пробвах какви ли не ФДТ от Буржоа до ЕЛ и Ланком /включително и Колър Стей/ и смея да кажа, че този Макс Фактор е идеален за моята кожа  Heart Eyes Обожавам го  Heart Eyes И цвета, да не се изхвърлям с 100%, но 99%, пасва на моя тен  Flutter Аз съм с комбинирана кожа, като откакто ползвам кремчето на Биодерма за порите в Т-зоната, бих казала по-скоро нормална. ФДТ го усещам много приятно, нямам никакво лъщене през целия ден  Peace Но аз слагам отгоре прахообразна пудра да уточня  Wink
Абе с две думи - много го препоръчвам  Peace Но не мога да кажа как е спрямо Колър Стея  Rolling Eyes Ще взема гругият пък, като ходя до Мория да си отсипя една по-голяьма проба за гримиране поне 3-4 пъти с Колър Стей, за да мога да го "усетя"
Всъщност много ще се радвам, ако момичетата, които са ме виждали, да ми кажат как ми е последния ФДТ от към цвят и нюанс  Grinning Отстрани се вижда по-добре дали ще не е на мястото си  Flutter

Нямам нищо против да гледам обработените снимки на съфорумки...аз самата се притеснявам и не ми се иска да ви показвам бръчки, косми и лунички и понеже нямам фотошоп, ми е доста трудно да избера снимка, която да покажа  Rolling Eyes

И аз нямам против малко Фотошоп  Peace Нормално е да искам да пооправиш малко снимката, за да се доближи до реалността. Все пак тук не сме на конкурс и никой няма да тръгне да разследва дали това, което някой показва за свое, наистина е негово дело  Whistling Разчитаме на доблестта и здравия разум на участниците в темата  Mr. Green

Последна редакция: вт, 26 мар 2013, 12:54 от veselina_s_p

# 554
  • Стара Загора
И т.к. не съм показвала през изминалите няколко дни нищо, се включвам днес.
Много ми се носеше това червило и се чудех какъв да е грима на очите, не мога да преценя дали си пасват? newsm78

Хубав ден ви желая и моля ви спрете с препирните, че наистина темата става невъзможна за четене. На моменти се чудя дали не съм я объркала с някоя друга. Tired

Общи условия

Активация на акаунт