Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 35

• 45 368
  • 734
  •   1
Отговори
# 555
Ивче, на мен ми харесва Peace
Сподели, какви сенки си ползвала, светлите са страхотни!

# 556
Много ми харесва грима, който е показала Лазурит отново. Защото е лек , дневен и ненатрапчив, също така тя е успяла много добре да подбере цвят с който да подчертае очите си.
  bouquet  bouquet  bouquet

Също така ми харесва грима и на B&C.
Веждите са идеални, грима е пролетен и ефирен.
  bouquet  bouquet  bouquet

По отношения на начина на показване, аз предпочитам да гледам живи снимки на грима. Така снимките са информативни.
Фотошоп и прочее редактори са приемливи и дори наложителни в рекламата, в списанията.
Специално във форум за взаимопомощ, какъвто е бг -мама, предпочитам да гледам реални снимки без сериозна намеса.И принципно коментирам и разглеждам само такива.Те са ми интересни.

# 557
  • Стара Загора
Le Soleil, благодаря ти.
Сенките и двата цвята са единички на Орифлейм от старите, спряха ги за съжаление.
Прасковените са Apricot Bloom, а кафевите Cappuccino. Peace

Аз макар, че не чувствам за необходимо ще отбележа, че не ползвам фотошоп и други подобни програми. Нямам идея как се работи с тях. Качвам снимките директно след като се снимам. Единственото, което правя е да изрежа само грима на очите или устните, както първите 3 днешни снимки, понеже не ми харесва цялостната визия с присвити очи и как изглежда отстрани. А и искам да акцентирам само на грима. Peace

# 558
Въпроса не е кой какво обича да гледа и коментира, а да не се обиждат хора които прилагат фотошоп. И по принцип да не се обижда, защото е грозно!!!
Не може да се говори, че еди кой си нямал талант, защото видиш ли всеки може да фотошопира.
Ами не, не може всеки! Тези неща се учат.
Много хора изобщо не са наясно какво точно е фотошоп и като видят една хубава снимка и веднага "ааааа, това не е истинско"!
Ако не можеш да се гримираш, ако ще и 2 часа да фотошопираш нищо няма да стане.

Последна редакция: вт, 26 мар 2013, 13:20 от You know my name

# 559
На мен ми се струва крайно нахално някой, който не показва снимки, да има каквито и да било претенции към снимките на другите.

# 560
  • Перник
Ееей,мацки....чета,чета и викам я да ви покажа моя опит с фотошопа,да се посмеете малко  Mr. Green Един ден реших да си правя пълна промяна Laughing

Mr. Green Mr. Green

# 561
Направо друг човек Simple Smile Ама оригиналът си е по-хубав Hug

# 562
  • Пловдив
Ееей,мацки....чета,чета и викам я да ви покажа моя опит с фотошопа,да се посмеете малко  Mr. Green Един ден реших да си правя пълна промяна Laughing

Mr. Green Mr. Green
Малвинка, изобщо нямаш нужда от каквато и да е промяна.  Peace А фотошопираната снимка - то направо си е друг човек на нея Wink Crazy

# 563
  • Willebroek, Belgium
malvinka88 и без да използваш фотошоп си прекрасна  Simple Smile

Аз вчера направих 2 грима, но след като видях на снимките, че не е това което е всъщност се отказах и ги изтрих. И грима и снимките  Mr. Green

Надявам се скоро и аз да покажа нещо а не само да зяпам красотите, които показвате. Tired

Откакто почнах да влизам в темата се сдобих с много неща и няма ден в който да не влизам в козметичният магазин и да не взема нещо  Flutter Crazy

# 564
Много ми се носеше това червило и се чудех какъв да е грима на очите, не мога да преценя дали си пасват? newsm78

Идеално си пасват!
Много ми харесват златните сенки Simple Smile
Не съм се връщала назад да сравнявам, но с това червило ми харесваш най-много Simple Smile

# 565
  • Перник
Момичета,много ви благодаря  Hug То тва направо си беше цяла операция  Mr. Green
И стига съм спамила....искам такова синьо-зелено,ама същото....някой да се притече на помощ с преложения?  Hug

# 566
  • София
Момичета, благодаря за мненията за ФДТ, може би пак ще си взема Колорстей. В другата тема момичетата споделиха, че цветовете оксидират след нанасяне и избива на оранжево.

Ивче, страхотно червило отново! Моля те обясни ми като на дете, как точно и с какво нансяш тъмния цвят сенки в края на окото, за да стои така хубаво отсечено. Правя, струвам и все овално ми се получава, както е в грима на B&C, която на нея много й отива, но на мен май не толкова. Много блендирам ли, какво ли? И затова нанасям тъмните сенки в сгъвката, или по костта, както казва и прави Аленка.

# 567
Аз освен пак да кажа Инглот Blush

и да си покажа пак папагала, тук съм го ползвала. Не е точно същото, но се доближава доста

Скрит текст:

DS 473

# 568
  • София
Маци, имам и Колорстея и 3 в 1. За мен определено Макс Фактора по-добър  Peace. Кожата ми е нормална зимата към суха. Матира прекрасно този ФДТ, някак кожата ми става като кадифе. Докато с Ревлона не ми става такава  Crossing Arms. Освен това е достатъчно покривен....абе изобщо само суперлативи мога да говоря за 3 в 1-то. Напоследък нося само ББ крем, но като реша да сложа ФДТ слагам МФ......даже се чудя Ревлона дали няма да му мине срока на годност, щото си отлежава и чака някакви други времена в които евентуално може да ми се доноси. Според мен пробвай МФ и няма да останеш разочарована  Hug.

Сега прочетох за оксидирането....ми на мен не ми се променя цвета  Peace. Отсипи си за проба поне за 3-4 разносвания и прецени дали ще ти допадне  Hug.

# 569
  • Перник
Мерси,Жаки  Hug Обаче аз каквато съм,сега го знам точния цвят,а ако отида сама в Инглот,ще ми харесат някакви други и пак няма да взема същото.Освен да те тормозя, преди някоя среща за едно минаване през Инглот за консултант  Hug  Blush

Общи условия

Активация на акаунт