Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 35

• 45 358
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
Споко, ще го уредим и това Hug

# 571
  • Стара Загора
Малви, без фотошоп си прекрасна, изобщо не ти трябва такова преобразяване. Peace

Лазурит, благодаря ти. Hug

Мац, самата черта я правя с облата четка на Гош, но и с друга ми се получава. Първо правя нея, с едно движение (просто изтеглям от ъгъла на окото нагоре) и след това запълвам към вътрешната/подвижната част на клепача. Накрая вече блендирам тъмните сенки. Не знам дали ще ме разбереш, питай пак, ако не е ясно. Peace
    Аз също щях да пиша за 3 в 1, но след като не съм ползвала Колорстей (преди много години го пробвах, но нещо не се справих) реших да не философствам. Обаче ще кажа сега, също като Мишчица съм с нормална към суха кожа. Вчера бях с него и отгоре пудрата на Есенс от ОЗ, сутринта го сложих в 9 и вечерта в 9 го свалих абсолютно непокътнат. Малко не ми хареса върху носа ми как стоеше, но вероятно трябваше да сложа по-силно хидратиращ крем или основа. Peace

# 572
Малви, мен оригиналът ми харесва много повече!  Hug

Жаки, този грим ми допада изключително много... Записвам си го в любими директно и ще му се пробвам след време!  Mr. Green

Иве, според мен си нацелила точно подходящия грим за това червило. А то кое е (сори, ако си казала, а съм пропуснала)?

От мен един огромен експеримент за мен от днес. Със смесени чувства съм...  Blush

# 573
  • Стара Загора
Епонка, Avon ExtraLasting "Eternal Flame".
Относно твоя грим - може би тъмния цвят трябваше да го изтеглиш маааалко по-навън и да идея по-нагоре или в средата да не е толкова нагоре. Peace

И на мен много ми хареса показания грим от Жаки, но е невъзможно да го пренеса върху себе си. Mr. Green

# 574
# 575
Много е хубав молива на ЕЛ от новата пролетна колекция. Син и черен, много наситен. Струва 46 лв.

# 576
  • Отвъд алеята зад шкафа
От години ползвам ФДТ на МФ, като съм минала горе-долу през всичките им варианти, мога да кажа, че са супер. Ако си нацелиш точния цвят, няма да сбъркаш. Най-добре пробвай на лице, не на ръка.

# 577
Такаааа...
Първо да се похваля - получих си днес едно ВВ кремче (корейско). Преди време случайно попаднах на отзив на Жаки за Holika Holika Petit BB (оранжевото) и понеже отдавна исках да си купя такова кремче си го поръчах и... Жаки, безкрайно благодаря Hug Hug  bouquet Мнооого ми харесва. Аз съм бяла и не смеех да си купя ВВ крем от предлаганите в Б-я, защото навсякъде чета, че най-светлите били тъмни за светла кожа. Та така де, доволна съм много Mr. Green В пратката имаше и три мострички на разни други кремчета.
Освен това съм напълно съгласна с коментара ти за фотошопа. Много е глупаво да се смята, че щом една жена може да се гримира добре задължително при снимките си ползва фотошоп. А и се убедих, че лицето може да изглежда прекрасно само в зависимост от светлината, която се ползва при снимане (това е едно от нещата, но явно много важно).

Второ - Малвинка, верно друг човек все едно виждам. Моля те, искам си оригиналния вариант на Малви Hug
Иве, добра е комбинацията Peace
Боряна, от онзи грим всичко беше от въпросната палитра + тюркоазен молив на Seventeen Peace
Не помня с кой коментирах коректора на Алверде, но на мен определено ми пасва. Не го размазвам, а потупвам с пръсти. Иначе ако го размазвам наистина става като кир Laughing

И последно, че много дълъг стана поста.
Малви, по твоя молба е това от мен...
Скрит текст:
А това е по молба на аН...
Скрит текст:

Надявам се да съм се справила добре.
Пробвах се с различни светлини, затова снимките изглеждат малко различни. И извинЙете за половинките лице, обаче едната ми половина днес беше с грима за Малви, а другата - с грима за аН. И точно тогава пощальона дойде и леко се втрещи като ме видя, та трябваше да му обяснявам защо изглеждам по този начин Crazy Laughing

# 578
Хахах Малви, на фотошопираната снимка ми напомняш на Кристина Димитрова (певицата)  Laughing Както си си ти е най-добре  Hug
За синьото бих ти предложила нещо, което самата аз търся - Lancome Kohl In Love 2013 - влюбена съм в този цвят и много го искам, но не знам тази колекция има ли я тук?

# 579
  • София
Ланком очакват пролетната колекция тази седмица. Не съм минавала да проверя още.

# 580
  • В една слънчева къща...
Само мога да кажа Браво, Фокси   bouquet
И за гримьор ставаш, но и за модел - страхотна си направо  Heart Eyes

# 581
  • Стара Загора

+ 1 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 582
foxy, радвам се че ти е харесало бб-то на Холика Hug
Супер гримове, супер снимки, супер вежди Big Ups всичко на 6

# 583

О, мерси, но за модел определено си знам, че не ставам. Особено с този мой гаден нос Laughing Знаеш ли колко снимки трябва да си направя, за да се получат поне две-три... А как мразя да се снимам сама....

# 584
Жаки, аз питах за ето този грим, длаи имаш идея за сенки, с които може да се постигне, на МАК или ИНГЛОТ.   bouquet
Скрит текст:
Фокси, стига вече с този твой нос, перфектен е, цялата си 100 процентова красавица!
Затова не е честно, тук каквито и гримове да показвате, сте толкова хуабви, че всичко изглежда красиво.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт