Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 35

• 45 370
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
Еспресо и Ванила на MAC или Инглот 467 Peace Гарантирам, че ще стане същото

# 586
Еспресо и Ванила на MAC или Инглот 467 Peace Гарантирам, че ще стане същото
Благодаря ти много.   bouquet Аз затова е надявах ти да прочетеш, защото беше показала един коралов грим с епресо, но се чудех дали не е матово, а то всъщност и на Ким грима е с матово кафяво.  ooooh! Този инглот го бях загледала, когато ти го сравняваше с ванила на мак, но май имаше момичета, които се оплакваха от самата сянка.  newsm78
Ще се спра на мак и за двете сенки, златна си.  Hug
Всъщност съм я запаметила тази снимка и като гледам гримът е същия, само без коралово.  Crazy

# 587
Eспресо ми е най-доброто и най-често използваното кафяво. Не се рони и се разнася уникално добре. Може да контролираш сама колко да стане интензивен цветът.
Колкото до 467 на Инглот, за мен лично по-добро "ванилиево" няма.

# 588
Eспресо ми е най-доброто и най-често използваното кафяво. Не се рони и се разнася уникално добре. Може да контролираш сама колко да стане интензивен цветът.
Колкото до 467 на Инглот, за мен лично по-добро "ванилиево" няма.
На снимки и на мен инглотскотоповече ми харесва, а и ми изглежда по-покривно, но само на снимки, не знам на живо как е. Предлага ли се този цвят в инглот в момента? А от инглотските има ли подобно на  еспресо?  Май накрая ще взема еспресо от мак и ванилията от инглот.  Grinning

# 589
Инглот имат цветове подобни на Еспресо, но аз ти препоръчвам MAC единствено и само защото с него се работи 100 пъти по-добре. Няма да намериш друга сянка, от която да не пада и една прашинка и така добре да опушва окото. Еспресото го ползвам дори за контуриране на лицето, толкова ми е любимо. Heart Eyes
467 е почти винаги налично. Много по-пигментирано е от ванилата на MAC, цветът е по-добър и се нанася като масло. А ако приложиш и моята техника на нанасяне (с якото напластяване) ще стане просто трепач.  Grinning
Точно това ти е комбинацията: Еспресо и 467 Hug

# 590
  • Отвъд алеята зад шкафа
Жаки, Жаки, направо ми се прииска да ме гримираш така на следващата среща  4470

Аз се сдобих с pearl 420 на Инглот - на моите очи стои страхотно, невероятен цвят, вече ми е определено любим  Heart Eyes
 С него направих ето такъв грим (почти същия, с някои промени - под окото сложих аква супер шока, при мен стои много тъмно синьо-зелено)

# 591
Фокси, и ти и гримивете ти сте много красиви  coolcool, питаше за скосената четчица на Есенс,преди няколко дни я мернах в ДМ срещу Баумакс.
Момичета,в ежедневието ползвате ли коректор под очите ? Отгоре слагате ли пудра и каква ?Не знам защо си мисля,че тя ще направи видими дори и несъществуващи бръчици  Thinking .
Адри,толкова красиви и изпипани са твоите гримове и всичко ти отива   bouquet

Последна редакция: вт, 26 мар 2013, 15:49 от giga b

# 592
Инглот имат цветове подобни на Еспресо, но аз ти препоръчвам MAC единствено и само защото с него се работи 100 пъти по-добре. Няма да намериш друга сянка, от която да не пада и една прашинка и така добре да опушва окото. Еспресото го ползвам дори за контуриране на лицето, толкова ми е любимо. Heart Eyes
467 е почти винаги налично. Много по-пигментирано е от ванилата на MAC, цветът е по-добър и се нанася като масло. А ако приложиш и моята техника на нанасяне (с якото напластяване) ще стане просто трепач.  Grinning
Точно това ти е комбинацията: Еспресо и 467 Hug
Мнооого ти благодаря, това ще е комбинацията.  bowuu Hug
Като каза контуриране, направо ме спечели, какъв мултифункционалн продукт!  Mr. Green
За нанасянето няма проблеми, ще дам на професионалист да ме гримира, но искам с мои си продукти, хах.  Crazy

# 593

Освен това съм напълно съгласна с коментара ти за фотошопа. Много е глупаво да се смята, че щом една жена може да се гримира добре задължително при снимките си ползва фотошоп. А и се убедих, че лицето може да изглежда прекрасно само в зависимост от светлината, която се ползва при снимане (това е едно от нещата, но явно много важно).

Не съм следила цялата дискусия за фотошопа и не се сещам кой отвори този въпрос, но мисля че всички знаем за какво става дума Wink
Никой няма нищо против фотошопа , но има снимки които с просто око е видно, че освен фотошоп няма нищо друго. Фотошопа се използва за да се направят снимките по хубави, а в случая снимките за които говоря са буквално замазани, но за да се запази добрия тон всички си мълчат че чак се прехласват по ''озарената'' кожа на потребителката постваща тези снимки. Няма нищо лошо да се спазва добрия тон, но сигурна съм, че една голяма част от вас гледат на тези снимки меко казано с насмешка.

п/с Фокси, грима ти е прекрасен Wink

# 594
Конкретно снимките с "озарената или блърната кожа" не са фотошоп. Това го прави самият фотоапарат Peace Има си бюти настройки
И не, не гледам на тези снимки с лошо око.

# 595
Поименно, колеги поименно!  Grinning
Аз наистина не виждам на кого снимките са само фотошоп, но не разбирам и от програмата много.
Та моля кажете на кого са тези снимки.

# 596
Аз наистина не виждам на кого снимките са само фотошоп, но не разбирам и от програмата много.
thumbsup thumbsup

# 597
Аз също не разбрах за кого става дума.
Говорите така, сякаш някоя потребителка се гримира като 5 годишно дете с флумастри и замазва всичко с фотошоп, а тук такива няма.  Naughty

# 598
 Далеч съм от мисълта да съдя кой как се гримира Simple Smile самата аз освен една спирала и съвсем незабележими сенки нищо друго не мога да напрая и се възхищавам на уменията на няколко момичета Simple Smile
Просто потребителката която отвори темата не се е сдържала, а и не само тя го е забелязала, така че няма какво да се сърдим Simple Smile
Като искате да се спазва добрия тон ОК, и нека продължим да се възхищаваме Simple Smile

# 599
На който не му изнася да гледа размазани снимки, фотошоп, бръчки или каквото и да било друго: да не чете.
На който не му е интересно да гледа различни хора, различни гледни точни и гримове: да не чете!
Да, това е форум и всичките имате права. Но когато нещо не ми е по вкуса не се бутам между шамарите да ставам за смях.

С насмешка гледам само на нетолерантни и открито злобни и невъзпитани хора, снобари и всякакви от този род!

Общи условия

Активация на акаунт