Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 35

• 45 362
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
  • Willebroek, Belgium
Фокси страхотни гримове  Heart Eyes Crazy Flutter

Ето нещо и от мен  Flutter

http://dobito.snimka.bg/daily/grim.690859.30012370
http://dobito.snimka.bg/daily/grim.690859.30012372
http://dobito.snimka.bg/daily/grim.690859.30012373
http://dobito.snimka.bg/daily/grim.690859.30012374
http://dobito.snimka.bg/daily/grim.690859.30012375
http://dobito.snimka.bg/daily/grim.690859.30012376
http://dobito.snimka.bg/daily/grim.690859.30012377

Немога да изкарам хубави снимки и това е  Crossing Arms Цветовете не ги изкарва апаратa каквито трябва да бъдат. Как ли не снимах.  ooooh!

Не обръщайте внимание на веждите. В събота съм на ретуш  Flutter

Приемам съвети и критики за техниката на гримиране  Hug

Последна редакция: вт, 26 мар 2013, 16:53 от dobito

# 601
На който не му изнася да гледа размазани снимки, фотошоп, бръчки или каквото и да било друго: да не чете.
На който не му е интересно да гледа различни хора, различни гледни точни и гримове: да не чете!
Да, това е форум и всичките имате права. Но когато нещо не ми е по вкуса не се бутам между шамарите да ставам за смях.

С насмешка гледам само на нетолерантни и открито злобни и невъзпитани хора, снобари и всякакви от този род!
 Peace Нека с мнението на Жаки да прекратим този въпрос, защото съвсем се развали прекрасната темичка. На който не му харесва, да пусне снимки да обсъждаме него, ако ли не, да не гледа или да си трае. Да не мислите, че хората ще спрат да пускат снимки заради вас? Прекалихте!

# 602
Конкретно снимките с "озарената или блърната кожа" не са фотошоп. Това го прави самият фотоапарат Peace Има си бюти настройки
И не, не гледам на тези снимки с лошо око.

Аз също не гледам с лошо око, но просто ми става смешно как заради ''добрия тон'' трябва да се прехласваме по блърнати снимки Simple Smile Има снимки на гримове, които определено не са много сполучливи, но всички си мълчат, но появят ли се снимките на тази потребителка се почват едни метани и възклицания ... голям смях  Wink

П/с Ооооо напротив, темата ми е интересна и снимки като на фокси и още една потребителка с сини очи( не си спомням ника) направо ми е кеф да ги гледм Wink просто споделих нещо в подкрепа на мацката, която е започнала темата Simple Smile в крайна сметка не може да сме еднакви пък и смея да твърдя, че имам добър вкус и набито око Wink

# 603
Troy, който иска се прехласва, който не иска не го прави. Никога не съм коментирала нещо позитивно, ако не ми харесва.
Казвала съм го много пъти, ще го кажа и сега: не искам да обиждам никой с коментарите ми.
Имам си лични критерии кое ми харесва и кое не. Не смятам, че е редно като не ми хареса дадена снимка веднага да нападам авторът й. Така е преценил, така се е гримирал и снимал. Така иска да се покаже. Не съм аз човека, който ще го съди и ще му дава акъл.

Добрият тон се запазва и с мълчание.

# 604
Troy, коя потребителка имяш предвид?

# 605
Жаки,беше правила един много красив грим с коралово или праскова на Инглот .Кой номер е този цвят ,ако не те затруднявам,а също на кое казваш "бяло злато "? Качвай по-често твои гримове  Blush  bouquet .

# 606
Жаки,беше правила един много красив грим с коралово или праскова на Инглот .Кой номер е този цвят ,ако не те затруднявам,а също на кое казваш "бяло злато "? Качвай по-често твои гримове  Blush  bouquet .
бялото злато е AMC 30, a коралът е matte 361  Flutter

Между другото тук е момента да кажа, че AMC 30 е почти копие на пигмента Vanilla на МАC. Страшно си приличат, просто ванила-та има нещо като лек розов оттенък. Сравнявах вчера цветовете един до друг и трябва да призная, че Инглот пак печелят Blush Blush

# 607
Еее,благодаря ти,като светкавица си   bouquet

# 608
Troy, който иска се прехласва, който не иска не го прави. Никога не съм коментирала нещо позитивно, ако не ми харесва.
Казвала съм го много пъти, ще го кажа и сега: не искам да обиждам никой с коментарите ми.
Имам си лични критерии кое ми харесва и кое не. Не смятам, че е редно като не ми хареса дадена снимка веднага да нападам авторът й. Така е преценил, така се е гримирал и снимал. Така иска да се покаже. Не съм аз човека, който ще го съди и ще му дава акъл.

Добрият тон се запазва и с мълчание.

Да така е, аз също не бих си позволила да обиждам някой, макар че съм си позволявала да правя предложения от сорта на да не напластява спиралата Simple Smile
Просто това което исках да кажа е , че знам какво има в предвид момичето което повдигна въпроса за фотошопа Simple Smile
В крайна сметка няма нищо лошо в фотошопа когато е употребен правилно, но когато просто е замазано ефекта е по скоро обратен Wink

Епона, твоя грим също ми харесва, но ще се съглася с мацката която предложи да махнеш някое друго косъмче от долната страна на веждите Simple Smile

# 609
Сега прочетох за оксидирането....ми на мен не ми се променя цвета  Peace. Отсипи си за проба поне за 3-4 разносвания и прецени дали ще ти допадне  Hug.

И при мен няма промяна на цвета и никакви жълто-оранжеви оттенъци  Rolling Eyes Поне на моята кожа. Аз в момента ползвам по-светлия от тъмните нюанси. Лятото ще си взема най-тъмния  Wink

Момичета,в ежедневието ползвате ли коректор под очите ? Отгоре слагате ли пудра и каква ?Не знам защо си мисля,че тя ще направи видими дори и несъществуващи бръчици  Thinking .

Аз слагам ежедневно коректор, но какъвто и да ползвам, винаги имам леко събиране в гънките. По-скоро, ако не сложа пудра се подчертават гънките по тази причина  Wink Но винаги слагам компактна пудра, не прахообразна  Peace И с тампончето леко потупвам и блендирам коректора, който се е събрал в гънките  Peace

Фоксии, влюбена съм в твоите гримове, момиче  Heart Eyes Този последния в синьо е убиец  Heart Eyes Крада го и в най-скоро време ще направя нещо подобно  Crazy

Що се отнася до прилагането на разни трикове на фотото върху снимките, аз съм си ЗА  Mr. Green Ето Аленка примерно, въобще не крие, че си ползва такава настройка за нейните снимки. Тя сама си показа каква е разликата, като се снима с и без нея. Ако имах такова нещо и на моето фото /може и да има, но не го намирам  Mr. Green/ и аз щях да го ползвам  Whistling

# 610
Искам да кажа нещо и по повод нещата, които лично не ни харесват. Веждите на Епона станаха повод за мега дискусия напоследък.
Повечето от вас знаете, че имам нещо като "веждофобия"  Mr. Green Да, не ми харесват дебели вежди, но какво от това. Кой го интересува аз какво харесвам?
Ако момичето наистина се харесва с тези вежди, ние за какво се бъркаме в нейният избор?! Тя се гледа всеки ден, тя си се харесва. Защо да маха дори и един косъм?

Мен преди години ме питаха защо си напластявам така спиралата. Ами  отговорът е: защото ми харесва! Така ми харесва да се гледам, така го правя. Има хора им харесва да имат 5 тона спирала, други им харесва миглите им да са примерно клечки. На трети им харесва да не слагат спирала. Някои хора имат зелени коси или 3 пръста дебели очни линии. Бъдете толерантни към всички yes
Нали вие не ходите така като въпросната персона! Значи всичко е ок yes

# 611
Искам да кажа нещо и по повод нещата, които лично не ни харесват. Веждите на Епона станаха повод за мега дискусия напоследък.
Повечето от вас знаете, че имам нещо като "веждофобия"  Mr. Green Да, не ми харесват дебели вежди, но какво от това. Кой го интересува аз какво харесвам?
Ако момичето наистина се харесва с тези вежди, ние за какво се бъркаме в нейният избор?! Тя се гледа всеки ден, тя си се харесва. Защо да маха дори и един косъм?

Мен преди години ме питаха защо си напластявам така спиралата. Ами  отговорът е: защото ми харесва! Така ми харесва да се гледам, така го правя. Има хора им харесва да имат 5 тона спирала, други им харесва миглите им да са примерно клечки. На трети им харесва да не слагат спирала. Някои хора имат зелени коси или 3 пръста дебели очни линии. Бъдете толерантни към всички yes
Нали вие не ходите така като въпросната персона! Значи всичко е ок yes

Защо приемаш нещата на нож Simple Smile никой не казва не ми харесва Simple Smile
Недей да търсиш под вола теле плс. Каквото съм искала съм го написала Wink и не се опитвай да четеш между редовете защото там няма нищо.
Отделно, че понякога човек не може да се погледне с очите на другите и пропуска някои неща. Това че на нас ни харесва нещо не винаги означава, че това е най доброто Simple Smile
В крайна сметка всеки ще реши кои от съветите може да приеме и кои не и не виждам никакъв повод за сърдене, само защото някой те вижда по различен начин Wink

Между другото сега намерих ника на мацката, която има невероятни очи и грима и е повече от перфекен Wink

Графиня дьо Адри́

# 612
Какъв е проблемът да се пускат обработвани снимки, особено, след като е казано многократно точно какво им е правено.Дамите тук се познават и извън форума, така, че много добре се знаят как изглеждат и на какво са способни Peace

Предполагам, за коя съфорумка става дума и не мога да повярвам, че толкова позитивен и добронамерен човек може да ви предизвика да започнете тази грозна дискусия!

Последна редакция: ср, 27 мар 2013, 12:46 от Le Soleil*

# 613
В крайна сметка всеки ще реши кои от съветите може да приеме и кои не и не виждам никакъв повод за сърдене, само защото някой те вижда по различен начин Wink

Така е, но все пак зависи и съвета как е поднесен, и колко пъти е повторен/натъртен  Wink

# 614
Ама за Алена ли става въпрос? Само тя показва често снимки на цяло лице и и е казвано, че кожата и е озарена. Не мога да се сетя за друга мацка, помогнете.
Защо не споменавате кой е цар на фотошопа, а карате сега хората да гадаят?

Общи условия

Активация на акаунт