Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 35

• 45 343
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Халлооооооооооооууууууууууууууу!!! bowuu
Тука за гримове ли ще си говорим, или? Thinking

Аз искам линк на продавача, от който беше поръчана копието на Нейкида и която гледахме и сравнявахме с моята палитра на срещата? Наумила съм си нещо... Mr. Green

И няколко страници по-назад... ми беше полезно да прочета сравнението на Жаки за АМС30 и ванилията на МАС! Hug
Понеже го нямам този цвят на Инглот, вече е в листата на търсените ми! Mr. Green Heart Eyes Той и преди беше, ама беше изчерпан в Инглот-а.

А и още нещо във връзка с откритието на Мила Фарфалия (сори, ама така го чета в бързината Crazy).... аз от два дена намерих моето си откритие... Laughing
Намерих начин за нанасяне на хайлайтер, който на мен ми харесва и намерих начин да си заобичам Здрачовската пудричка! Hug
Нанасям с голямата метеоритна четка-знаете я коя, на цялата дължина на скулата и чак тогава, отгоре нанасям ружа.
Получава се така, че поставеният хайлайтер отдолу, дава лек шимър на наслоеният отгоре руж и лицето се озарява много приятно в 3Д посоки. Открих, че с меката четка, с която досега съм нанасяла на лицето- с нея и без нея, не виждах ефект забележим на лицето. Ама сега....ама сега....станах чудна хубавица! Crazy Blush Mr. Green

# 631
  • Отвъд алеята зад шкафа

# 632
Самсара, да няма светъл цвят сенки под окото и молив във водната линия, защото оптически смалява.
Правилната снимка показва как е опушено с по-тъмен цвят, който придава дълбочина на погледа.
Аз лично опушвам много здраво долният клепач, и ако не го направя очите ми изглеждат много по-малки и се виждат много повече бръчки.

А ако няма нищо на долния клепач пак ли ефектът е като на неправилната снимка?  newsm78 Защото аз отдолу много често през деня нищо не слагам и напоследък все по-рядко се харесвам с коректор (а често недоспивам и ми трябва) и като нищо може да е от това. Проблемът ми е, че долните ми мигли са дългички и гъсти и като сложа спирала и опуша ставам малко като клоун. Или просто така съм се възприела.  Blush

# 633
  • София
Скоро трябва да я пробвам пак пудрата на Здрач. Откакто си я взех я ползвах 3-4 пъти. Няма причина, просто все посягам към някакви други.

Днес съм с желето на Ел. Голяма красота! Вчера го побвах с неговата си четка и направо се уплаших колко е пигментирано (исках да го ползвам и като хайлайтър). Днес реших да го нанеса лекинко и използвах 187 на Мак за целта. Оказа се, че за да седи като руж тази четка му е твърде лека Simple Smile Така че съм доволна - според четката и интензивността може и да е хайлайтър, и да е руж  Heart Eyes (не знам защо ги пиша всички тези неща, просто сменям темата  Tired )

# 634
  • София/Бургас

... да попитам можете ли да ми кажете кои сенки на Inglot могат да бъдат дупликати на палитрата Urban Decay Basics. Ще се прибера в София чак месец май и има голяма вероятност да е свършила до тогава (а нямам възможност да поръчам от нета).

Да побутна питането  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 26 мар 2013, 18:49 от Графиня дьо Адри́

# 635
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ел за розовото желе ли говориш? Как да ползваш здрачовската пудра, като имаш разни гардении, желета и прочие  Twisted Evil ( тази гардения трудно ще я преживея)

# 636
  • София
ChemistryLady http://nailartandthings.blogspot.com/2012/01/naked-palette-dupe-fom-inglot.html

gadamer  Blush да, за розовото желе. Много ми е гузно, че така си хареса нещо, което няма как да се намери вече  Tired

# 637
  • София/Бургас
ChemistryLady http://nailartandthings.blogspot.com/2012/01/naked-palette-dupe-fom-inglot.html

gadamer  Blush да, за розовото желе. Много ми е гузно, че така си хареса нещо, което няма как да се намери вече  Tired

Благодаря!   bouquet

# 638

Благодаря!   bouquet
Ти не питаш ли за матовата палитра?   bouquet

# 639
  • Отвъд алеята зад шкафа
Въпросът не беше ли за аналог на Basics? Иначе вариантите за Нейкид са много добри, но....като сметна по 20 лв рефилчето, то по-добре Нейкид да се купи за 80 лв, отколкото Инглот за 220лв.

Ел, стига бе, аз се шегувам. Страшно е готина гарденията, благородно ти завиждам. Все някога ще пуснат отново нещо подобно и тогава ще си взема  Hug

# 640
  • София
doh Голям съм идиот! Чела-недочела се включвам! Извинявам се  Blush

Имам палитра 10-ка на Инглот само с мат цветове - не ги препоръчвам. Не че са толкова лоши, просто пигментацията е по-лоша и се разпрашват много  Peace

Бейсикс си я има по сайтовете от много време, така че дори и да свърши в Сефора, ще можеш да я поръчаш.

gadamer Hug нали се води, че розата на Ланком от една предна колекция (Коледната ли беше) е близка до Гарденията. Та скоро (преди седмица) в един ук сайт изведнъж се появиха 2 бройки на розата. Е, свършиха за по-малко от час Simple Smile но мисълта ми е, че все от някъде може да излезнат пак   Thinking 

# 641
  • София/Бургас
Elle-même, това ми върши много добра работа.   bouquet
За огромно съжаление няма как да поръчам от нета. Ако я хвана в Сефора, хубаво, ако не ще си взема от Инглот цветовете, които си харесам. Аз без това съм им фен.

# 642
  • Стара Загора
3 страници с безмислени писаници, и за какво всичко това? Rolling Eyes

В края на краищата за Алена ли говорите, че не можах да схвана?
Ако е за нея - тя сама си каза, че използва бюти опция на фотоапарата, но за фотошоп не съм чула.
Само Адри помня е казвала, че използва понякога, защото от снимките в близък план излизат "неща", които в действителност ги няма. Както и разни косъмчета.
И какъв е проблема, че се използва фотошоп? Който има уменията да работи с програмата евала. Аз не мога и не го правя. Но не мога да кажа, че снимките на някой от тук са с "обратен" ефект, т.е. грозни. Naughty
Аз също, когато не ми допадне някой грим не коментирам, но и няма да се обидя, ако се коментира мой в посока подобрение. Не всички сме перфектни. Peace

# 643
  • София

Аз искам линк на продавача, от който беше поръчана копието на Нейкида и която гледахме и сравнявахме с моята палитра на срещата? Наумила съм си нещо... Mr. Green

Заповядай
След сравнението на срещата, веднага се засилих да я поръчвам, но умниците са я сложили в "Eye Liner", вместо при сенките и се изнервих тотално. Добре, че една фея ми пусна линка  bouquet
Вече тръпна в очакване..

# 644
  • София
Според мен, Бейсикс дори и да се изчерпа към момента - ще заредят пак, както стана с Нейкид 1  Thinking

Момичета, търся си едни единични сенки на УД. Постоянно проверявам в сайтовете в УК, които доставят до България, но още не са ги заредили (излезнаха на 1 февруари в САЩ). Та ако ги видите - моля да ми сигнализирате - става дума за единична сянка в цвят Deep End  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт