Пролетта кацна във Франция 34

• 34 521
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте на всички мами от Франция!
Искам искрено да ви се извиня , че нахълтвам в разговора ви. Много ми е неудобно , но поради женска суета се надявам някой да ме разбере. Да не усуквам повече..... Има една пудра на Шанел от пролетната им лимитирана серия Poudre Singee de Chanel в която се влюбих и вчера обиколих магазините в мола в София на Сефора и Прити шоп който продават Шанел ,но казаха , че са изчерпани много бързо още през февруари. Аз нямам близки и познати в чужбина който да ми доставят хайлайтера (цялата съм се изчервила). Искрено се надявам да не ви звуча несериозно и нахално желанието ми някои от вас ако може да помогне в намирането на тази пудра.
Още веднъж се извинявам и ви само хубави моменти в тази страна. Дано я посетя някога.

# 241
И аз съм с майка, която с орлово око следи промените в теглото ми. Но тя отбелязва както покачвания, така и понижения в стойностите. Та благодарение на нея съм се научила да се следя и общо взето се хващам дори при кило разлика и взимам мерки.

Относно гласуването: наистина разбирам колебанията на тези от вас, които се замислят. Но аз бих ви апелирала да гласувате. Вие сте интелигентни, образовани хора с опит в чужбина и у нас, т.е. имате един широк поглед върху нещата, макар и да споделяте, че не следите политиката. Точно такива хора трябва да гласуват. В БГ има толкова много народ, който просто не вижда по-далече от носа си и тъне в ксенофобия и пошлост. Така че гласувайте, скъпи дами! И аз нямам желание, не виждам и смисъл, но не искам елементарни хора с елементарни възгледи да определят лицето на БГ пред света. Простете словоизлиянието, но така виждам аз нещата.  Embarassed

# 242
lili-dari, понеже общо взето съм добър човек, направих една справка. Тази пудра струва около 55 евро. Трябва да ми е много близка една жена, за да се съглася да й я купя и доставя. Виж, да беше за лекарство, нямаше да питам.
Не знам как си го представяш. На 18 летя за София. Ако измислиш някакъв начин, който да звучи разумно, пиши ми!

# 243
ariel3 благодаря  за вниманието, понеже аз също съм добър и наивен човек затова се осмелих да пиша подрата наистина е 55 евро , а съм готова да ги преведа на ваша банкова сметка ако сте съгласна мога да дам e-mail и да се уговорим конкретно

# 244
Роца, МНОГО добре си го написала и на мен ще ми е полезно !
Скрит текст:
Франсез, срещала съм някои твои постове в темите из Диетичния. Тъй като си още млада, би трябвало да успееш да смъкнеш килограми значително по-бързо, особено ако досега не си спазвала много диети.
За начало пробвай да намалиш яденето вечер за сметка на качеството и количеството през деня, без да се впускаш в драконови диети от сорта "10 кила за 2 дни". И се зареди с търпение, не си поставяй неизпълними цели (до еди-кога си трябва да стана еди-колко си) и гледай да си максимално стриктна. Позволявай си разни глезотии (сладкиш, пастет, пържени картофи), но само от време на време, наблегни повече на салатите, плодовете зеленчуците, месото (ако ядете), пълнозърнестите зърнени, за сметка на бързите и промишлените въглехидрати. Опитвай се да готвиш по-често, за сметка на полуфабрикатите. Опитайте да промените начина си на хранене, още повече, щом ще сте двата, ще е по-лесно.
Освен това, от думите ти оставам с впечатление, че храната ти е нещо като "отдушник" вечерно време. Не я превръщай в такъв, не се оставяй на импулса на емоционалното хранене (минала съм оттам и знам, че е примамливо решение, но и трудно да са откопчиш от него). Опитай се намериш източника, който те кара да посягаш към шоколада (или каквото и да е там) и да го отстраниш или да го заместиш с нещо друго - четене, спорт, филм, хоби... Ако е натовареността в ежедневието, опитай се да намериш други начини за релаксация, вместо да отваряш хладилника  
Казвам ти това, не само защото мога да ти бъда майка  , но и защото имам дълъг и напоителен опит с диетите и йо-йо ефекта (от 3-4 кила "плюс" на 16 години, когато тежах "целите" 64 кг на 170 см, стигнах до завидно трицифрено число преди 2 години... с диети).

Що се отнася до това, което си написала в другия форум си на 100% права, не трябва да оставяш хората да ти се качват на главата ( като гледам си ги оставила). Евала, написала си го много точно и тези, които имат желание ще те разберат без да се цупят, защото малко хора се раздават така !!!
Ariel - може да ти изпрати пари с Уестърн Юнион.....ама знам ли?...  лили-дари е писала само веднъж във форума.
За изборите - нямам идея за кого да гласувам, не съм убедена за никого.... Thinking

# 245
ChicMad, щом се изказваш в подкрепа ще отида утре да видя дали тази пудра я има в нашия град. Най-много да остана с една пудра в повече. Няма нужда да ми изпраща пари и да плаща луди такси. Ще ми ги даде в София. Аз ще запазя бележката.

# 246
И аз не съм убедена за кого да гласувам, но съм убедена за кого не трябва и поради съображенията, които е изтъкнала Радела, ще направя всичко възможно да гласувам. Преди малко се регистрирах  Grinning  от линка, който е дала алекса. Благодаря за което!   bouquet

Чумби, много тематичен аватар!  Simple Smile   bouquet  Сега го забелязах  Blush

Роца, направо не мога да повярвам колко нахални могат да бъдат някои хора  ooooh!  Твърде търпелива си била...

ariel, добро решение си взела да не ходиш да се занимаваш повече.   Hug Peace  Отговорът очевидно е стандартен, но в контекста на твоята квалификация направо е... #Crazy

ariel,  Rolling Eyes , ами по принцип така се процедира- който е заинтересуван, плаща предварително. И аз съм превеждала пари навремето като бях в Бг и се правеха общи поръчки от разни сайтове... С  paypal също може да ти преведе парите момичето, ако имаш акаунт там. Но да купиш пудрата с твои пари е прекалено, достатъчно е, че ще ѝ направиш услуга да я купиш. Не че си ми искала мнението де... Embarassed Peace

Аз бях два дена на курс в Париж. Снощи удавих мъката си, че от утре пак съм на работа, с един кир близо до rue  Mouffetard.  Blush

# 247
 Ариел, не се изказвам в подкрепа, не искам да те подвеждам. Аз бих направила такава услуга само на човек, който познавам малко по-добре от форума. Но от друга страна, вярно просто пудрата ще остане за теб  Grinning

# 248
Да беше парфУмче на Шанел, разбирам да остане за мен,  Crazy  но пудрата не се знае дали ще ми пасне, така че аз не бих го направила.  Rolling Eyes

# 249
Момичета знам , че отстрани изглеждам абсурдно , осъзнавам го. EmbarassedИ аз не знам как събрах смелост да пиша.
Ариел мога да изпратя паричките на сметка на ваш близък в България. Ох не знам ако не си съгласна ще те разбера напълно.

# 250
Фенси - пудрата е един цвят, озаряваща, бии трябвало да пасва на всеки. Но някой хора не използват и не обичат, може би си права..... Crazy

# 251
Chic,  Blush , аз от пудри не разбирам, тази много хубава ми се вижда. Но аз бих рискувала само с парфюм  hahaha
  lili- dari, нищо лично.  Peace Пиши на ариел най-добре на лични и ѝ предложи варианти.  Peace

# 252
Нека първо проверя дали я има и ако я няма дали могат да я доставят в срок, че то ми остана една седмица.
Като се замисля няма да ми е най-голямата загуба! Дето се казва що абитуриентски балове се задават!
Този път ще нося един учебник на един приятел, че издателството нямаше клон в Бг, десет флакона от едно лекарство, което не е скъпо, но няма внос в Бг, а сега и пудра! Явно така ми е писано, за да ми е пълна програмата.

# 253
  • Rennes, France
Извинете ме, 55 евро за пудра не бих дала...но има хора за които козметиката е важна...аз ще разчитам на естествена красота Mr. Green

Роц, аз сега зачетох тази тема, но по принцип където и да е има много питащи, които освен че не знаят какво искат, също и разчитат някой друг да им свърши работата. Това не харесвам като нагласа в хората, че някой трябва да ги "оправи" - не в буквалния смисъл на думата... Crazyзатова и с политиката всичко е каша Rolling Eyes Аз определено няма да гласувам, но не съм проверявала дали има секции наблизо, освен Париж разбира се newsm78

Фенси, добре завърнала се...завид за кир-а, харесва ми...ама пусто сега не мога Whistling

Аз се разубеждавам за ходенето до БГ през май. Коремчето ще е нараснало, а с Луи...търчане, куфари, влак, самолет, кола...много ще ми дойде, а ММ няма как да дойде с мен Rolling Eyesта май ще се виждам с родата другата година живот и здраве...

Ариел, съжалявам за работата, но явно не са хора които оценяват качествата и способностите ти Peace

При нас цяла нощ и цял ден вали. От време на време - слънце, вятър буреносен и пак дъжд... Аз в петък посрещам гости от БГ, та ще е пълна къща Wink

Я, два отговора публикувани
...много сме активни днес Peace

# 254
Ариел, само не искам да ти създавам неудобство по никакъв начин , не си длъжна да ми даставяш каквото и да било. Извинявам се още веднъж . Ще чакам отговор от теб на ЛС и ще пиша на ЛС за да не спамя повече темата ви.

Общи условия

Активация на акаунт