Да преправим старите мебели с любов - 20 тема

• 79 221
  • 751
  •   1
Отговори
# 270
По принцип мъжа ми ги пръска с пистолет,но сега не му се сваля всичко да изнася ,а и рафта който направихме няма начин с пистолет,та за това с валяк.Дунапренен валяк,в ъглите с четка.

# 271
  • София
Най-добре ще е с флок-мече. Има нещо като фина мрежа отгоре. Виждам, че в Гугъл излизат и други варианти, но аз съм ползвала точно като този модел http://shop.astefbg.com/product/959/meche-flok.html

Скрит текст:

# 272
Момичета, а Бороконтакта с четка или с валяче се нанася. Аз ще започвам да се трудя по няколко врати вкъщи! Наистина нещата, които правите са много вдъхновяващи  Simple Smile

# 273
Момичета, а Бороконтакта с четка или с валяче се нанася. Аз ще започвам да се трудя по няколко врати вкъщи! Наистина нещата, които правите са много вдъхновяващи  Simple Smile
Аз го нанасям с валяк, защото е много по-бързо и лесно, с четка ми е голяма занимавка. Честно казано, Бороконтактът ми беше най-досадно да го намажа, защото той стои един такъв на капки, трябва да се размаже хубаво навсякъде.

# 274
  • ГОре на черешата...
Малко късно и на лампа, но не можах да се стърпя - ето така изглежда комбинацията мебели-под:

Доволна съм, много.

Мат или сатен да взема масло Rolling Eyes? каква е разликата? От фирмата ми препоръчаха безцветното с твърда вакса. Някой да го е ползвал върху чам?

# 275
# 276
Мари – страхотно! Комбинацията под и чекмеджетата е страхотна. Само...без да го приемаш като критика – това черното на корпуса ми боде очите малко, защо не го намацаш и него с малсото от пода... Embarassed

# 277
  • ГОре на черешата...
Аааа, сакън, чистак-бърсак ново Crossing Arms...след някоя и друга годинка като ми омръзне Whistling. Цялото обзаважедане е в тази комбинация - венге/не е черно/+астра. СтранИците са венге, а лицето - астра, така че няма да "избожда" чак толкова очите. леглата пък са изцяло астра, според мен цялостното впечатление от стаята ще е - светла.

# 278
Вероятно защото аз съм на вълна дървени мебели и очаквах това да видя  Peace

# 279
Страхотно изглеждат Simple Smile Благородно ти завиждам за прекрасния под  Embarassed

# 280
  • В градината...
Мариета, мен пък ми бодат очите тези стени, няма ли да ги оправяте  newsm78

# 281
  • ГОре на черешата...
Какво им е на стените?

# 282
  • Пловдив
Какво им е на стените?
Нищо им няма.

Я дай линк кое точно ползва за пода, да си запазя за бъдеща употреба информацията.

Забравих да кажа - аз щях да омаслявам паркета, обаче поради непредвидени обстоятелства - някой разби терасата и влезе, та сега слагаме решетка на терасата и СОТ и ще ги чакам преди да циклят паркета. Затова още не съм купила масло. Но ще снимам преди и след и ще покажа като го направя.

Последна редакция: чт, 04 апр 2013, 10:07 от Янтра

# 283
  • В градината...
Ами тези тапети  Thinking Не ми се връзват много с безценното дюшаме.

# 284
  • ГОре на черешата...
Въпреки иронията, която долавям в постовете ти, на нас ни харесват, а това, мисля, е най-важното Peace.

Янтра, ето - 3111

Последна редакция: чт, 04 апр 2013, 10:12 от mari_eta

Общи условия

Активация на акаунт