Да преправим старите мебели с любов - 20 тема

• 79 229
  • 751
  •   1
Отговори
# 300
Доколкото виждам Фивекс имат офис само в София. Няма да се разкарвам до там само заради 2л масло. Накрая ще заложа на някой цвят, пък в крайна сметка каквото излезе  Laughing Добре, че не сме чак толкова претенциозни по отношение на цветовете. На мен почти всички светли нюанси ми харесват.

# 301
# 302
Момичета, я като така и така я пляснах секцията, дайте съвет има ли представа някоя от вас на бюрото това тясното отпред дето е и се е забелило тук-таме как бих могла да го оправя? Thinking

LaValetta, направо ме изуми твоята красота! Heart Eyes

# 303
LaValetta, доигра ми се с кукли. Голяма красота си сътворила!

# 304
  • ГОре на черешата...
Лелееее, страхотна къщичка, Ла валетта, дощя ми се да си имам момиченце Crazy...

# 305
  • В градината...
Валета, невероятно  Peace Вратичките дървени ли са и крачетата? Кой ви ги измайстори?

# 306
Благодаря много, момичета  Hug! То моето е срамота - повече от година обещавам да  покажа тази къща Blush.

perunika, вратички са от МДФ, крачета са дървени от еbay.co.uk, дръжките -  от Бриколаж, извивката долу е от чам, акрилатната боя е някаква гръцка, осветителни тела, адаптер и двата вида мебели, и малките кукли са също от ebay.

# 307
  • В градината...
Перфектно! Остава да се сдобием с по едно момиченце  Blush Но и без-струва си, може подобен гардероб да се направи.

# 308
Пожелавам ви го  Hug!

Записах си една идея за дрешник от продавалник http://img02.prodavalnik.com/images_prodavalnikcom/14573175_3_800x600.jpg

# 309
Лелееее, страхотна къщичка, Ла валетта, дощя ми се да си имам момиченце Crazy...
И на мен  Mr. Green Страхотнии неща  Heart Eyes

# 310
  • Пловдив
Да се разпиша с къщичка за кукли  Simple Smile. Направих я още предишната Коледа, но електрифицирах едва вчера  Embarassed.
У-Н-И-К-А-Л-Н-А !!!   bouquet

# 311
 LaValetta, ИЗУМИТЕЛНО! Прехласнах се. Няма такава красота! Айййййй!

Да ви споделя пък какво се случи с нашата кукленска къща /купена, не правена от мен, но пък поне е дървена/ - отиде на вилата и се настани като надстройка на един скрин. Дъщеря ми си ползва "стаите" като лавици за козметика, слънчеви очила и бижута. Страшно се радвам, че не пожела да се раздели с къщурката, защото е много симпатична, а се оказа и супер функционална.
Виждам къщата на  LaValetta след някоя и друга година със същата съдба.

# 312
  • Пловдив
Страшна къща за кукли! Прекрасна!  Shocked

# 313
  • Русе
Еееее, не можах да се сдържа от коментар -  LaValetta сътворила си невероятна красота! Поздравления! Разгледах и другите ти неща - уникални са  Hug Закачалката-цветарник например  Peace Тези мънички растения какви са? Имам доста такива малки саксийки, но все не намирам подходящи малки растения за тях  newsm78 Имаш ли някъде показана детската стая като цяло или нещо друго? Просто творенията ти са наслада за очите.   bouquet

Мариета, честити нови мебели и въобще нова стая! Вярвам, че децата ще бъдат много щастливи, както и вие   bouquet

# 314
тази къща за кукли ме накара мен да съжаля, че не съм ти дъщеря  Embarassed Прекрасна е Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт