Да преправим старите мебели с любов - 20 тема

• 79 064
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
  Да, балкона е остъклен, но си е балкон с масичка и цветя. Т.е. вътрешно е и е като градина, но ми се иска като гръб на цветарника да сложа нещо като алея с висящи цветя по оградата... абе да стане малко като фон - перспектива, която да преминава в цветята от цветарника...  newsm78 Не знам дали се разбра какво си представям, но както ти го обясняваш лепилото ти е нанесено върху принта, а на мен ми трябва принта да е отгоре, а лепящата страта отдолу и в същото време да е с качествен печат, а не като плакат или фототапет...  ooooh! hahaha
Няма проблем на гърба на фолиото да е лепилния слой, само трябва да уточниш при поръчката. За изображението - можеш да си свалиш от банка за картинки, най-добре векторно, а ако е растер трябва да е с висока резолюция. За съжаление, повечето са платени, но ако поровиш достатъчно може да намериш и от безплатните нещо подходящо.  Peace

tetka_the_best, това са ми лавандулите  Laughing сега остава да си намеря и истински да си ги изсуша и да си ги сложа във вазичка.  Crazy

# 646
mioki, може ли ориентировъчна цена за това стъкло, без принт, примерно 2 х 60х60см? И от къде, най-вече Simple Smile (кухнята ти е очарователна)

# 647
Дами, да ми препоръчате доставчик на паркет, интересува ме за София, поставяне, циклене, лакиране ( ако се навие и да го намаже с Осмо, ще е перфектно- но да не си изпортвам късмета) ? и за да не счете като реклама моля ми изпратете координатите на лични.

mioki  имам въпрос за принта. Между стъклото и принта каква плоскост има, или директно към стена, мебел? Не е ли по-удобно цялото това изпълнение да е с плексиглас, вместо със стъкло?

# 648
mioki, може ли ориентировъчна цена за това стъкло, без принт, примерно 2 х 60х60см? И от къде, най-вече Simple Smile (кухнята ти е очарователна)
45лв ми излязоха стъклата 1х140/23см, 1х60/23см и 1х110/8см от М-глас

Titina, хубаво е да има плоскост между стената и стъклото, понеже стената почти винаги има кривини. Иначе принта е между стъклото и подложката. Плексигласа се драска, за това не го предпочитам, а и не знам как се държи при котлоните, при нагряване.
Фирмата която продава Осмо продава и паркети.

# 649
Проблемът при мен е че ми трябва кой да го нареди, и да работи добре, т.к. проекта се координира дистанционно.

# 650
Да покажа щайгата за която споменах и е готова от няколко дни, дори вече в употреба. Simple Smile Снимки  Hug

# 651
Страхотна е! Как закрепи тик-так копчетата? Брей, че големи! Не бях виждала такива, за това упорито ти предлагах велкро  Laughing
             Браво!

# 652
Страхотна е! Как закрепи тик-так копчетата? Брей, че големи! Не бях виждала такива, за това упорито ти предлагах велкро  Laughing
             Браво!
Благодаря!  Hug Тик-так-а го залепих към дървото с горещ силикон (прозрачен). Достатъчно стабилно и здраво е като дърпам, но ако го напъна с нещо остро ще го отлепя без поражения, което за мен е идеален вариант, ако някога реша да оставя щайгата без торбата. Другата част към плата е шита с безцветен конец, нещо като много фина корда.  Hug

# 653
Много е яка щайгата. Браво. Вече искам и аз

# 654
nana_cool, браво, много хубава е станала. Завидях. Аз не мога да шия изобщо  Crazy
 а ми трябват три такива торбички.

# 655
  • София и там където не се пуши
И аз търся от сега циглене на паркет и лакиране. Трябва и да се освежаваме от време на време.

# 656
Щайгата е супер  Peace
Само да попитам - надписа как го направи?
Аз се оказва, че имам около 10 щайги, но са от по-плитките и не съм убедена дали са здрави и стабилни. Но сто на сто ще се пробвам поне с една.Мислех да си направя първо от тях масичка за балкона, ето такава

като в средата да сложа едно цвете в саксия просто. Обаче се получава малко широка и ще остане малко място за минаване, а ъгъл нямам, тъй като от едната страна са балконските врати, от другата стълби към двора. Та много вероятно просто да долепя две една до друга и да боядисам, но не знам ще стане ли ефектно...

# 657
Благодаря ви!  Hug

Щайгата е супер  Peace
Само да попитам - надписа как го направи?

Гумени печати за мастило топнати в блажна боя.
Скрит текст:
  Peace

# 658
nana_cool, култова е щайгата!

# 659
Ето още идеи за мебели от щайги:

http://iwoman.bg/grijovna/dom/mebeli-ot-dyrveni-shtajgi-406598.htm

примерче:

И току-що открих във фейса това:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.392153434167760.83114. … 508584&type=3

Като идеи за декорация на щайги и прочие.

Общи условия

Активация на акаунт