Да преправим старите мебели с любов - 20 тема

• 79 128
  • 751
  •   1
Отговори
# 165
 newsm45 newsm45 newsm45 Значи скоро няма да имам дюшеме в бял цвят. Защо не ви открих по-рано - септември месец например, че да не го лакирам  cry cry

# 166
  • ГОре на черешата...
Ново циклене? Аз бих, щом толкова го искаш Peace...

# 167
Е да,дървото трябва да е чисто.Нашите греди бяха нови и необработени !

# 168
искам го, ама ММ ще ме изсели - 2 стаи едната 40 кв, другата - 15 а и няма къде да сложа мебелите - особено от спалнята Sad((( Свърши за съжаление, може би при следващия голям ремонт след 10ина години

# 169
Янтра, бюфета бил вече разглобен. Ако искаш да звънна и да го запазя, пък довечера ще отскоча да го видя на какви парчета е разглобен? И без това ще водя в района малката на тренировки.
Точно този е с ... как да кажа дясна ориентация, т.е. като се изправя срещу него вдигнато е в дясно, аз искам с лява ориентация. Въпросът е принципен Simple Smile
Ооооохххх, шЪ умрЪ с теб, жееенооо Joy Ще търсим тогава ляв шкаф Naughty

# 170
viliko , дивана стана много лесно, по него почти не беше останал лак, само малко го надрасках с шкурка . Без боро и темподобни , боята е на Сократес , взехме нея , защото девойката на която са мебелите хареса цвета. Много добре покри на 2 ръце , остана дори от кутията. между ръцете сме изчаквали само около 3 часа , нямаше време Simple Smile Стана много здраво и не се лющи. Това е общо взето

# 171
  • софия
newsm45 newsm45 newsm45 Значи скоро няма да имам дюшеме в бял цвят. Защо не ви открих по-рано - септември месец например, че да не го лакирам  cry cry

аз пък бих пробвала на мъничко местенце, няма да се откажа така лесно  Naughty ... Колко пъти са ме изненадвали разни продукти извън спецификациите и "способностите" им

# 172
Eма, благодаря, ама аз освен да работи, искам и да е с красиви краченца машината  Joy Но сподели адреса, няма излишно инфо  Grinning

# 173
Амели и аз се замислям да пробвам на едно местенце  Mr. Green по первазите. Май, май няма да устоя Simple Smile ама първо да довърша дрешника и 4те чамови етажерки и после го почвам  Mr. Green

# 174
  • Русе
Амели и аз се замислям да пробвам на едно местенце  Mr. Green по первазите. Май, май няма да устоя Simple Smile ама първо да довърша дрешника и 4те чамови етажерки и после го почвам  Mr. Green

Тъкмо ще кажеш какво е станало, че и моето положение е като твоето  Simple Smile

# 175
http://www.gubra-bg.com/product.php?id_product=59
а ако сваля лака на дюшемето с това?

# 176
  • В градината...
15 лв.,ами то цикленето ще ти излезе по-евтино  newsm78

# 177
е, да права си Sad Е, може на някой да му свърши работа туй чудо за нещо малко Simple Smile Пък после ще даде отзиви, а аз продължавам да мисля Simple Smile

# 178
Здравейте. Извинявам се ако въпроса е повдиган, но не успях да прочета всички теми. Някой да е боядисвал пластмасови изделия и ако да с какво? Става дума за етажерка и поставка за тоалетна хартия. Бели са , а трябва да станат млечно кафяви. Помещението, в което ще се монтират е баня, така че трябва да са устойчиви на влага. И втори въпрос ако залепя силиконовите вакуумни лепенки със силикон към плочките дали ще издържат на натоварването? Поставката за тоалетна хартия сигурно, тя не е много тежка. Но с етажерката ще се получи ли?

# 179
      Пластмасови закачалки за кърпи сме лепили със силикон и издържат, но етажерка... Какво ще стои на нея е въпросът, може би ще трябват все пак дюбели.
      Момичета, вдъхновена от вас направих първото си боядисване с акрилна боя. Досега бях мацала с блажни, но това е първият ни опит - изпълнението е на дъщерята. Но качването на картина ми е за пръв път и...не се получи... [/img]

Последна редакция: ср, 27 мар 2013, 22:09 от m.cha-cha

Общи условия

Активация на акаунт