Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 55~

• 33 072
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
Пепи мерси, да се почерпиш.  Grinning

# 361
За тези, които не са виждали Хазал в следващата й роля след АФК, като Емине в Балканите, чийто проект също беше спрян заради слаб рейтинг.
Много е сладка, като принцеса е, играеше богаташка щерка.

# 362
Много грозен колаж, но Ви го показвам, защото за мен Фери водеше Емир, а не той нея, нейните думи бяха закон за него, съобразяваше се изцяло с нея, докато тя, не.
Скрит текст:

И нещо красиво и истинско.

# 363
# 364
  • на вълнолома
Mamma_Tz честит първи рожден ден на малкото слънчице и от мен,едно безгрижно и щастливо детство му пожелавам,а на теб дълги години да му се радваш  bouquet Hug
да питам нещо,любимия на Зехра от младините и не е ли същия който играе на младини съперника на вуйчото от Езел,

# 365
И с обеца, Rolling Eyesдобре, че този му период е преминал. Cry

Еййййй, тази Аху, все си намира поводи да се гушка в него. Joy

# 366
Вживота си разбрах,че щастието никога не чака!  Нека се възползваме от това ,преди да си е отишло като вчерашния ден !

# 367
Цвети Hug честит рожденник да ти е живо и здраво детенцето и да ви радва само. newsm59
Здравейте момичета приятен следобед.Много готини снимки за който благодаря и клиповете.
Благодаря за диалога от 33 епизод Hug  
Тъй като има сцени в АФК който много ме впечатляват едната сцена е 33 епизод просто не знам Емир направо полудя уж иска да я намрази а имам чуството че след всяко изпълнение правилно или грешно се даближават все повече и повече един към друг. А относно сцената с пръстена където Сехер отиде да го продава на брега много ми харесаха ама не мисля че беше нужно да хвърля пръстена.Има и други сцени но засега толкова. Hug

# 368
Живея единствено и само за всяка следваща секунда ,в която да усещам ,че ме обичаш!

# 369
  • Някъде там
 Добър ден момичета  Hug
Наде Благодаря много за сайта еххх колко снимки има в бяло  Heart Eyes  Mr. Green

Релаксче Ако тези скръндзи ти дадат трите сезона ша ги пратиш ли и на мен по пощата, че не разбирам от интернет адреса ми е ул Ханко Брат 56  Mr. Green

# 370
Галя, пейковааааааааа благодаря много!

За тези, които не са виждали Хазал в следващата й роля след АФК, като Емине в Балканите, чийто проект също беше спрян заради слаб рейтинг.
Много е сладка, като принцеса е, играеше богаташка щерка.

А ти гледа ли го? Защо му падна рейтинга, защото не беше хубав или защото феновете наказаха Хазал, заради АФК?

# 371
Капризче,нямаш проблеми ще го пусна по водата ще пристигне ,ама да не го забравиш от толкова чакане  Naughty

# 372
  • Някъде там
Мами Да ти е живо и здраво малкото съкровище  bdbaloni newsm38  ura

Релаксче ти ми напомни, че аз не съм мноо умна и мога и забрая Simple Smile

# 373
с белите гащета най ме кефи на десния крачол на Капризчето с червената тениска  Heart Eyes

# 374
Сис, нещо те е избило на носталгично-романтична вълна  Simple Smile не,че се оплаквам де  Peace

Общи условия

Активация на акаунт