Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 55~

• 33 133
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
  • Pleven, Bulgaria
Тя Фери ехеее,колко още има да лъжи и себе си,че ще каже всичко ooooh! А пък тя как може така да си изключи телефона и Зехра я няма да бави бебе и да вдига на зета,че той е от притиснителните

# 106
Рая  Hug не се натъжавай.Всичко ще се оправи-засега Simple Smile

# 107
  • У Диспансера ...♥♥♥
  ето я Санемката Mr. Green

# 108
Вани,  Hug да знам, всичко ще се оправи - до следващия път.  Mr. Green

# 109
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
bezymnalydost, с тия снимки на Чаги с бели гащи направо ....всички ще полудеем!
Скрит текст:
Страхотен ти е подписа и аватара! Умирам да го гледам Стефчуу особено по мускули! Mr. Green
Извинявам се за спама, но като те видя и ми става готино!
romanti4ka, мъжа ти с набито око..... Laughing
Адски ме дразни дублажа по БТВ..... Whistling

Ей съгласна съм с теб за дублажа гласовете им са толкова готини като го гледаш на Турски  Peace

Благодаря ти
Скрит текст:
аз бях сложила и по голички ама ми казаха,че ще ми се скара администратор иначе много е секси на тия гифчета направо ми е хубаво да го гледам по много  Blush

# 110
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Тия от като две капки вода много готини песни пеят Heart Eyes

# 111
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA

Еее направо ме съсипахте хахаха аз не видях гифчето а сега като ми излезна и направо на глас се разсмях  newsm62

Романтичке нещо за теб мила  Heart Eyes
Скрит текст:

# 112
Лудостче, благодаря,че винаги се сещаш за мен  Hug 

Стели  Hug

# 113

Романтиче  Hug Всичко чета никой не ми убягва от поглед  Wink

Даже скоро си мисля с Ивето и Нервачето да правя мармалад защото мн си точат зъбките за Ч  Mr. Green
Аз също всичко чета ама скоро ви обещавам да опитате новия варненски кетчуп Мис Каприз марка   #Cussing out

като прочетох кетчуп та се сетих за този виц : вървели два домата по улицата и си приказвали и единия го блъска,а другия смеейки се му казва - ставай беее кетчуп  Mr. Green

# 114
http://vbox7.com/play:a28a9559
Колко още ще лъже ли доста.След това Емир ще се опита да я намрази да се върне към онзи живот преди нея но винаги има една но и то е че ще се връща повече към нея.

# 115

Еее направо ме съсипахте хахаха аз не видях гифчето а сега като ми излезна и направо на глас се разсмях  newsm62

Романтичке нещо за теб мила  Heart Eyes
Скрит текст:
хаха този сигурно е Левент та тъй го пляска Mr. Green

# 116
  • Някъде там
 Кой каза НАЗДРАВЕ

Барманче сипи сипи че много жадни има  Mr. Green

Хайдее идва и тежката артилерия

Наденце И ловец и рибар съм на Нервачето и Ивето  rotfImbo ....... разкатал съм Мерси за белите гащета  Hug  bouquet

# 117
  • У Диспансера ...♥♥♥

Романтиче  Hug Всичко чета никой не ми убягва от поглед  Wink

Даже скоро си мисля с Ивето и Нервачето да правя мармалад защото мн си точат зъбките за Ч  Mr. Green
Аз също всичко чета ама скоро ви обещавам да опитате новия варненски кетчуп Мис Каприз марка   #Cussing out

като прочетох кетчуп та се сетих за този виц : вървели два домата по улицата и си приказвали и единия го блъска,а другия смеейки се му казва - ставай беее кетчуп  Mr. Green
    Joy Joy Joy   айдеееееее  мармалади ,кетчупи,еее има за всички момчето е младо силата е в него Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 118
 за Рениnewsm51 newsm51

И едно тихо и спокойно местенце за отмора.  Hug

# 119
Набореее нерде си , тука ти мислят екзекуцията ти се скътаваш айде гял гял на помощ  Praynig едвам удържам фронтааааа

Общи условия

Активация на акаунт