Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 55~

• 33 169
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Момичета, звучи малко тъпо, ама може ли да ми кажете защо не ми се отваря само файла за сваляне на 57 еп. от 1-ва стр. Извинявайте, че се включвам така ама........ Sad
След малко ще го оправя Peace
lol:
Мерси, и тъй като съм голям "хакер" помислих, че грешката е моя.
Гледах до сега 56 еп., май това е епизода който ми допадна мнооого, та реших набързо да погледна какви щуротии ще ги надробят в следващия, но не е спешно. още веднъж се извинявам ! Simple Smile

Илда Laughingеми загрижено е момчето Mr. Greenааааа Naughty
За това не се извинявай Laughingаз се нервим на тез които питат за превода  ooooh! ooooh! ooooh!

# 136
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Аз пия с вас бре само,че ще гледа друг филм сега... Релаксссс на линия ли си  Heart Eyes

Ще гледаме ли  Whistling

# 137
Ама Мехмет няма ли друга работа ами пак с колите на Емко се занимава а пък Ферито да вземе да си включи телефона че Халил ще полудее. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 138
  • в подножието на планината

Оф, Клодиии, Heart Eyes нали знаеш, че недовиждам... Mr. Green чак сега забелязах премяната ти... Rolling Eyes

Честит да ти е левия крачол... Hug

# 139
Някой вчера каза, че Джансу прилича на пингвин ето я на иди.Внимавайте какво ви дава  Joy Joy

Тия са такива сладки животни Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesТц това не лудата Crossing Arms

# 140
Аз пия с вас бре само,че ще гледа друг филм сега... Релаксссс на линия ли си  Heart Eyes

Ще гледаме ли  Whistling
Дали ще има ВНЛ Laughing

Илда тенкю Heart Eyes

# 141
  • Някъде там
Много се извинявам ама Клоди?
Скрит текст:
Лудостче ти ли си Клоди? Незнам вече откога се чудя коя е Клоди?

# 142
Някой вчера каза, че Джансу прилича на пингвин ето я на иди.Внимавайте какво ви дава  Joy Joy

Тия са такива сладки животни Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesТц това не лудата Crossing Arms
това е кака Гюлфидан  Mr. Green

# 143
Капризче, Клоди=Надуфка=Рени  Laughing

# 144
Много се извинявам ама Клоди?
Скрит текст:
Лудостче ти ли си Клоди? Незнам вече откога се чудя коя е Клоди?
Аз съм Laughing

# 145
Лудостче,ей ме на само тряа ми дадеш линк а у  Mr. Green

# 146

Ще гледаме ли  Whistling
Дали ще има ВНЛ Laughing

Илда тенкю Heart Eyes

Ха ти да не гледаш и ти тайно а  Peace Кажи си кажи си  Еее голяма гордост е за мен да съм Клоди ама не съм Simple Smile аз съм си луда просто  Joy

# 147

Ха ти да не гледаш и ти тайно а  Peace Кажи си кажи си  Еее голяма гордост е за мен да съм Клоди ама не съм Simple Smile аз съм си луда просто  Joy
Тц само ви чета защото много се забавлявам като спорите двата лагера Laughing

# 148
  • Някъде там

Еййй Рени немога ти хвана спатиите  Joy Нали Джансу си е

Даже си направила паметник пред блока  hahaha  Joy

# 149

Тц само ви чета защото много се забавлявам като спорите двата лагера Laughing

Аха да голям смях сме ...аз вече се смея преди много се ядосвах сега вече не  Laughing

Релакс то при мен когато върви нещо при вас все не тръгва ама за сега върви само този
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт