Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 55~

• 33 184
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
Капризче, Клоди=Надуфка=Рени  Laughing
Клоди=Надуфка=Рени+Дикси във време оно. Joy

# 181
РЕНКА, много трудолюбива си...блазе на съпруга ти...

Обаче са те отразили и в Турция.Твоята трудолюбивост и преданост към ФЕмир не са останали незабелязани.Имаш специални благодарности и целувки от Чаги !!!

newsm51 newsm51 newsm51Аааа в къщи не съм толкоз  Mr. Green Joy

Ани Ива  smile3534за мен е цалуфката smile3533апа вие си го пазете пак Mr. Green

Цитат
Клоди=Надуфка=Рени+Дикси във време оно. 35
мани мани Laughing

# 182
# 183
# 184
  • Някъде там
Бел  Heart Eyes  Hug Много е  Heart Eyes

Току що прочетох една статия, която ме накара да се замисля има нещо вярно

Скрит текст:
През миналата година любовта беше официално обявена за умствено отклонение, а Световната здравна организация кодира "заболяването" с шифъра "F 63.9".

Има известна логика в твърденията на лекарите – когато е влюбен , човек е лишен от сън, апетит, рязко променя настроенията си и е способен дори да се побърка, ако чувствата са му несподелени

Рени  Еййй пак намаза ама така е за домакинята винаги Simple Smile

# 185
В такива случаи и мигове наистина остават само най-важните неща в един живот, в едно ежедневия-здравето и близостта с хората които обичаш и те обичат.
Всичко останало просто отива назад, като в далечина и разбираш колко ненужно време и внимание му отделяш друг път... newsm78
Разбираш, че не бива, защото това е абсолютно ненужно... Rolling Eyes

Жалко, че важните уроци в живота понякога ги научаваме по трудния начин, начин с много болка и сълзи... Rolling Eyes

Peace

Тюх красота Heart EyesБел Laughing

# 186

Скрит текст:
[/spoiler]
Ееееее, Бел, smile3525 все повече задобряваш.
Би ли направила един ФЕмирски прекрасен, нежен и изпепеляващ колаж, който ако иска Рени да го сложи в следващата тема.
Знам, че, ще ти се получи перфектно.
Капризче, появих се, а Вие си лягате.
Лека нощ на лягащите. Hug

# 187
  • У Диспансера ...♥♥♥

Скрит текст:
През миналата година любовта беше официално обявена за умствено отклонение, а Световната здравна организация кодира "заболяването" с шифъра "F 63.9".

Има известна логика в твърденията на лекарите – когато е влюбен , човек е лишен от сън, апетит, рязко променя настроенията си и е способен дори да се побърка, ако чувствата са му несподелени
ами ние имаме живи примери във филма които изтрещяха от несподелена любов Mr. Green

# 188
Kaпризче, това в скрития текст е много вярно.  Peace Примери в сериала - колкото щеш.  Mr. Green

# 189
ами ние имаме живи примери във филма които изтрещяха от несподелена любов Mr. Green
Ирка, извади ми думите от клавиатурата.  Joy

# 190
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ирка, извади ми думите от клавиатурата.  Joy
     Mr. Green Mr. Green Mr. Green а за Ренка може сега,ние сме дашни отстъпваме го,да има за всеки Mr. Green

# 191

Скрит текст:

Не съм била толкоз луда Laughingне съм имала и несподелена,но със сигурност  е вярно според мен Peace

Те затова Халилудко и Пиги изтрещяха Mr. Green

# 192
Скрит текст:

Joy

Heart Eyes

# 193

Скрит текст:
[/spoiler]
Ееееее, Бел, smile3525 все повече задобряваш.
Би ли направила един ФЕмирски прекрасен, нежен и изпепеляващ колаж, който ако иска Рени да го сложи в следващата тема.
Знам, че, ще ти се получи перфектно.
Искам искам Heart Eyes Heart Eyes

# 194
  • У Диспансера ...♥♥♥
 Мехмед като ги видя да се целуват Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт