Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 55~

• 33 058
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
Цвети да ви е жив и здрав рожденника...много радост да носи у дома,а вие бъдете търпеливи родители

Аз си хапвам вкусен Чаатай  #Crazy

просто с тези пуловерчета,блузетаааааа много много ми е вкусен

# 376
Мерси Капризче, Ива!   bouquet

Ех, тия бели гащи ви полудиха бе! Сигурно и неговите така,някой ден в рамка на търг ще се продават:
Скрит текст:

# 377
Галя, пейковааааааааа благодаря много!

За тези, които не са виждали Хазал в следващата й роля след АФК, като Емине в Балканите, чийто проект също беше спрян заради слаб рейтинг.
Много е сладка, като принцеса е, играеше богаташка щерка.

А ти гледа ли го? Защо му падна рейтинга, защото не беше хубав или защото феновете наказаха Хазал, заради АФК?
Не, оттук, оттам. Разказваше се за последното лято на Балканите, за Балканската война, но не съм го гледала с подробности. Явно подобна тематика не се понрави на зрителите, знам ли!? newsm78Факт е обаче, че всеки( Хазал, Джейда,  Вахиде и Баръш), който не продължи в третия сезон, проекта му пропадна, включително и самия сезон ПЕ.
Капризче, знам те аз теб, ти си по беличкото. newsm53
Улусойче, значи казваш, че е вкусен, мхххх, хапвай го бавничко, че да не се задавиш от бързане.

Последна редакция: чт, 21 мар 2013, 13:57 от Neidjal

# 378
Според мен не е нужно феновете да наказват Хазал или Чаги или който и да е от екипа тъй като те не са виновни за това че някой искал да си напълни гушата.

# 379
Според мен не е нужно феновете да наказват Хазал или Чаги или който и да е от екипа тъй като те не са виновни за това че някой искал да си напълни гушата.
Галя, не съм сигурна дали провалите на проектите им беше наказание към самите тях, по простата причина, че мноооооого сериали ги стопираха без време. Явно пазара се насити на турски сериали и зрителите станаха много претнециозни.

# 380
Галя и аз мисля, че не е нужно, но е факт, че и на двамата проектите бяха спряни, айде ПЕ там ясно защо. Но се зачудих за филма на Хазал. Понеже не съм го гледала това ми бяха предположенията за нискъ рейтинг.

Ето ви саундрака на АФК, ако сте проуснали някоя песен:

http://musicclub.dr.com.tr/album/cesitli-sanatcilar/adini-feriha … -soundtrack-13082

# 381
  • Някъде там
 Ето това означава да уважават страната ни!!! Българският език е много труден език, но евала на момичето  Heart Eyes
http://vbox7.com/play:m0358e82

Ех, тия бели гащи ви полудиха бе! Сигурно и неговите така,някой ден в рамка на търг ще се продават:
Скрит текст:

smile3521  smile3508

Наде Нали знаеш песента само да те гепна белите ти гащи аз ще цепна  Mr. Green

# 382
  • Някъде там
Галя, не съм сигурна дали провалите на проектите им беше наказание към самите тях, по простата причина, че мноооооого сериали ги стопираха без време. Явно пазара се насити на турски сериали и зрителите станаха много претнециозни.

Да вземат да направят някой изпепеляващ фиум  Mr. Green

# 383
Ето това означава да уважават страната ни!!! Българският език е много труден език, но евала на момичето  Heart Eyes
http://vbox7.com/play:m0358e82

Скрит текст:

smile3521  smile3508

Наде Нали знаеш песента само да те гепна белите ти гащи аз ще цепна  Mr. Green
Капризче, не беше ли-дънките ти, ще цепна, но хааааайде, като си рекла, цепни му белите гащи. JoyМежду другото тези му снимки, които публикува преди малко са от фотосесия на Ramsey.

# 384
Скрит текст:
хапвам устни тук-направо си ме кани гелгел гел ooooh!

Скрит текст:
тук само пия с очи...

Скрит текст:
тука вече припадам..преяла Joy

# 385
Иве, с тези описания на Чаги ще ме накараш и аз да се загледам по него  Joy  Laughing

# 386
  • Някъде там
Иве, с тези описания на Чаги ще ме накараш и аз да се загледам по него  Joy  Laughing

Joy  Joy

# 387
Почти всяка втора жена твърди, че е силна. Също както всеки втори мъж твърди и си вярва, че е истински мъжкар.
Скрит текст:
Но това че можеш сама да си изкарваш прехраната, да си смениш крушката, да се грижиш за себе си и да сдържиш сълзите си пред мъж, не те прави силна жена! Още по-малко мъжко момиче! Защото, миличка..

Когато мъж нарани силната жена тя продължава напред.Не разгласява на всичките си приятелки каква героиня е, не публикува десетки постове във Facebook от типа: „Да се смееш, докато сърцето ти плаче – това е истинската сила!” или „За да започнеш начисто, първо трябва да се отървеш от боклуците в живота си!”

Силната жена не се срамува да плаче. Но, когато го прави не търси глупави оправдания за сълзите си. Не се тупа в гърдите колко независима и самодостатъчна е всъщност. Защото силната жена е достатъчно силна да приеме женската си слабост! И да признае, че не е свръхчовек!

Силната жена никога, абсолютно никога не съжалява за грешките си! Тя им се наслаждава и… се поучава.

Силната жена не парадира с достойнствата и успехите си! Не говори за тях, не ги натрапва, защото знае, че ако наистина ги притежава, те ще са очевадни, а не – обясними!

Силната жена не крие слабите си места. Тя ги използва за примамка!

Силната жена не се опитва да се промени, а да се усъвършенства! Но силната жена не копира поведението на други. Тя не е имитатор, а играч със собствен стил, който непрекъснато развива!

Силната жена осъзнава какво излишно губене на време и усилия е да бъде силна жена, когато перфектно се справя с това да е просто… Жена!
С какво се отличава силната жена?
Силната жена е достатъчно силна да приеме женската си слабост!

просто не се стърпях и ви го споделям.... Hug

# 388
  • Под Сините камъни
Мале Иве още една конкурентка  Mr. Green
Наде аз пък го харесвам и с обица  Heart Eyes
Може би щото и мъжо носи обица  newsm78
Цвети почерпих се благодаря ти

# 389
дуууууууууууур на дупетата кака пипа само там  Sunglasses...вий си гледайте  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт