Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 55~

• 33 066
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
Манка мерси много!

За косите знам,че е казвал за брюнетки, ама за очите нещо ми се губи. А и той по-принцип доста лъже в интервюта, та вече вяра му нямам.
От фейс страницата и коментара над снимката е-точно така. Бреееей, те чак сега съзряха това, което Вие отдавна разбрахте.

Joy Joy Joy Joy

Сега открийте 10-те разлики:

Айде от мен чао за сега!

# 406
# 407
Здравейте. wavey Наминавам на бързо да ви видя.  Hug

Mamma_Tz, честит първи рожден ден на детенцето ти.   bouquet Нека има едно прекрасно и изпълнено с хубави моменти детство.  Peace

Наде, очите на Хазал и аз много ги харесвам. Heart Eyes

Мишенце, този от снимката е Зейн Малик (от тийн групата One Direction).  Peace
Kaк да не е известен, в момента One Direction е една от най-харесваните бой банди в света. Тийновете са луднали по тях.  Laughing

Благодаря ви за хубавите снимки, колажи, клипове и т.н.   bouquet

# 408
Рая мерси!  bouquet

# 409
  • София
......

Мишенце, този от снимката е Зейн Малик (от тийн групата One Direction).  Peace
Kaк да не е известен, в момента One Direction е една от най-харесваните бой банди в света. Тийновете са луднали по тях.  Laughing

Цитат

за мой срам не съм го чувала  Embarassed Много е симпатичен  Peace

# 410
Днес сте страхотни. А очите на Хазал са много готини и аз искам такива ама няма моите са си кафеви. Hug Hug Hug Hug

# 411
Привет,момичета.Аз докато вляза,вече нова тема има Simple Smile

# 412
Манка, имам спомен, че Чаги казваше, че точно такива очи харесва и много често описваше вида на момичето, което би искал до себе си, все едно описваше изцяло Хазал. Иначе съм го засичала в други изказвания, че си противоречи, явно все още не се е ошлайфал как да се държи и какво да говори пред камерите.

Наде,

Визирам това интервю, което беше публикувано от Deschet0 в 53-та тема:
Скрит текст:
Дами, днес попаднах на едно интервю на Чаги за типа момичета, които харесва.. вие мисля, че многократно го споменавахте, но не знам дали става въпрос за същото Rolling Eyes Има и клип към него, но не нямам нервите да го търся, защото ми е много бавен интернета.... Mad Twisted Evil
Само част от интервюто е и е на английски Wink

Saba : What are the qualities that you look for in a woman? Are you too picky? Hey I'm asking you!
Someone says : She's asking you, she's not asking Ilkay.
Cagatay: I was listening to them. Sorry!
Saba: Cagatay, I said "a woman" .
Saba : Which qualities of a woman would attract you to her?
Cagatay: Appearance is important, of course.
Saba: Why? Do you want her to be size 0? About her appearance what exactly?
Cagatay: I don't like a girl that is too skinny and too tall.
Saba: Listen girls! He doesn't like too skinny and too tall girls.
Cagatay: Yes. A little plump.
Saba: Is he describing me? Hahaha! I thought that's me!
Cagatay: This description fits a lot of people! LOL!
Saba: It describes every Turkish woman. I said that because I'm sitting close to you right now. If they write dating rumours about you and me, too, that would be too much for me! With a 20 year old boy! Hahahaa! But it's not a good thing, you know. There's 20 years age gap between you and me. No need for that now!
Cagatay: Yes .... uum ...
Saba: Ok. Short and plump.
Cagatay: Not too short. About 1. 70 cm. Not too thin.
Saba: 1.70 is short for you?
Cagatay: 1.70 is good next to my height.
Saba: It is?
Deniz Uğur: So it looks when you're looking from there!
Cagatay: Uum .. I don't want her to have colorful eyes. ( Turkish ppl call blue or green eyes "colorful" eyes)
Saba: No colorful eyes?
Cagatay: Yes. No offense to ppl with colorful eyes but... Colorful eyes are unattractive for me. That's a thing about me.
Saba: Ok. But these are eyes. They're given by God.
Cagatay: Of, course. When you think of it that way.
Saba: Aren't your eyes colorful?
Cagatay: No, they're not.
Saba: How are they not? They look like hazel to me, not brown. In fact, if you wore green, they'd look more greenish.
Cagatay: What I mean by colorful eyes is either blue or actual green eyes.
Saba: Ok.
Cagatay: Uuum .... brunette.
Saba: Ok, you've talked about appearance. Now, what about personality? For example, does her life before dating you matter to you?
Cagatay: No, her life before me doesn't concern me. There are things that people need to experience and if she experienced that before me, I can only respect that and not bother her about it.
Saba: Are you a jealous person?
Cagatay: Depends on the situation. Yeah, I guess I can be a little jealous.
Saba: Of what, for example, if she wears revealing clothes?
Cagatay: No, I don't stop her from wearing what she wants. She can wear anything she wants when she's with me.
Saba: When she's with you?
Cagatay: Yes, when we go out together. But when she goes out on her own, I'd ask her to be careful. I wouldn't want her to wear too revealing clothes.
Saba: Every guy has these kind of thoughts, right?

# 413
  • София
И какво излиза- да не е кльощава, да е около 1,70м, да няма пъстри очи, да се облича както иска, но когато излиза с него. Иначе да не се облича предизвикателно, когато е без него. Горе-долу се доближава до мисленето на турските мъже (с малки изключения)   Simple Smile

# 414
Манка, да, в случая каза, че точно пъстри очи не харесва, но в други изказвания твърдеше точно обратното и не само за очите, а за цялостното излъчване на момичето, което би искал да е до него. Може да си въобразявам, но винаги съм смятала и усещала, че все едно описва Хазал.

# 415
  • Стара Загора
Цвети, честит рожден на малкото съкровище! Да изпълва дните ти с радост, много детска глъч и усмивки. Да расте добро, послушно и умно дете     bdbaloni      Hug

Колкото до очите, очите на Хазал са красиви, но повече харесвам очите на Туба   Peace

# 416
  • Под Сините камъни
Манка, имам спомен, че Чаги казваше, че точно такива очи харесва и много често описваше вида на момичето, което би искал до себе си, все едно описваше изцяло Хазал. Иначе съм го засичала в други изказвания, че си противоречи, явно все още не се е ошлайфал как да се държи и какво да говори пред камерите.

Наде,

Визирам това интервю, което беше публикувано от Deschet0 в 53-та тема:
Скрит текст:
Дами, днес попаднах на едно интервю на Чаги за типа момичета, които харесва.. вие мисля, че многократно го споменавахте, но не знам дали става въпрос за същото Rolling Eyes Има и клип към него, но не нямам нервите да го търся, защото ми е много бавен интернета.... Mad Twisted Evil
Само част от интервюто е и е на английски Wink

Saba : What are the qualities that you look for in a woman? Are you too picky? Hey I'm asking you!
Someone says : She's asking you, she's not asking Ilkay.
Cagatay: I was listening to them. Sorry!
Saba: Cagatay, I said "a woman" .
Saba : Which qualities of a woman would attract you to her?
Cagatay: Appearance is important, of course.
Saba: Why? Do you want her to be size 0? About her appearance what exactly?
Cagatay: I don't like a girl that is too skinny and too tall.
Saba: Listen girls! He doesn't like too skinny and too tall girls.
Cagatay: Yes. A little plump.
Saba: Is he describing me? Hahaha! I thought that's me!
Cagatay: This description fits a lot of people! LOL!
Saba: It describes every Turkish woman. I said that because I'm sitting close to you right now. If they write dating rumours about you and me, too, that would be too much for me! With a 20 year old boy! Hahahaa! But it's not a good thing, you know. There's 20 years age gap between you and me. No need for that now!
Cagatay: Yes .... uum ...
Saba: Ok. Short and plump.
Cagatay: Not too short. About 1. 70 cm. Not too thin.
Saba: 1.70 is short for you?
Cagatay: 1.70 is good next to my height.
Saba: It is?
Deniz Uğur: So it looks when you're looking from there!
Cagatay: Uum .. I don't want her to have colorful eyes. ( Turkish ppl call blue or green eyes "colorful" eyes)
Saba: No colorful eyes?
Cagatay: Yes. No offense to ppl with colorful eyes but... Colorful eyes are unattractive for me. That's a thing about me.
Saba: Ok. But these are eyes. They're given by God.
Cagatay: Of, course. When you think of it that way.
Saba: Aren't your eyes colorful?
Cagatay: No, they're not.
Saba: How are they not? They look like hazel to me, not brown. In fact, if you wore green, they'd look more greenish.
Cagatay: What I mean by colorful eyes is either blue or actual green eyes.
Saba: Ok.
Cagatay: Uuum .... brunette.
Saba: Ok, you've talked about appearance. Now, what about personality? For example, does her life before dating you matter to you?
Cagatay: No, her life before me doesn't concern me. There are things that people need to experience and if she experienced that before me, I can only respect that and not bother her about it.
Saba: Are you a jealous person?
Cagatay: Depends on the situation. Yeah, I guess I can be a little jealous.
Saba: Of what, for example, if she wears revealing clothes?
Cagatay: No, I don't stop her from wearing what she wants. She can wear anything she wants when she's with me.
Saba: When she's with you?
Cagatay: Yes, when we go out together. But when she goes out on her own, I'd ask her to be careful. I wouldn't want her to wear too revealing clothes.
Saba: Every guy has these kind of thoughts, right?
Еее в едно не отговарям  Cry.Висока съм само 158см.Пфу да му се невиди.Иначе съм брюнетка с топли кафяви очи и пуФкава Grinning
И да ви кажа н човек като му дойде сляпата неделя не винаги е това което харесва.Аз не харесвам руси и синеоки мъже,а мъжо е точно такъв  hahaha
Очите на Хазал са много красиви и си менят цвета според настроението.

# 417
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
 wavey

Здравейте едвам гледам снощи до толкова късно гледах,че днес едвам гледах пък и работя хахаха ужас... едно кафе

# 418
И какво излиза- да не е кльощава, да е около 1,70м, да няма пъстри очи, да се облича както иска, но когато излиза с него. Иначе да не се облича предизвикателно, когато е без него. Горе-долу се доближава до мисленето на турските мъже (с малки изключения)   Simple Smile
Ново 20, Rolling Eyes като бял ден си спомням в момента, че беше казал, че не иска момичето до него да ходи с къси поли, да не се гримирва а да е естествена, да не е прекалено висока, да е с умен поглед, да е с благ характер, да е здраво стъпила на земята и т.н.
Ми така е, ще се объркваме като дава противоречиви сигнали към зрителите, а може и да е целенасочено.
Та той беше обещал за миналия Свети Валентин да съобщи и покаже пред всички любимата си и накрая се изниза по терлици, затова докато не видя с очите си, това кой какво казва и пише, дори и самия той да е, не вярвам, станах Тома неверни покрай неговити противоречиви изказвания.

# 419
  • на вълнолома
хаха ми като не го опъва да расте,така е Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт