Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 55~

• 32 973
  • 738
  •   1
Отговори
# 510

Булка чести гащурки Heart Eyes/не е по темата ама карай Mr. Green/
булка,тенкю и твойте килоти не са по темата,ама тихо да не ни чуе някой шшш   newsm64 ей ви на Ча яйцата  Mr. Green

# 511
Извинявайте, че се опитах да ви дам съвет, за да стане по- лесна за четене темата. Просто е много тъпо ако искаш да прочетеш нещо за сериалът и да минеш 5 страници пълни с глупости и простоти от луди фенки!
И до Ирка.84- другият път използвай главни букви и запетайки- няма да ти навредят!

# 512
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA

# 513
КОГАТО КОТКИТЕ ГИ НЯМА МИШКИТЕ СЕ ПРАВЯТ НА КОТКИ ААААААААААААААА
Нема да стане мили мои , Ча си знае работата, казали сме а е мръднал , а сме отишли  да скубем Бурак , а той е ревнивичък и си му харесва  да се менка с мен и Набора и чуждо не ще да помиришееееееееее  Naughty

# 514
Скрит текст:
да уточня това е приятеля на Джансу  Peace

# 515
  • Някъде там

Кой като тях Чаги и Юсуф си лежат и около тях харема  Mr. Green

Ама и Корайчо как си я гледа Хандето  Simple Smile

# 516
a Добър вечер..кими сикинди на всички дето само се чудят кво пишем и за какво....амаха Twisted Evil....аз винаги пиша за един от главните герои...не помня пост без да съм го споменала Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

за  претендентките за Чаатайското сърце-душици драпайте не ми пречите Sunglasses

Скрит текст:
незная дали ще пиша по-късно,че имахме лични проблемации днес,но внимавайте ДА НЕ СПАМИТЕ ЧЕ ВАЙ БЕ ВАЙ  Joy Joy Joy Joy Joy

KAPTAN KAPTAN!!!!!

# 517
Извинявайте, че се опитах да ви дам съвет, за да стане по- лесна за четене темата. Просто е много тъпо ако искаш да прочетеш нещо за сериалът и да минеш 5 страници пълни с глупости и простоти от луди фенки!
И до Ирка.84- другият път използвай главни букви и запетайки- няма да ти навредят!
ако искаш да знаеш нещо за сериала има го на първата страница изгледай серийте и после ела и питай ,ако нещо не ти е ясно  Peace

# 518
Аааааа ти прекали Naughty като не ти изнася не чети  Naughtyнема нужда от твойте съвети Crossing Armsи аз не слагам запетайки Peaceи кво от това Naughty

# 519
съгласна съм с вас момичета,атмосферата е супер тук и то защото се пускат шегички,иначе със сериала досега да сме си прерязали вените от тъга  Peace пък и най-малкото от елементарно възпитание когато започваш даден разговор поздравяваш първо а не се хвърляш веднага в него или това момичето дето не и е приятно да се пишело каквото и да е освен за сериала не го прави си е нейн проблем и и липсват първите 7 годинки
а и всичките гифчета който пускат момичетата са си свързани със сериала просто това са кадри от "като две капки вода "  Mr. Green преобразени до неузнаваемост
хайде Пийс пийпъл и гюршус до после  Hug

# 520
Всяко удоволствие се заплаща!
Тук момичетата се трудят  да следят ФБ, Туитър, новини в турски сайтове и вестници, да превеждат тези статии, превеждат сериала, слагат субтитри, търсят нови снимки и т.н. с две думи полагат труд,
а ти от уважение към този труд би трябвало да изчетеш 5-те страници с техни глупости за да се добереш до инфото, което те интересува.
Ние спокойно можем да си направим затворена група във ФБ, тогава и преводи и новини си ги правете сами, щом ви дразни атмосферата тук.

# 521
Аааааа ти прекали Naughty като не ти изнася не чети  Naughtyнема нужда от твойте съвети Crossing Armsи аз не слагам запетайки Peaceи кво от това Naughty
аз пък изпускам букви  Mr. Green

# 522

Булка чести гащурки Heart Eyes/не е по темата ама карай Mr. Green/
булка,тенкю и твойте килоти не са по темата,ама тихо да не ни чуе някой шшш   newsm64 ей ви на Ча яйцата  Mr. Green
Не гащите а написаното Mr. Green

Лудосче  bouquet

# 523
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Еее какво стана тука... тази тема е забавна и готина не почвайте и тука да се карате моля ви се. Повечето от нас са изгледали филма и знаят какво става гледаме го пак за кеф,който незнае нещо да пита ама моля ви се без да се бием. До сега тази тема не е имало проблем какво се пише. И аз не си падам по Чаги ама се забавлявам искрено с това което пишат момичетата  Peace
Малко уважение към домакинята ни която е дала достатъчно инфо за филма и за всяка серия   Peace

И аз ям букви понякога или от тия също ям по много ,,. ... .,,,  хи хи  Laughing

# 524
КОГАТО КОТКИТЕ ГИ НЯМА МИШКИТЕ СЕ ПРАВЯТ НА КОТКИ ААААААААААААААА
Нема да стане мили мои , Ча си знае работата, казали сме а е мръднал , а сме отишли  да скубем Бурак , а той е ревнивичък и си му харесва  да се менка с мен и Набора и чуждо не ще да помиришееееееееее  Naughty
чшшш алоооуууу аланколу Бурак нема да бараш  Mr. Green аз не пипам Чачко и ти нема да пипаш мойта мечка  hahaha  Hug

Общи условия

Активация на акаунт