Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 55~

• 33 002
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Явно феновете ги искат като екранна двойка.

и аз ги искам дано стане някой ден  Peace

# 586
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Емко каза,че тая вечер ще има пижамено парти  Mr. Green

Ей любимо ми е пижаменото парти   Laughing

# 587
Наде и аз доста често съм срещала техни колажи.Интересна двойка ще са!
Скрит текст:
Той участва ли още във Великолепния век?

# 588
Романтичке уплаши ме  Rolling Eyes Много страно изображение.

Ето от мен една снимка на Хазал, която на мен ми харесва. Аз принципно не публикувам такива снимки ама да съм по темата! Mr. Green

# 589
  • У Диспансера ...♥♥♥
щях да питам още одеве,ама забравих.Гледах Реджеп Евредик мисля че така се пише,и не видях Чагитко там ,а толкова внимавах.Знаете ли че филма е заснет от компания Аксой. Видях Явуз,полицайката от ПЕ,но Емко не го видях newsm78

# 590
Скрит текст:
Вани и аз дойдох тук заради ФЕмир, а останах заради приятното общуване с момичетата+ФЕмир-минало, настояще, бъдеще, а и предполагам, че 90% от всички тук, са също като нас.
С нова премяна си, нестандартна, но защо ли се учудвам, дай малко ясното, в какъв перод си!?

# 591
Лудостче, не се страхувай.  Hug  Mr. Green

# 592
Скрит текст:
Аз също бих ги гледала с огромно удоволствие,
Вани да още е там и е влюбен и не го показва ауууу мъкаа голяма, нямам търпение да дойде събота да видя какво  става .

Аз също дойдох заради ФЕмир, влюбих се в Чаатай и останах заради вас.

# 593
щях да питам още одеве,ама забравих.Гледах Реджеп Евредик мисля че така се пише,и не видях Чагитко там ,а толкова внимавах.Знаете ли че филма е заснет от компания Аксой. Видях Явуз,полицайката от ПЕ,но Емко не го видях newsm78
Бил в някакво кафене статист  Rolling Eyesне съм я гледала аз още 3 част Rolling Eyes

Вани честити дрешки Hug

# 594

Боже Реджеп го знам целия като бях болна преди години го гледах сигурно 10 пътии да си оправя настроението там какво ще прави Чаги бре  newsm78  Всичките съм ги гледала хмм ще ме накарате да се разровя да видя. Като се замисля той Реджеп запълва доста картината Simple Smile

# 595
Аз да кажа защо се присъединих тъй като съм от скоро ще кажа само че ми е едно приятно тука човек има нужда от нещо приятно и забавно защо не и 2 в 1 тоест Фемир и приятна компания на момичетата. Hug Hug Hug Hug Hug

# 596
Вани, докато ти отговоря и Ани го е направила.
Ще се включа по-късно в пижаменото парти.

# 597
  • У Диспансера ...♥♥♥
ми то смеха е здраве,бъди преносител Joy Joy Joy  и аз дойдох,заради тях и продължавам да влизам заради вас Hug Hug Hug

# 598
  • У Диспансера ...♥♥♥
Бил в някакво кафене статист  Rolling Eyesне съм я гледала аз още 3 част Rolling Eyes

Вани честити дрешки Hug
Рени аз във 2та част ги срещнах тези,третата съм я свалила но не съм я гледала още #Crazy

# 599
Сега момичето което не слага запетаи и нямам проблем с това да прави превод,които предполагам няма да гледаш,защото ще е без запетаи все пак, темата не е урок по български правопис,все пак нали искаш по темата да пишеш а пък нищо не каза за самия филм.Само оплю хората, които гледат във всяка свободна минута да превеждат,за да разбереш какво става във самия филм.
Ааааа как без запетайки Naughtyтова превод ли е ако е без тях Crossing Arms

Вани явно съм го пропуснала Laughingбил е много забележим Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт