Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 55~

• 32 982
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
ее ама някой като не могат да се забавляват и дай да развалим и на другите настроението,само едно ще кажа защото аз не съм влязла тук да нападам хората,нищо че не слагам запетаи,а защото ми е много приятно с момичетата тук,всеки има нужда да се посмее и разтовари за малко в този напрегнат живот който водим Thinking Thinking Thinking за да съм в темата

Ирка не се ядосвай Hug в тези теми има такива провокатори. На тях трябва всичко да им е правописно точно... Домашните сме си ги писали, когато е трябвало и са ни оценявали. Тази тема е много приятно място а ако на някои му се прави на даскал да си избере друга тема има много такива ама не и тази... Peace

# 571
http://www.youtube.com/watch?v=xPM5Lf54TkE
Погледнете нашата хубавица която казва че няма нищо между тях.

# 572
# 573
Не се карайте де момичета, бийте се!  Mr. Green Извън кръга на шегата - хайде да спрем с този глупав (поне за мен) спор. Различни хора, различни мнения, който не му харесва тук - ами да не чете, не задължаваме никого да го прави. Коментираме и сериала, говорим си, забавляваме се.. не мисля, че има нещо лошо в това.
А за правописът - не сме на училище все пак, за да сме длъжни да пишем правилно. Да, трябва да спазваме все пак правилата на българския език, но.. това, че Ирка е изпуснала няколко запетайки и главни букви- не мисля, че е толкова голям проблем.

# 574
# 575
  • У Диспансера ...♥♥♥
Добър Вечер!
(надявам се така да не ми липсват първите седем години, след като вече съм ви поздравила)
На момичето, което не слага запетайки и няма проблем с това мога да  кажа, че няма начин да ми липсват първите седем години, но не съм сигурна за нейните 12 години в училище. ( Нали все пак това ни учат най- напред.)
А на момичетата които превеждат мога да изкажа моите най- искрени БЛАГОДАРНОСТИ за трудът които полагат!

Сега момичето което не слага запетаи и нямам проблем с това да прави превод,които предполагам няма да гледаш,защото ще е без запетаи все пак, темата не е урок по български правопис,все пак нали искаш по темата да пишеш а пък нищо не каза за самия филм.Само оплю хората, които гледат във всяка свободна минута да превеждат,за да разбереш какво става във самия филм.

# 576
не се карайте има за всички  Mr. Green

# 577
ее ама някой като не могат да се забавляват и дай да развалим и на другите настроението,само едно ще кажа защото аз не съм влязла тук да нападам хората,нищо че не слагам запетаи,а защото ми е много приятно с момичетата тук,всеки има нужда да се посмее и разтовари за малко в този напрегнат живот който водим Thinking Thinking Thinking
Скрит текст:
за да съм в темата

Ирка не се ядосвай Hug в тези теми има такива провокатори. На тях трябва всичко да им е правописно точно... Домашните сме си ги писали, когато е трябвало и са ни оценявали. Тази тема е много приятно място а ако на някои му се прави на даскал да си избере друга тема има много такива ама не и тази... Peace
Лудостче, съгласна съм с написаното от теб и не си заслужава да отразяваме подобни изказвания, които са целенасочено провокативни.

Помислих си, че фенка му е увиснала на врата, а той бил Баръш Йош, режисьора. Joy

# 578
Момичета на 29 стр. попитах нещо,незнам май никой не го е прочел  Confused но гледах снимки от погребение и всае си мисля,че е на Фериа, но не го видях в сериите ?  Thinking newsm78

Погребението във филма е на Хаудун.

# 579
чипан Емко  Mr. Green

# 580
  • У Диспансера ...♥♥♥
да Лудостче и аз съм съгласна,спирам с този глупав спор Joy Joy Joy

# 581
Защо спорите за глупости всеки решава какво ще пиши.

# 582
Момичета  Hug

Аз дойдох в тази тема заради тях:

но останах заради вас!  Hug

Нека не спорим,а да се усмихваме! Simple Smile

# 583
Явно феновете ги искат като екранна двойка.

# 584
Емко каза,че тая вечер ще има пижамено парти  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт