Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 55~

• 32 972
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Добър Вечер!
(надявам се така да не ми липсват първите седем години, след като вече съм ви поздравила)
На момичето, което не слага запетайки и няма проблем с това мога да  кажа, че няма начин да ми липсват първите седем години, но не съм сигурна за нейните 12 години в училище. ( Нали все пак това ни учат най- напред.)
А на момичетата които превеждат мога да изкажа моите най- искрени БЛАГОДАРНОСТИ за трудът които полагат!

# 556
а тъй правилно си написала  Mr. Green
номер 3 е свободен,кой го иска 1-ви път хайдееее не е за изпускане  hahaha
и сега кой сега е номер 11111  newsm44 както казват руснаците - ета мойо

3-ката е моята романтична пандичка взимам си го  Hug

Вие на 2 сте му се накачили еи така
че и понякога същия поглед вади като се ядоса  Mr. Green

# 557
до ся му скубах мишничагите  Mr. Green

# 558
# 559

Вие на 2 сте му се накачили еи така
Joy Joy JoyМного вярно hahaha

# 560
# 561
Здравейте!

Добра и спокойна да е вечерта ви! Grinning

Поздрави за всички, познавам само част от вас/виртуално разбира се/ , затова няма да изброявам да не се засегна някого, ако не го спомена.
С тези никове ми е много сложно, усещам ги като някаква бариера. newsm78
Докато запомня всеки, ще ме извините! Praynig Hug

Рали, благодаря за предложението на "Смоуки"!    bouquet
Явно не само за сериалите вкусовете ни са близки! Hug

Ива, благодаря че сподели за съпруга на Айсун. Hug    bouquet
Визирам пост 311 от преди обед.
Определено се доближават мненията ни, аз единствено се дистанцирам леко от понятията-ВИНАГИ и НИКОГА. newsm78
Ако има нещо по-несигурно на този свят то, това са тези две категории.
Винаги и никога според мен са само в сферата на предположенията, не и в тази в която знаем или можем да знаем със сигурност.
Този момент който споменаваш с този избор на Айсун, наистина е почти невъзможно да се намери логика в него...коя майка би се отказала от едното си дете за сметка на другото или за това да е с някого?
От страни винаги изглежда абсурдно, напълно съм съгласна, но само сам този който прави този избор знае как и защо...

Наде,  Hug
За Юнал съм съгласна, че наистина обичаше Айсун, независимо, че не си личеше за него/защо-това е дълга тема/, но за нея...имам съмнения...може да го е обичала, ама не й стигна тази любов, не беше й стигнала преди, не й стигна и после.

Една част знаят, но ще го напиша отново, аз коментирам сериала само до момента на излъчване по БТВ. Гледала съм го от-до, знам, но предпочитам за себе си тази схема-стъпка след стъпка, следвайки бг епизодите.
Това бе причината да се прехвърля и от темата за АФК в темата на Огледален свят. Peace Grinning

Добре де обяснете ми какъв е смисълът от този "Запис", който всички пишат, като има няма след 24 часа има вече нова тема, и там се повтаря същата работа. Аз влизам в темата за да прочета някое мнение за сериалът, за геройте някоя пикантерия или просто да си поровя и какво да видя, 20 страници само със "Добро утро" "Приятен ден" и разни картинки на прасета, кучета и цветя?!?!
Не е ли по- добре да не се спами темата с глупости и да няма 100 теми с едни и същи неща...

e40o0o,   Hug
Ще споделя, но в скрит текст, че не е по правилата на форума. Peace
Скрит текст:
Форума е свободна зона/ разбира се и със своите правила/, темите за сериалите предполагат наистина да се обсъждат те, но няма как без общуване между споделящите.
Сега друг е въпроса какво е общуването и как?!?
Аз те разбирам, приемам мнението ти като твое и лично и му давам пространство, без да изразявам съгласие или не, защото не това е нужно в случая.
Ще ти споделя моето мнение, моят опит за почти 2 г. и половина и практиката която намерих за приемлива за мен.
Няма как да се иска от никого да пише или да не пише каквото и да е. Това е личен избор на всеки, както и отговорността е лична.
Аз изисквам само от себе си, единствено от себе си. Смятам, че личния пример е по-важен от всичко.
Искам да пиша за сериала, новини, инфо-правя го, пиша за него. Не харесвам подобни снимки/които спомена и ти/ ами аз не поствам такива. И така, това което искам, това направя.
Отговарям за себе си, останалите, моля,  Hug всеки с неговото решение/избор/ и както ги разбира нещата за себе си.
Ако ти се споделя за сериала, заповядай-аз съм насреща и с удоволствие ще си направим някоя дискусия. Hug
Нека всеки се забавлява както разбира и иска за себе си забавлението.
Различни сме, няма как. Hug
Аз докато напиша мнението си в случая...спорът вече е факт ooooh! ...може и да не съм вече по темата ама, не смогвам...  newsm78

Аз си имам теми от епизода вчера, по-късно ще ги наместя в планче и до понеделник/живот и здраве/ ще се движа по тях.
Ако се отвори дискусия с удоволствие ще се включа и по ваши идеи и предложения! Hug

Пореден по ред е Халил... Thinking

Повече за него след малко. Peace

Хубава вечер! Hug

# 562
кой поръча 3 броя в бели гащи  newsm78

# 563
Добър Вечер!
(надявам се така да не ми липсват първите седем години, след като вече съм ви поздравила)
На момичето, което не слага запетайки и няма проблем с това мога да  кажа, че няма начин да ми липсват първите седем години, но не съм сигурна за нейните 12 години в училище. ( Нали все пак това ни учат най- напред.)
А на момичетата които превеждат мога да изкажа моите най- искрени БЛАГОДАРНОСТИ за трудът които полагат!

Не си ми никаква да ми казваш кои години ми липсват Naughtyа момичето което не спазва главни букви и запетайки Ирка 84 Hugе от преводачките Naughty

# 564
  • У Диспансера ...♥♥♥
ее ама някой като не могат да се забавляват и дай да развалим и на другите настроението,само едно ще кажа защото аз не съм влязла тук да нападам хората,нищо че не слагам запетаи,а защото ми е много приятно с момичетата тук,всеки има нужда да се посмее и разтовари за малко в този напрегнат живот който водим Thinking Thinking Thinking за да съм в темата

# 565
 Peace Peace Аз поръчах бели гащи.

# 566
# 567
Извинявайте, че се опитах да ви дам съвет, за да стане по- лесна за четене темата. Просто е много тъпо ако искаш да прочетеш нещо за сериалът и да минеш 5 страници пълни с глупости и простоти от луди фенки!
И до Ирка.84- другият път използвай главни букви и запетайки- няма да ти навредят!
Аааааа ти прекали Naughty като не ти изнася не чети  Naughtyнема нужда от твойте съвети Crossing Armsи аз не слагам запетайки Peaceи кво от това Naughty
Доколкото знам личностните обиди не се толерират във форума или греша!? newsm78

# 568
# 569

Общи условия

Активация на акаунт