Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 55~

• 32 945
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Ауууу какъв леко премрежен поглед  :love001
Вай,вай пеперудите се разшаваха  Joy Joy
Я се стегнете малко Naughtyлуди фенки Mr. Green

Релакс ,Рая Joy Joy Joy

# 631
Здравейте! Моля, да ме извините за нахлуването в компанията ви, но не успях да се ориентирам сама... От вчера  започнах да гледам сериала, като изтеглих сезон 1 от сайта, който е постнат на първа страница на темата, благодарение на НадуФка. Не че съм изгледала вече целия  първи сезон, но не успявам да разбера, дали от следващите сезони ще имам възможност да изтегля всички серии от някъде, понеже ми направи впечатление, че тези които са дадени в началото на темата, започват от  25-ти епизод. Може би трябва да се върна да чета от старите теми или...?? Надявам се да не съм ви досадила и подразнила с въпроса ми. Ще съм много благодарна, ако някой ми помогне да се ориентирам. На всички желая приятна и спокойна вечер   bouquet

# 632
hahaha hahaha hahahaтоя по луд от нас Mr. Green

# 633
  • У Диспансера ...♥♥♥
луда фенка на Емир Joy Joy Joy няма да ни бараш момчето аде гид

# 634
Явуз Санджактаррррр какво да кажем за него това което не може да има него иска. Жената до него иска да е със силен характер. Ама мисля че след 1 разговор с Фериха май и хвърли по едно две очи  #Crazy стана горкия разноглед то да беше 1 ами те в повече може да му дойдат ама той здрав турчин ще ги оправи. Щеше да ми е интересно да се развие нещо там Фериха и Явуз не говоря за връзка ами някъв вид съюз.
Ей  и аз съм за пижаменото парти откъде ги взимаге тез гифчета.

# 635
  • в подножието на планината
Еееее, какви ги вършите пак...изписали сте темата и нищо не сте писали за сериала...бива ли такова нещо.... Mr. Green

Mamma_Tz,  Hugда ви е живо и здраво детенцето и винаги да ви радва!  bouquet

# 636
  • София
Надуфка ти го каза ЛУДИ фенки еее неможе как да стане да се стегнеме  rotfImbo rotfImao

# 637
Хайде момичета, трябва да продължаваме да развиваме скоростта на спаменето.  Mr. Green

Яя го вижте лъва Емко.. коя ли си е набелязал?!  Laughing

ха ха половината комп ми е зает от това детско в момента сина го гледа , а на другата половина аз чета книга и ви ноблюдавам да не пипате дет не ви е работа.
miss-sunshine еникален е след финала на АФК  Hug

# 638
Скрит текст:
ех тая Джансу бе няма сготвяне

# 639
Добър Вечер!
(надявам се така да не ми липсват първите седем години, след като вече съм ви поздравила)
На момичето, което не слага запетайки и няма проблем с това мога да  кажа, че няма начин да ми липсват първите седем години, но не съм сигурна за нейните 12 години в училище. ( Нали все пак това ни учат най- напред.)
А на момичетата които превеждат мога да изкажа моите най- искрени БЛАГОДАРНОСТИ за трудът които полагат!

Мислех да пропусна това писание, но нещо тонът ти не ми хареса, и затова ще се включа.

Аз също съм от скоро във форума и честно да си кажа много се забавлявам с вас, момичета Hug.
Тук научих много неща за филма, благодарение на вас изгледах много серии и от втори сезон (преведените). Разбрах основни неща и от непреведените серии, благодарение на диалозите от тях, които публикувате. Благодаря ви за това.  smile3525

Има едно девойче, което наистина е скарано с всякакви препинателни знаци и трудно се чете, но това определено не е Ирка (отварям скоба, че не познавам Ирка). По едно време се чудех дали да не й кажа, но после реших, че всеки с мненията си и начина си на писане показва на всички останали и нивото си на грамотност, нещо като визитна картичка. А и нали не сме в литературен форум все пак.

Уважавам мнението на всички, но не мога да се съглася с подобно арогантно, при това неграмотно нахлуване в приятната ни тема.

С риск да съм пропуснала някой препинателен знак по-нагоре, ще кажа, че само в последното си  изречение e40o0o си направила ....... грешки:

"А на момичетата, които превеждат, мога да изкажа моите най- искрени БЛАГОДАРНОСТИ за трудъта, коЙто полагат!"

най- напред; най- искрени - мен не са ме учили да оставям интервал след тирето в превъзходната степен.

Аз изброих само 6 грешки.

Хубаво е, когато човек има претенции, да има покритие.

# 640
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Точка 18 хахаха Джансу в действие Simple Smile  Laughing

Скрит текст:

# 641
Здравейте! Моля, да ме извините за нахлуването в компанията ви, но не успях да се ориентирам сама... От вчера  започнах да гледам сериала, като изтеглих сезон 1 от сайта, който е постнат на първа страница на темата, благодарение на НадуФка. Не че съм изгледала вече целия  първи сезон, но не успявам да разбера, дали от следващите сезони ще имам възможност да изтегля всички серии от някъде, понеже ми направи впечатление, че тези които са дадени в началото на темата, започват от  25-ти епизод. Може би трябва да се върна да чета от старите теми или...?? Надявам се да не съм ви досадила и подразнила с въпроса ми. Ще съм много благодарна, ако някой ми помогне да се ориентирам. На всички желая приятна и спокойна вечер   bouquet
Hug 25 еп е началото на 2 сезон Peaceследиш първа страница като има преведена серия ще я качим там Peaceза сега е това няма други Peace

# 642
  • София
Ооо това щеше да е интересно или пък ако беше харесал Фериа да започне и за това да води битки с Емирчо  Mr. Green

# 643
  • У Диспансера ...♥♥♥
и новини не пишете,пък то вестниците пълно с новини,не слизат от списанията и двамата Mr. Green

# 644

Видяла е Явуз да идва.

Общи условия

Активация на акаунт