Педиатър

• 5 465
  • 58
  •   1
Отговори
Кога избрахте педиатър за бебчето ... и как? Препоръки или  го записахте там където ви е най- удобно като район? Simple Smile

# 1
Не ми напомняй, че ми иде да се гръмна. Вчера 4-ма ми отказаха, много пациенти имали.  ooooh!
Явно няма да е в района или дори някой, с когото да имам общи виждания за отглеждането на детето си, ами просто някой, при когото има място. Егати. Rolling Eyes

# 2
Кога избрахте педиатър за бебчето ... и как? Препоръки или  го записахте там където ви е най- удобно като район? Simple Smile

Кога-преди да родя. Попитах дали ще ни приеме, той си записа адреса ни за първото посещение, и така..
Как-с препоръки от познати. За мен района е без значение, но и не живея в София Laughing А за София-все нейде на близо ще има такъв, който да отговаря на възгледите ти Peace (за мен основното е да е добър диагностик-за захранване например изобщо не съм го питала..а и той не ми се е месил)

# 3
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Както е писала MTV - с препоръки  Mr. Green
За района, много зависи как ще се придвижваш. Ако си пеша/градски транспорт, колкото близо толкова по-добре. Все пак първата година се ходи всеки месец  Peace

# 4
  • София
Първо гледахме да ни е по-близичко,че зимата е кофти.По-късно разширихме периметъра,но си избрахме по-добра педиатърка.И един съвет:избери си доктор,който винаги си вдига телефона,особено ако е първо детенце/паниката е голяма/.Една от причините да си сменим първата докторка беше точно,защото не си вдигаше телефона,а като гледам и други познати са така.

# 5
По район, но и отзивите за нея бяха много добри. Не сме я сменяли.

# 6
  • Шумен
Аз понеже бях на легло последните месеци, свекърва ми се зае с тази задача да проучи и разговаря с избраната лекарка. Желателно беше да е по-близо по възможност. Нашата е близо и ходехме с количката когато времето позволяваше Simple Smile Не сме я сменяли, избора при нас не е голям, още не съм чула за отказ на лекар, постоянно записват и трупат пациенти с хиляди едни и същи. Като слушам другите майки за какво чакане ми говорят пред кабинета за един преглед с часове, не помислям за смяна.

# 7
Консултациите по принцип се провеждат в отделни дни/часове, различни от общия прием на пациенти, именно за да се избегне контакт на бебетата с болни чакащи пациенти Peace

# 8
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Консултациите по принцип се провеждат в отделни дни/часове, различни от общия прием на пациенти, именно за да се избегне контакт на бебетата с болни чакащи пациенти Peace
В София това никой не го спазва за съжаление  Confused

# 9
И по препоръки, и по териториална близост  Simple Smile. Не ми се влачи дете на другия край на града, ако е болно. Сега бебето автоматично ще е при същия лекар.

# 10
В София това никой не го спазва за съжаление  Confused

И тук е така за жалост, поне тия, за които имам впечатления.

А фактора местоживеене бих пренебрегнала, ако има негативни отзиви за практикуващия лекар. Peace

# 11
Личния ми лекар е педиатър и направо я записахме при него. И е на 2 крачки от нас, което за мен също е много важно. Малко преди да родя го попитах какво трябва да направим като се роди бебето, той каза да му се обадим да дойде и така...  Laughing

# 12
Проучваш в района, в който живееш за добър педиатър. Отиваш и говориш с него, взимаш телефон за връзка и в деня,  който се приберете с бебчето вкъщи му се обаждаш. Той би следвало да дойде да види бебето и да ти даде някакви стандартни насоки и май попълваше някакъв формуляр. Трябва да купите и картон за бебока. Това е.

# 13
По препоръка на ЛЛ!Когато родих й се обадих и тя направи връзката.Хубаво е ако нямаш лична кола и възможност да ангажираш някого ,да е наблизо.Първия път ,когато избирах(с първото дете) преди да родя се срещнах с нея и каза, като родя и ме изпишат да се обадя,за първото посещение.Беше ми в района и знаеше къде живея!

# 14
Моя го избрах по препоръки, да е в района и многооо, много рано..май бях 20-та седмица като се записах, защото знаех, че после може и да не ме приеме  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт