Младежки футболен лагер в "Байерн" - Мюнхен.

• 1 260
  • 7
  •   1
Отговори
Инициативата е на Алианц и ФК "Байерн". Провежда се за 5-ти път. Деца, занимаващи се с футбол на възраст 14-16 години се регистрират за участие. Тегленето е на лотариен принцип и го дават по тв и интернет. Всичко може да прочете тук, както и да направите регистрация на детето си: http://www.football-for-life.com/junior-football-camp/bulgaria.aspx?jfcul=1

През 2011г. моят син беше изтеглен 3-ти ( по 3 деца теглят ), но после се проведе допълнително гласуване за резервите и заминаха 5 деца тогава.
Това е невероятно преживяване за децата. Да се запознаят отблизо с футболистите на Байерн, да гледат тренировките им, да бъдат тренирани от треньорите на младежите. Организира им се мини турнир по футбол с всички участници от 17 държави ( Китай, Бразилия, Испания, България, Холандия, Тайланд, ..... ). Присъстват на мач от първенството на уникалния стадион Алианц Арена. Имат разходка из Мюнхен, посещение на музея на BMW. Въобще, прекрасна възможност да се докоснат до мечтите си и до истинския футбол, както и да живеят, тренират, и се забавляват  няколко дни с деца от цял свят.
Успех!  Hug

П.П. Забравих да споделя, че начинанието е абсолютно безплатно. Пътуването е със самолет. С децата има възрастен придружител.

Последна редакция: чт, 21 мар 2013, 11:22 от sunny day

# 1
Благодаря за информацията!
Спомням си, че и миналата година се писа за лагера.
Много се радвам за невероятното преживяване на синът ти.
Моя е още на 11 години, но му пожелавам след 3 години и той да спечели томболата.

# 2
  • у дома
Много е хубаво това, което споделяте. Наистина ще е страхотно изживяване за всяко дете. Но в условията за кандидатстване пише, че родителите трябва да са клиенти на "Алианц"  newsm78. Бихте ли споделили повече подробности?

# 3
Алианц включва както банковото, така и застрахователното и пенсионо обслужване - дали ще е сметка в банка, допълнително пенсионно осигуряване и застраховка на кола, имущество, живот, няма значение.
Аз при регистрацията на сина ми тази графа я бях пропуснала, като мислех, че не е от значение Laughing - не знаех, че е задължително. 2 месеца по-късно ни бяха изпратили извлечения за доп.пенсионно вкъщи и видях, че на мъжа ми е в  Алианц.
Когато ми звъннаха юли месец да търсят сина ми че е изтеглен ( даже не знаехме кога се теглят участниците) Laughing казаха там какви документи ще ми пратят на имейла, за да ги подготвим и изпратим. Всичко добре, но ме проверили и се оказва, че нямам нищо при тях, освен една застраховка на кола от преди 3г. Викам, край провалихме късмета на детето, ама се сетих за ДПО на мъжа ми и им казах, поискаха му егн-то да проверят и после ми звъннаха да кажат, че всичко е наред Laughing Та така изкарахме още един късмет Laughing

# 4
  • у дома
sunny day, благодаря ти! А някакъв кастинг няма ли все пак на участниците или е наистина само на лотариен принцип?

# 5
sunny day, благодаря ти! А някакъв кастинг няма ли все пак на участниците или е наистина само на лотариен принцип?

Няма никакъв кастинг Peace

# 6
Здравейте! А за 17 годишни има ли шанс?

# 7
Днес изтеглиха децата Simple Smile
http://gong.bg/view_article.php?article_id=353589

Пожелавам им незабравими мигове Hug

Общи условия

Активация на акаунт