Радост ни донесе пролетта - затуптяха НОЕМВРИйски сърчица! - Тема №2

• 20 163
  • 753
  •   1
Отговори
# 285
  • София
имуностимулант Biozin Mama, някой чувал ли го е?

Аз давам на малкия Биозин Кидс, приятелки взимаха Биозин Мама, само добри неща съм чувала, аз също мислех да взимам, но се изръсих сега за витамини и ще отложа за другия месец Wink

# 286
  • Стара Загора
Кате, аз съм така с корема, гладна съм-ям, подувам се и след 2 часа пак съм гладна, но с подут корем вече.
Беборанка не се притесншвай, всияко ще е наред.

# 287
beboranka спокойно, докато сърчицето бие и бебето расте всичко е под контрол Wink

# 288
Кате, аз съм така с корема, гладна съм-ям, подувам се и след 2 часа пак съм гладна, но с подут корем вече.
Беборанка не се притесншвай, всияко ще е наред.

а гадене имаш ли ?

# 289
  • София

добро утро и от мен
и аз съм така с подуването, но ме притесняват болките ниско долу в корема, а съм чак в четвъртък на преглед

# 290
  • Стара Загора
да, най-редовно, но чакам да си мине, няма как да се справя с него

Раданаи, не се тревожи за болките и аз ги имам редовно.

# 291
аз вчера се порових и четох с бисквити обикновенни и днес сутринта станах бисквити с ОБИКНОВЕННО!!! кисело мляко защото активията нещо много сладка ми идваше ииии сега сякаш тази сутрин ми е по добре .....
раданаи това с болките ниско долу е защото матката ти расте нормално е

# 292
Много се радвам,като прочета как сте чули сърчица и сте видели точиците си,аз мойто ще имам щастието на 2ри април да го чуя и дано всичко е наред  Praynig. Аз толко се радвах,че нямам никакви оплаквания,че не ми се гади и изведнъж вчера всичко ми се стовари  на главата (добре,че бях почивка)и гадене и виене на свят и затруднено дишане Sick Мислех,че ще умра.Днес съм много по-добре,изпих едно кафенце и съм на линия в офиса.
Относно стриите,аз бях 85кг на 18години и цялата се нацепих,имам по гърдите,по ръцете,доста са бледички вече,но няма махане.Сега съм 59кг,но съм висока и са ми перфектни и да си призная доста внимавам какво хапвам,ходя на антицелулитни масажи веднъж в седмицата,които на мен много ми помогнаха и с разширените вени.Не искам да ги спирам,но в един момент трудно ще мога да лягам по корем на леглото.Много се надявам да не кача повече от 12-15кг,ама нали съм си предразположена към лесно качване на килограми,малко да се отпусна и веднага шишкавея.
Аз на моменти се усещам,че си мисля си за моето бебенце подсъзнателно,че ще е момиченце.stork-girl  Много положителни емоции ви пожелавам момичета   bouquet

# 293
Момичета, след малко отивам на лекар. Дано чуем сърчице и всичко да е ок Praynig
galkatamalka , на мен също  ми откриха киста (4см.) на единия яйчник при първия преглед. Според лекаря при когото бях тогава, до 3 месец най-вероятно ще изчезне. Днес за първи път ще ходя при лекарката, която съм избрала да ми следи бремеността. Да видим тя какво ще каже за тази киста.

# 294
Здравейте мами Simple Smile честито на всички чули сърчица видели точко/а Simple Smile аз съм на преглед на 2 април и много се надявам да не е вагинален ехограф..ще съм 8 седмица и 2 д. ....
Много позитивно настроение на всички от ен..само да попитам- освен витамини, някой има ли предписан прогестерон? благодаря и усмихнат ден Simple Smile)

# 295
  • Стара Загора
Наде, да пишеш после какво е станало на прегледа   bouquet

# 296
Здравейте мацки Hug За мазане говорите аз още не съм започнала да се мажа,но ако всичко си е наред почвам с бебешкото олио и после зехтините и т.н С предната ми бременност се мазах с Мустела доволна съм нямам нито една стия,а относно качването на килограмитеее да Ви кажа не ми е все тая колко ще кача Rolling EyesПреди да забременея бях 49 килограма и качих 15 кила като тези килограми доста ми се увидяха първо,че се задъхваш и второ краката ми така се подуваха от тежестта,че не ми се виждаха кокалчетата на краката.След като родих и се минаха няколко месеца станах 52-53 колкото съм и към втората ми бременност PeaceМисля си,че до 10 кила мога да поема Joy Ама то не е концерт пожелание-ще се съобразявам с някой неща пък ще видя какво ще стане!
Хубав и усмихнат ден не всички!!!
На чакащите днес за прегледи УСПЕХ Hug

# 297
Здарввйте момичета!Казвам се Ива  и съм от Бургас!Аз имам закъснение от 5 дни и бледа втора черта на тестчето за бременност!Разни он-лайн калколаторчета ми показват че съм в 4та седмица,което верно е доста рано.От известно време влизам и чета вашите коментари-някой от симптомите и аз ги имам,като болки ниско доло(предимно сутрин),подут корем,замаяна съм,бързо се изморявам,все ми се полягва,раздразнителна(не типично за мен)започвам да усещам и че зърната на гърдите ми са станали по-чувствителни и така.....!
Проблема ми е ,че имам едно отвратително бяло течение,което ме притеснява а и има негативен опит с предишни бременности(един мисед и един спонтанен в 19 семица)!
Та искам съвет от Вас,ако не е много нахлно,но се колебая... чудя се дали да си запиша оше днес час и да отида за бялото течение и доки да види какво се случва в моето коремче(че с тая съвсем бледа черта,незнам какво да мисля) или да изчакам още седмица и тогава ако все още не ми е дошо да погледне и двете неща.Защото на мен ми е ясно че и сега да отида няма да се види кой знае какво едно сакче,но поне ще знам,че го има и ще взема мерки против тази инфекция най-вероятно или....незнам,какво ще кажете Вие?

# 298
Здарввйте момичета!Казвам се Ива  и съм от Бургас!Аз имам закъснение от 5 дни и бледа втора черта на тестчето за бременност!Разни он-лайн калколаторчета ми показват че съм в 4та седмица,което верно е доста рано.От известно време влизам и чета вашите коментари-някой от симптомите и аз ги имам,като болки ниско доло(предимно сутрин),подут корем,замаяна съм,бързо се изморявам,все ми се полягва,раздразнителна(не типично за мен)започвам да усещам и че зърната на гърдите ми са станали по-чувствителни и така.....!
Проблема ми е ,че имам едно отвратително бяло течение,което ме притеснява а и има негативен опит с предишни бременности(един мисед и един спонтанен в 19 семица)!
Та искам съвет от Вас,ако не е много нахлно,но се колебая... чудя се дали да си запиша оше днес час и да отида за бялото течение и доки да види какво се случва в моето коремче(че с тая съвсем бледа черта,незнам какво да мисля) или да изчакам още седмица и тогава ако все още не ми е дошо да погледне и двете неща.Защото на мен ми е ясно че и сега да отида няма да се види кой знае какво едно сакче,но поне ще знам,че го има и ще взема мерки против тази инфекция най-вероятно или....незнам,какво ще кажете Вие?
Здравей и добре дошла Simple Smile сигурна ли си че е бяло течение а не Цервикална слуз  ?  аз много време си мислих че имам бяло течение, но след като прочетох някои статии разбрах че ъто всъщност си е Цервикална слуз  , която е съвсем нормална Simple Smile Според мене изчакай поне 5 г.с да отидеш за да видиш точица, а за бледата чертичка - спокойно и аз видях бледа чертичка и сега съм в 7 г.с Simple Smile

# 299
Здравейте момичета Simple Smile
Честито на чулите сърчица, много се радвам и аз нямам търпение да стане време за моя преглед Simple Smile
Мег, мен ме тъпчат с много прогестерон, но е заради инвитрото - пия два пъти на ден дуфастон и вагинално 3x2 Утрогестан.
Добре дошли на новите момичета  Hug
Ивка, за да не се притесняваш ходи си пусни един кръвен тест, там всичко ще си покаже Simple Smile
А за бялото течение си отиди на лекар, дано не е нищо притеснително Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт