Радост ни донесе пролетта - затуптяха НОЕМВРИйски сърчица! - Тема №2

• 20 163
  • 753
  •   1
Отговори
# 525
zori1018, честито и от мен, пожелавам на цялата ни групичка само хубави новини до края Hug!

# 526
zori1018 , а така ще растете ами какво ще правите! Hug

На моята снимка пише, 7г.с 3 дни и сме големи 12,50 мм.Заедно растем с тебе Зори , и аз съм с по-късна ову. Hug

# 527
  • София
Зори, браво за прегледа, все така да растете  Hug

Вампирче, пре мен може да добавиш, че ми е втора бременност и съм от София  Peace пък вече, ако има промяна на термина ще ти кажа живи и здрави на 5-ти  Praynig

Много хубави предложения, за заглавия сте пуснали  Heart Eyes

Пепи, Just, така ще сме милички с миризмите още мнооооого време  Mr. Green

# 528
Здравейте момичета! Simple Smile
Доста мами сме се събрали, темата е изпълнена само с хубави новини и това много ме радва!
Не се притеснявайте  за болките и тук ме посъветваха, че щом няма кръв  и разбирасе болката не е много силна и постоянна всичко е наред.
Инъче за миризмите, гаденето и повръщането съчуствам искрено на всички ви. При мен бяха ужасни няколко седмици...тотален кошмар, в който единственото ми спасение бяха малко вода и айрян от време на време. Мога да кажа, че от два дни ситуацията е доста по- различна, но аз съм и в 10-та седмица вече..може би вървя към подобрение:)  Praynig
Да ви се оплача имам големи нерви на работа и явно защото съм малко по избухлив характер ме наказват с най- лошото...дават ми малко работни часове. За следващата седмица имам 15, а за да получавам майчинство трябва да направя 600....усещам как ще работя с големия корем  Confused Rolling Eyes Close
По повод на новата темичка много харесва заглавието за коремчето, защото да ви кажа (ама не се смейте много:) ) моето си е пораснало пък Simple Smile
Ааа и още нещо за бъдещия татко...много е грижовен, внимателен и постоянно се радва на коремчето..аз повече се притеснявам не за бащинските му чуства, а за психичното му здраве след всичко, което преживява с мойте нервни изблици по повод на ужасно дребни неща.
Пак стана много дълго, извинявам се  ooooh!
Спокойна нощ:)

# 529
Добро утро мамета! Има ли мами студентки? Аз заминавам на лекции днес. Като го гледам как се е намусило това време и ми се отщява

# 530
  • Стара Загора
Добро утро мамита! Симонка, аз съм студентка редовно, но за щастие нямам лекции в събота. Искам да ви се оплача каква кошмарна нощ изкарах, адски ми беше лошо, гадеше ми се и ми беше едно такова все едно съм изпила 1 л. олио. За сега май ми няма нищо като изключим главоболие, което обаче отдавам на това, че не съм спала много добре.
Причтна събота  smile3525

# 531
Добро утро мамета! Има ли мами студентки? Аз заминавам на лекции днес. Като го гледам как се е намусило това време и ми се отщява

Aз ще  бъда мама-студентка, но чак септември (приеха ме магистратура). Весело ще бъде с всички нови емоции. Малкото човече ще бъде принудено да си вдигне IQ-то още от утробата  Grinning
Дано лекциите ти  минат бързо и увлекателно Hug

# 532

Моето от сега започнах да го ограмотявам по Човешки ресурси Simple Smile Вече съм на лекции и едвам издържам на болките си в кръста. Помагайте, давайте лек... лекарите не знаят от какво е

# 533
Simonita1106,да не те е хванала дископатия ?

# 534
Simonita1106,да не те е хванала дископатия ?

не знам; не могат нито да ме снимат, нито резонанс да ми правят. Все пак бебчо е най- важен. Ама болката слиза и към крака, така че може и да е дископатия. Повечето обезболяващи обаче не са подходящи за бременни

# 535
Щом слиза на долу към крака ... аз не съм доктор, но 100 % съм сигурна ,че е точно това ! Не ти завиждам ! И стискам палци по бързо да се оправиш !  Hug Не знам каква болка е ,но знам със сигурност ,че каквато и болка да е е неприятна !
Аз пък вчера имах три пробождания в стомаха ,чак се притесних,но както се появиха така и минаха !

# 536
Момичета здравейте, отдавна не съм писала, но покрай работата не ми оствава много време.
Исках да попитам има ли някоя от вас, която е забелязала проблеми с ноктите. Мойте се чупят въпреки , че са къси, много меки са. Явно ми липсва калций, е започнах да ям млечни продукти и сирене, но ефект никакъв. А на всичкото отгоре ми се струва, че въобще не растат......

# 537
Т_М,при мен няма такива неща с ноктите - даже мога да кажа ,че са станали много корави ! За това пък косата ми страшно бързо се омазнява ,което страшно ме дразни !

# 538
Т_М това с ноктите е нормално. При мен го няма за сега този проблем, но много мои приятелки бяха така. Хапвай повече мляко и сирене и се радвай че бебчо вече освен сърцето, и калция ти е презвел Simple Smile

# 539
  • Стара Загора
Симонка може също и от бъбреците да, аз имам проблем с тях, имам камъчета и като направя криза освен целия кръст ми се схващат и краката.
Ох мамита, аз май избързах с радостите, че съм по-добре. Пак ми е едно такова никакво и добре, че е мъжо ми, тука чисти, пуска перални, оправя из на въобще чудо е и даже и мисли да готви. Не знам какво щях да правя ако го нямаше вкъщи днес.

Общи условия

Активация на акаунт