От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 10

• 53 209
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
Здравейте!
На 01.05 преведох парите на КД да ми направят поръчка. Вечерта имах мейл, че са ги получили и поръчката е направена.
Искам да питам изпращат ли имейл, че поръчката е тръгнала от Англия, или пишат само когато пристигне в Пловдив. И някой знае ли кога ще  имат камион към БГ.

Когато пристигне в Пловдив тогава ще те известят.На 1.05. последният тръгнал камион, след това няма актуален график.

# 346
  • Пловдив
Горгона, мерси! На 01.05 със сигурност не са ни качили пратката. Ще чакаме следващия камион.  Hug

# 347
  • София
събирам смелост да пазарувам за първи път  Rolling Eyes
изчетох доста, избрах превозвач и се регистрирах, сега ще пазарувам, обаче при превозвача се регистрирах на кирилица, пък в английските магазини май може само на латиница.
та дали ще разберат че нещото, което пристигне при тях е мое или да правя нова регистрация?
и трябва ли да ги уведомявам някак?

# 348
Питай превозвача дали може да чете на латиница! Ако не може, задължително нова регистрация! Mr. Green

# 349
ще правя и аз за първи път поръчка с посредник и имам едно малко въпросче : след като направя поръчката си , трябва ли да влизам в профила си (в сайта на фирмата посредник) и да отбелязвам нещо за поръчката си ? .... или си чакам известие от тях ?

# 350
Доста се чудих кой превозвач да избера, все пак за първи път ще пазарувам чрез посредник и избрах kdshopping. Прочетох на 1 страница, че правят общи поръчки, но никъде на сайта не намирам нещо такова. Трябва да им пиша на имейл да ме включат или нещо друго? Освен това доставките им с Еконт могат ли да са към офис или е само до адрес?

# 351
  • София
Доста се чудих кой превозвач да избера, все пак за първи път ще пазарувам чрез посредник и избрах kdshopping. Прочетох на 1 страница, че правят общи поръчки, но никъде на сайта не намирам нещо такова. Трябва да им пиша на имейл да ме включат или нещо друго? Освен това доставките им с Еконт могат ли да са към офис или е само до адрес?

http://kdshoppinguk.com/orders/index.php?act=news&code=view&id=43

Пращат и до офис с пощенска пратка даже Peace

# 352
Благодаря  bouquet
Явно не съм прегледала хубаво.

# 353
  • Варна
Някой знае ли КД кога ще раздават във Варна? На сайта им нищо не е отбелязано и се чудя, ще изчакат ли да пристигне и курса на 7-ми или ще раздават само предните два?

# 354
И аз имам въпрос за КД. На 3ти направих поръчка с банков превод казаха ми, че е приета и изпълнена, нямам тракинг номер, нито ми казаха кога да я чакам. Малко да си ъпдейтнат сайта. За първи път поръчвам с тях, не знам процедурата.

# 355
  • Пловдив
И аз имам въпрос за КД. На 3ти направих поръчка с банков превод казаха ми, че е приета и изпълнена, нямам тракинг номер, нито ми казаха кога да я чакам. Малко да си ъпдейтнат сайта. За първи път поръчвам с тях, не знам процедурата.

Около 10-тина дни, до 2 седмици се чака. Зависи кога са им доставили от съответния сайт + около 7 дни превоз до България + доставка до съответния град.  Peace Ще получите e-mail, когато пристигне.

# 356
  • София
Момичета, някой пазарувал ли е от английския La Redoute до адрес на превозвач в UK?? Приемат ли БГ карти и PayPal?

Питам тук, защото в ларедутската тема момичетата пазаруват от френския сайт, но пък там сандалите, които си харесах, не са намалени Peace

# 357
И аз съм на мнение, че КД трябва да си пипнат сайта. За първи път ще ги ползвам, регистрирах се, обаче трудно намирам инфо. Не ми стана ясно имат ли офис в София, къде е, освен това не открих техен телефон.... Също така  не ми стана ясно за общите поръчки на КД има ли някакъв темплейт, който се попълва, или директно им се пише... и на кой мейл? Изобщо сайта им за новаци като мен е супер объркващ....  Моля за помощ Simple Smile

# 358
  • Пловдив
За офис в София не мога да отговоря, но общите поръчки се правят като се попълва формуляр, който се изтегля оттук :
http://kdshoppinguk.com/index-1.html 
Мисля, че е обяснено достатъчно ясно. Peace

# 359
  • Варна
Niniel, това е основния сайт с информацията, която ти е нужна :  http://kdshoppinguk.com/index-4.html . Най-отдолу на тази страница има дори и карта на офиса в София.

Общи условия

Активация на акаунт