Ясновидци/врачки - тема 17

• 283 122
  • 788
  •   1
Отговори
# 120
Георги Парушев от гр.Варна не е екстрасенс,а по–скоро чекракчия.Помага при навяхване,изкълчване,дископатия и други ставни болки.

# 121
Момичета, с кого мога да се консултирам по телефона, от когото сте доволни и са се сбъднали прогнозите?

# 122
Хора, смятам в скоро време да посетя Себа от Шемшево (великотърновско) и Стефка от Генерал Тодоров (Сандански). С кола съм. Има ли желаещи да пътуваме заедно и да си поделим разходите? Тръгване от Пловдив. Ако някой се интересува да пише на лични.

# 123
Здравейте!

Следя темата от първата пусната такава.Никога не съм се включвала,защото смятам че ще бъда нападната:) Но повечето от вас са достатъчно интелигентни и образовани дами,и мисля ще ме разберат правилно.Ако ли не-здраве да е.

Първото нещо,което искам да Ви кажа е,че дарбата е дадена,за да помагаш,а не да изкарваш облаги за себе си.В този ред на мисли всеки "врачок",който поиска пари,е безкрайно съмнителен.Пари се оставят по собствено желание и преценка.Тези,които търгуват с мъката на хората си получават заслуженото впоследствие.Масата от тези,които сте сложили на първа страница са нищо повече от сравнително добри психолози.
Не твърдя,че няма хора с дарба.Но и трябва да се уточни каква дарба имат-ясновидство,съновидения,контактьортво,медиум и т.н.
Скоро попаднах на един форум,в който участниците си споделят как във всеки момент могат да четат хрониките на Акаша(което за врачка е бая трудно Simple Smile ) и омайват нуждаещи се от помощ.Което е отвратително и наказуемо,по други закони обаче.

И последното,което искам да споделя е:повечето от тези люде,поради неразбирането на това,което правят,могат да създадат много повече вреди,отколкото познаваемост имат.Най-малкото е негативната енергия,която имат.Сигурно ви се е случвало,когато посетите някой маг,впоследствие да ви боли глава,да ви се гади или всичко просто да тръгне наопаки.

Има много специализирана литература относно съдбата на човек,кармата,преражданията,пътят,който всеки трябва да извърви и защо понякога ни се случват лоши неща.Причината не винаги е в негативни влияния.Понякога става въпрос за кармични уроци,които всеки трябва да научи и да изтърпи.Земният живот е едно училище и сме тук,за да се учим,да поправим грешки от миналото на нас самите или на някой от близките ни.

Съжалявам,ако съм била безкрайно досадна или поучителна.Моля,не ме нападайте,просто искам да помогна,ако мога.

# 124
veshtitzata , написаното от теб е много смислено и полезно. Може и да те нападнат мошениците, които се саморекламират тук.

# 125
Аз искам да питам има ли някой на който Сирма не е познала?

# 126
Искам да споделя огромното си разочарование от Стефка от Генерал Тодоров. При мен нямаше почти никакво попадение, опитваше се да подпитва, накрая чак ми дожаля. И аз бях подведена от няколко доволни потребителки. Не ги упреквам,но започвам да си мисля, че "познава" най-много на хора от нейния регион. Когато се случи нещастие, то бързо се разчува и в такива случаи човек в безизходицата си тръгва по врачки. Освен това съм била свидетел, как една ясновидка от нашия район ме подпитваше за болното от левкемия дете на братовчедка ми, което бяха водили на контролен преглед в Истанбул. Резултатите бяха добри и аз наивно ги споделих. После братовчедка ми  щастлива разказваше ,че според една гледачка, детето ще оздравее напълно. Вярваше и, защото гледачката  познала ,че са ходили в чужбина и  че детето е добре и други подробности.  Нямало откъде да знае тези неща. Сърце не ми даде да и кажа, откъде "ясновидката" знае, за да не и попаря надеждите.Но такъв яд ме хвана, включително и на себе си.

Последна редакция: ср, 03 апр 2013, 20:33 от uporita1

# 127
Мили дами, нова съм във форума, така че ви моля предварително да ме извините!
До сега никой никога не ми е познавал, но проблемът ми е доста сериозен, записах си час при Ани от Пловдив за разговор по скайп, но е за след една седмица, днес ще ходя при леля Бойка от Перник, една приятелка е много доволна от нея, познавала и с часове. С Емилия не мога да се свържа, моля за съвет на ясновидец от София, който да отговори само на един въпрос, или по телефона, без значение сумата също е без значение, просто трябва да знам.
Благодаря

# 128
# 129
Току що звъннах на тази жена:

ЕЛЕНА ПАВЛОВА
Пловдив 4000, обл. Пловдивска, пл. Житен пазар 1
Тел: 032/264342; сл. 032/447285 GSM: 0886853778

Попитах я дали мога да попитам едно-единствено нещо и тя ми каза, че поне веднъж трябва да ме види и не може така. Каза ми, че съвсем скоро ще дойда в
София, защото я викали: Ренета Инджова и Жени Живкова.... каза , че ще си запише номера и името ми и ще звънне.. Интересно...

Ей тия с важната клиентела от години, дето намират време за мен, че и ми звънят по телефона...

# 130
Аз изчетох всички теми. Отне ми малко повече от седмица  Laughing

Това, което ми прави впечатление е, че има хора, на които дадени ясновидци (Стефка, да речем) им познават всичко от до, познават неща до такива подробности, че просто няма начин да е налучкване, няма как да не е някаква дарба. От друга страна има ги и хората, на които нищо не са им познали. Това все повече ме навежда на мисълта, че очевидно не при всеки става гледането. До въпрос на енергий ли опира, до отворена/затворен аура ли, не знам, но не виждам друго обяснение за точните попадения при едни и стрелянето на посоки при други. Спомням си, четох, че при една жена, при която Стефка не е могла да види нищо, не й е поискала пари. Казала й "Не мога да ти помогна".

Последна редакция: чт, 04 апр 2013, 09:07 от observer1

# 131
Здравейте,
Аз последно говорих със Стефка преди повече от половин година. Иамше попадения от сорта на имена на познати, които описа много точно, че и име и презиме назова  Shocked
Назова ми и институцията в която работя, ок извстна е ама можеше да каже и името на някоя от конкуренцията, но не каза че работя там, просто това име й се казвало.
Но като събития във връзката ми например въобще пълна противоположност или по скоро с недомлъвки нищо не каза.
Иначе да учудва се човек като ти каже точно име на някой твой познат, но до там.

# 132
  • София
Здравейте,
Аз последно говорих със Стефка преди повече от половин година. Иамше попадения от сорта на имена на познати, които описа много точно, че и име и презиме назова  Shocked
Назова ми и институцията в която работя, ок извстна е ама можеше да каже и името на някоя от конкуренцията, но не каза че работя там, просто това име й се казвало.
Но като събития във връзката ми например въобще пълна противоположност или по скоро с недомлъвки нищо не каза.
Иначе да учудва се човек като ти каже точно име на някой твой познат, но до там.

За Стефка Коларова ли пишеш? Аз доколкото знам без снимка не може да даде информация.

# 133
Здравейте,
Аз последно говорих със Стефка преди повече от половин година. Иамше попадения от сорта на имена на познати, които описа много точно, че и име и презиме назова  Shocked

Добре, как да си го обясним това? Да назовеш име на някой - айде добре, може да има някакво съвпадение, ама да познаеш и презимето, при положение, че комбинациите от име и презиме са стотици хиляди, шанса да уцели е повече от нищожен.

Другото - ти би могла да работиш навсякъде, буквално навсякъде, учрежденията/фирмите, които дават работа на хората в България пак са стотици хиляди, но тя уцелва точното място. Еми няма как да е не някаква дарба това. Очевидно обаче има и някакви смущения в информационния поток, защото не всичко уцелва, както казваш.

Но попаденията е абсурдно да ги е налучкала.

# 134
Здравейте,

О.К., но мога ли да попитам - "познатите" от гледачката имена на познати имат ли някакво особено отношение към твоите проблеми или "познаването" става по следния начин - кой е Георги? -ти казваш. И колко имена изреди? Защото да ти познае име и презиме на познат, който няма кой знае какво отношение към твоя проблем, не е кой знае какво. Освен това има статистика на често срещаните имена в България, както и съчетание на име и презиме.
Относно познаването на работата - при жив контакт много хора са способни да предположат естеството на работата. Оттам нататък предположението за конкретната институция може да е попадение. Ако кажеш -не, веднага се споменава друга подобна и хоп-отново е познала. Много ми се иска да вярвам, че не така. Говоря по принцип, не само за Стефка.

Общи условия

Активация на акаунт