Ясновидци/врачки - тема 17

• 285 406
  • 788
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте! Искам да питам относно познаваемостта на Веска Ковачева от Джулюница, ако някой е ходил скоро при нея? Сбъдват ли се нещата казани от нея?

# 196
Здравейте, моля да ме посъветвате с кого да се консултирам за здарословен проблем.
Благодаря!

# 197
  • Bulgaria
здравейте някой може ли да ми даде мнение за Николета Йорданова тъй като съм нова в тази тема не съм в час с нещата които сте писали пък гледам ,че са доста моля някои да ми напише отзиви за тази жена

# 198
Здравейте, виждам, че Цеца има доста висок рейтинг в анкетата. Моля, от позицията на времето да споделите сбъднали ли са се прогнозите и.

# 199
krasi_tv, Николета Йорданова е обсъждана в минали теми и се радвам, че не е включена в тази анкета, но контактите й ги има в Черният списък, където й е мястото Wink За да си в час, направи си труда и прочени всички теми. Форумът не е фаст фууд и по странен начин нецеленасочено обиждаш хората, които са си направили труда да споделят опит, преживявания и разочарования. Някак си подобни питания запълват 30% от лимитираните 50 страници.
bgorsdk, само няколко коментара над твоя има изказано мнение за Цеца, а и анкетата е за това. Има поне 7 доволни участника във форума. Не се засягай, но просто прегледай и предишни теми. Какъв е смисъла циклично да обсъждаме едни и същи лица, да се изреждаме, отново и отново, с опита си с даден специалист? Когато някой е доволен или недоволен - споделя опита си.

# 200
bgorsdk, само няколко коментара над твоя има изказано мнение за Цеца, а и анкетата е за това. Има поне 7 доволни участника във форума. Не се засягай, но просто прегледай и предишни теми. Какъв е смисъла циклично да обсъждаме едни и същи лица, да се изреждаме, отново и отново, с опита си с даден специалист? Когато някой е доволен или недоволен - споделя опита си.

Направила съм си труда и съм прочела коментара за Цеца над моя въпрос и не само него, а всички теми до сега. Затова съм попитала от позицията на времето дали има сбъдваемост на казаните от нея неща. Повечето коментари тук са положителни и писани веднага след консултациите, защото са им познали за минало и настояще. След време се оказва, че предсказанията за бъдеще не са се случили, затова има и такава разлика в анкетите в различните теми.
Така, че моля те observer, ако нещо не ти харесват коментарите ни, не се чувствай длъжна да ни информираш, опитай се сама да преодолееш този шок. Повечето, които коментираме тук сме с доста стари регистрации и без твоите назидания сме се справяли.

И отново питам момичетата доколко са се сбъднали предсказанията на Цеца?

Последна редакция: ср, 10 апр 2013, 02:09 от bgorsdk

# 201
здравейте някой може ли да ми даде мнение за Николета Йорданова тъй като съм нова в тази тема не съм в час с нещата които сте писали пък гледам ,че са доста моля някои да ми напише отзиви за тази жена

Не съм се консултирала с нея, но гледам,че я канят по доста предавания и повечето от прогнозите, които е правила не са се сбъднали. Аз преди време бях решила да я потърся, но тя взима 30лв за гледане и ако ти каже, че имаш магия ще ти потърси минимум още 300 и чесно казано това малко ме отказа. Имам позната, която се беше свързала с нея преди 2-3 години, мога да я попитам дали е останала доволна и да споделя ако още те интересува.

# 202
Явно при мен тя е моят човек Simple Smile Надявам се и вие да намерите своя Simple Smile

Аз съм склонна да вярвам,че наистина за всеки човек си има 'подходящ' ясновидец. Преди 2 години аз и моя приятелка отидохме на консултация при 2 жени-едната гледаше на кафе, другата по име и дата на раждане. На моята приятелка 90% от нещата, които й казаха бяха така, а на мен едва 50-60%. Особено тази втората беше много точна по отношение на определени събития, моята приятелка остана очарована, докато при мен някои от нещата не се случиха.
От друга страна пък в селото на баба ми има една жена, с която се консултирам от години и до момента 90% от нещата, които ми е казала са станали точно така, даже и когато въобще не съм и предполагала, че нещо може да се случи по определен начин, който тя е описала. Всичко е много относително, при някои се получава, при други-не.

# 203
bgorsdk, вероятно си любител на тавтологията. Бях останала с впечатление, а и от личен опит, че този форум е видим и за нерегистрирани гости, или греша? А коментарът ми не е предизвикан от шок, а от чиста практичност - съдържание, а не пълнене на страници.
Рекапитулация за Цеца:
Тема #   Гласове ЗА    Общо гласували
15          13                 71
16          15                 64
17            7                 35
... калкюлейт... И така - уан море раунд  Rolling Eyes  Аз съм пас, защото съм си казала мнението.

Последна редакция: ср, 10 апр 2013, 01:53 от observer

# 204
Jenny177, абсолютно си права. Вероятно става дума за някакъв синхрон, кликване или случване за двете страни. За това търсим, докато попаднем на нашия човек. Трябва да се опита.

# 205
observer, ако беше прочела какво съм написала, щеше да разбереш, че съм от женски пол.
Тази рекапитулация в анкетата я знам, но повечето, както и преди малко писах гласуват веднага след консултацията, а не след сбъдването на прогнозите.
Не знам какво толкова те притеснява запълването на страниците, но заради такива агресивни постове комуникацията във форума е почти на лични съобщения, а не това е целта, нали?
Никъде не съм писала, че форума не е видим за нерегистрирани, а че и без такива поучителни постове сме успявали да комуникираме и да си помагаме.

# 206
bgorsdk, при употреба на думата "любител" въпрос на стил е каква форма ще избереш (напр. президент, служител, колега)  Wink Предпочитам съдържание по същество, а не просто изпълнени страници с повтарящи се призиви. Темите са едва 17, но много хора ги домързява дори тях да изчетат.
Гласуването в анкетата подлежи на корекция и в това е смисъла да е тук, а има и Черен списък за негативен вот. Ако изпитваш съмнения отн. начина на гласуване, това може да се елиминира единствено ако и седемте гласа решат да коментират (което най-вероятно няма да се случи). Независимо публичните постове, комуникацията на ЛС ще продължава, защото все пак повечето случаи касаят лични и интимни препятствия.
Ще се въздържа от повече коментари, след като ги намираш за агресивни.

# 207
Да кажа за леля Цеца, като цяло има познаваемост на сегашната ситуация, но аз и преди бях писала - кажа ми че в момента ми се случва голяма любов... Grinning. А то не е точно така. Някакви съдебни дела все виждаше или нещо с полицията( за сега такова нещо няма) Бях я питала дали ще се наложи операция за майка ми, според нея -не. Но според изследванията може би ще се наложи. Има си дарба жената, аз я харесвам, но 100% и при нея не е .Каза ми ,че брат ми ще имат бебе- а това е пълна глупост. Изобщо такова нещо няма да има - жена му е вече на 48 години. В чашата налучкваше 100 букви, докато уцели някоя, Помага си с твоята реакция, например:- Тука някакъв мъж....( и ако проявиш интерес започва да говори)
Нещо не съм доволна вече от нито една. Имат някаква дарба, ама колко се познава бъдещето един господ знае.

# 208
observer, напълно те подкрепям  Peace и на мен ми писна през 1 мнение да се пита за едни и същи хора, а дори само по-горния пост се отнася за дадения ясновидец. Просто аз вече ги прескачам и не се занимавам да отговарям.  Hug

# 209
Здравейте, виждам, че Цеца има доста висок рейтинг в анкетата. Моля, от позицията на времето да споделите сбъднали ли са се прогнозите и.
След месец - не бих казала.
Пък току виж - ако се случи нещо ще се похваля.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт