Ясновидци/врачки - тема 17

• 281 465
  • 788
  •   1
Отговори
# 285
Форума е място за споделяне все пак. Има конкретно питане за Цеца и мисля, че трябва да благодарим на отговорилите, вместо да ги нападаме. Лично аз за около година и половина съм се консултирала с Емилия много повече от 3 пъти и след поредното последно отлагане сроковете просто спрях да инвестирам поредните 10лв. за захранване на сметката и. От дистанцията на времето твърдя, че към момента познаваемостта на Емилия относно бъдещето ми е нулева, въпреки че доста подробно и бях обяснила ситуацията, в която се намирам.

Последна редакция: чт, 18 апр 2013, 16:34 от kateto1980

# 286
  • София
За Лили с тарото има отзиви, но по-интересното е, че никой не сподели дали е ходил и съответно впечатления от Милка, офия, Редута - гледа на кафе. Гооооляааааааа реклама имаше за нея тук!!!????? Simple Smile
Срамувам се, че и по тази съм компетентна ... Embarassed
Аз бих ти препоръчала да не си губиш времето. Нищо съществено не каза, но ме обработи че имам "намеса" и ми предложи срещу 140 камъка да се погрижи.  Sunglasses

Пит, благодаря! Не съм и тръгнала към нея. Simple Smile
По-скоро ме интересуват впечатленията от така рекламираната Милка от Редута. Пълно мълчание за нея...............лошо!!! Sad А познавала всичко!  newsm78 newsm78 newsm78 Rolling Eyes Shocked

# 287
За Лили с тарото има отзиви, но по-интересното е, че никой не сподели дали е ходил и съответно впечатления от Милка, офия, Редута - гледа на кафе. Гооооляааааааа реклама имаше за нея тук!!!????? Simple Smile
Аз бих ти препоръчала да не си губиш времето. Нищо съществено не каза, но ме обработи че имам "намеса" и ми предложи срещу 140 камъка да се погрижи.  Sunglasses

По-скоро ме интересуват впечатленията от така рекламираната Милка от Редута. Пълно мълчание за нея...............лошо!!! Sad А познавала всичко!  newsm78 newsm78 newsm78 Rolling Eyes Shocked

Аз нея имах впредвид - Милка от Редута. Съжалявам за объркването. Че кой толкоз я е хвалил, аз само за една мацка се сещам да беше споделила добри отзиви...  newsm78
Ами ето, да, виж, има едно плюсче горе в анкетата.

# 288
  • София
Аз бих ти препоръчала да не си губиш времето. Нищо съществено не каза, но ме обработи че имам "намеса" и ми предложи срещу 140 камъка да се погрижи.  Sunglasses

По-скоро ме интересуват впечатленията от така рекламираната Милка от Редута. Пълно мълчание за нея...............лошо!!! Sad А познавала всичко!  newsm78 newsm78 newsm78 Rolling Eyes Shocked

Аз нея имах впредвид - Милка от Редута. Съжалявам за объркването. Че кой толкоз я е хвалил, аз само за една мацка се сещам...

Ааааааа, аз помислих за Лили, с картите Таро. Simple Smile  И при Лили - същата работа: 000!
Да, и аз се сещам за едма сладуранка, която мнооооогоооо я похвали тук във форма, едва ли не й четяла мислите..........Карай да върви..........Simple Smile Надявам се, да не си се "вързала" на обработката?! Simple Smile

# 289
Надявам се, да не си се "вързала" на обработката?! Simple Smile
Не съм.  Mr. Green

# 290
  • София
Пит и nikolinanik има ли ясновидец,от когото да сте доволни,който да ви е познал нещо от бъдещето? Все ми се струва,че има хора ,на които никои не може да им "види" нищо,може би сте от тях.

''spring'' , защо толкова много се развълнува, че ТОЧНО аз и Пит не изказваме задоволство от познаваемостта на посетените всновидци??? Simple Smile  Та тук толкова други съфорумки изказват недоволство от посетени ясновидци, а ти само нас  питаш??? Винаги сме били откровени!   newsm10 Какво толкова те притесни? Simple Smile

Последна редакция: чт, 18 апр 2013, 17:08 от nikolinanik

# 291
spring, може и да има такива хора. Аз за съжаление не съм от особено сладкодумните, за да седна и да ти развия тема за уроците от живота и че всеки рано или късно трябва да си ги научи, иначе ще има да му учи в следващия живот. Смятам, че не винаги ни е дадено да знаем бъдещето, съвсем умишлено. Но не може пред мен да седи някой и да ми разправя че имам разводи или аборти или някои фрапантни неща за миналото ми, които не са верни. Няма как да му повярвам на такъв и за неща от бъдещето, смятам разбираш  Simple Smile
Има трима човека, които много са ме доловили каква съм и не са ме "метнали" за миналото и настоящето - това са Ани от Пловдив, Стефка от Г. Тодоров и още една необсъждана тук дама (или поне аз не помня) от Варна - Пепа Драгнева. Всички те ми разказаха неща за бъдещето, които обаче не са се случили, а според прогнозите вече трябваше. И тук идва тънката въпросителна - бъдещето фиксирано ли е или ние си го градим. Смятам че ще изпадна в много дълбоки води, ако тръгна да изказвам мнение, а се чувствам неподготвена.

# 292
Момичета - кокичета,

аз бях писала доста за Лили и Милка!! Лили я посещавах от поне 6 години, при мен и моя приятелка имаше страшни прогнози (дето и през главите ни не биха минали такива неща) и познаваемост до лудост!!

Милка общо взето за 2-3 години съм посетила 4-5 пъти!! В 16 тема бях разказала за нея...за приятеля ми, за баща ми!! Мен ме заведе адвокатка, серизона жена , за съжаление и със сериозни проблеми..тя я посещава от години!! Аз заведох 3-4 приятелки, които също останаха много доволни!! Коментирали сме след това, има много попадения!! Но ако някоя от вас е ходила, нека сподели, за да не е само моето мнение!!

# 293
By the way...току що на скайпа ми писа една от тях...

бебче вчера ходих при милка
 питапе за теб;)
питаше
мдам
 много интересно беше
 още днес нещата които беше акзала почнаха да се случват
хахахха

# 294
  • София
Да споменем и някоя друга от ясновидките, може и тя да да попита за теб на скайпа???!!! Simple Smile

Нищо лично!
Хубава вчер на всички! Simple Smile   bouquet

# 295
Е, няма лошо!!
Няма случайни неща.... Embarassed аз само споделям, беше съвпадение, който иска да чете и вярва!! Май наистина е по-добре да си траем...

Нищо лично!! Хубава вечер и от мен!!

# 296
много скачате,бе хора!
Изрично започнах с онова,че нито се заяждам,нито искам да обидя някого-хванах последните две дами,които познавам от тази тема от дпоста време-чета я от лятото. Просто ми направи впечатление и попитах.
Както казах вече 100 % познаваемост няма и при мен- едни познават нещо,други друго-ок,к'во да се прадамата"катето" няма д коментирам-явно или не е дочела поста ми или чете пряко редовете. Не съм негативно настоена,но ми правят не добро впечатление нейните постове. Както и да е Peace

# 297
  • София
''spring'',  Hug Simple Smile  bouquet, аз попитах, защото ти се обърна само към нас двете и затова ми стана любопитно да разбера. Simple Smile
За мен отдавана е ясно, че не всеки ясновидец има познаваемост към всеки, който консултира. Причините могат да бъдат много. Дори и в самите нас.
Хубава вечер!

# 298
прадамата"катето" няма д коментирам-явно или не е дочела поста ми или чете пряко редовете. Не съм негативно настоена,но ми правят не добро впечатление нейните постове. Както и да е Peace

'spring'', към момента аз съм третата разкритикувана от теб и то в рамките на няколко часа.  Wink Всъщност ти изобщо не си негативно настроена и с никой не се заяждаш. Wink  Извинявай, че Емилия НЕ ми позна дори 1% и че си позволявам да го споделя във форума. Обещавам, че повече няма да публикувам нищо за да не ти правя лошо впечатление. Hug

Последна редакция: чт, 18 апр 2013, 20:10 от kateto1980

# 299
прадамата"катето" няма д коментирам-явно или не е дочела поста ми или чете пряко редовете. Не съм негативно настоена,но ми правят не добро впечатление нейните постове. Както и да е Peace

'spring'', към момента аз съм третата разкритикувана от теб и то в рамките на няколко часа.  Wink Всъщност ти изобщо не си негативно настроена и с никой не се заяждаш. Wink  Извинявай, че Емилия НЕ ми позна дори 1% и че си позволявам да го споделя във форума. Обещавам, че повече няма да публикувам нищо за да не ти правя лошо впечатление. Hug

последни пиша и няма да разводнявам темата повече. Изобщо не рабирам какъв ти е проблема- не четеш ,не разбираш това,което четеш, лично отношение към мен няма как да имаш ,така че явно не е това. Слава Богу, другите две дами разбраха какво искам да кажа.   bouquet въпрос на интелект,може би!
не защитавам никоя от ясновидките тук- това го потретвам,може би,специално за теб! хайде със здраве! дразня се,когато се случи някой заядлив да разводнява темата и друг да му се обяснява,а да не се пише по същество- ето,че сега ме вкара в този филм.
Извинявам се на останалите момичета за тази глупост!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт