Ясновидци/врачки - тема 17

• 283 348
  • 788
  •   1
Отговори
# 645
  • Под Слънцето
От мен положителен глас и палец нагоре за Сирма!
Някои хора искат да им се случи чудо за 1 ден..

# 646
От мен положителен глас и палец нагоре за Сирма!
Някои хора искат да им се случи чудо за 1 ден..
Дистанцията на времето е около 2 години !

# 647
Аз пък не разбирам как може някой да разчита на ритуали  Rolling Eyes
То ако ставаха нещата така.......

Според мен ритуалите могат да помогнат в случаите, в които е писано да си стане така.Ама да върнат мъж, който не иска да бъде върнат.....как ще стане?Против волята му?

# 648
  • Под Слънцето
kateto1980 ,  не визирах конкретно никой, но явно Сирма не е твоят човек

# 649
Моята равносметка до момента е, че за бъдещето ми ничии предсказания не се сбъднаха. За това и престанах с ходенето по ясновидци. Конкретно със Сирма съм се консултирала няколко пъти през доста големи периоди от време и всеки път прогнозите и са едни и същи, но е факт, че сроковете изтичат, а предреченото не се случва.

# 650
Моята равносметка до момента е, че за бъдещето ми ничии предсказания не се сбъднаха. За това и престанах с ходенето по ясновидци. Конкретно със Сирма съм се консултирала няколко пъти през доста големи периоди от време и всеки път прогнозите и са едни и същи, но е факт, че сроковете изтичат, а предреченото не се случва.

При мен е същото.Познаха за междинни събития.Ани от Пловдив конкретно беше много точна за 2 важни неща, които се случиха междувременно, но за крайното развитие отдавна минаха всякакви срокове.

# 651
Отдавна не съм писала тук.На мен досега всеки ми позна по нещо Grinning За крайната развръзка обаче трябва да почакам...

# 652
Аз пък не разбирам как може някой да разчита на ритуали  Rolling Eyes
То ако ставаха нещата така.......

Според мен ритуалите могат да помогнат в случаите, в които е писано да си стане така.Ама да върнат мъж, който не иска да бъде върнат.....как ще стане?Против волята му?

Остава въпросът как е според " магьосникът", който извършва ритуали срещу заплащане от клиент.
Той /тя  прави ритуала, защото смята, че ще има резултат( тоест-няма дарба да види ,че няма да има резултат) или вижда, че няма да има резултат, но прави ритуала, за да вземе пари.

Последна редакция: пт, 14 юни 2013, 15:40 от ryannn

# 653
  • София
Аз съм много доволна от Сирма! Simple Smile На мен ПОЗНА!!!
В твой стил сега мога да кажа, че ти си Сирма Laughing

ПС. Много моля, научете се като се цитирате една друга да премахвате натрупаните постове и да оставяте само конкретния пост, който искате да цитирате, защото е ужасно дразнещо иначе.

Скоро не си се заяждала! Не правиш добро впечатление и всеки твой пост създава неприятен облик на темата! Sad  

Какви комплекси избиваш с недостойния начин на общуване в темата?

Винаги нещо те дразни в някой пост!

Имаш проблеми с общуването и най-вече с възпитанието!

Този профил, кой пореден ти е сайта?

Последна редакция: пт, 14 юни 2013, 14:14 от nikolinanik

# 654
Понеже от известно време пак ми се налага да намеря някой с подобна дарба, но не мога да пътувам извън София, моя близка ми даде координати на Кремена Манова, 0888 60 50 53 - приемала в кв.Павлово. Била от Кюстендил и там също  приемала. Аз още не съм ходила лично, подготвям се още, защото доста се притеснявам какво ще чуя. Интересното е, че приятелката ми изобщо не знае, че някога в живота ми съм ходила при ясновидка. Каза ми за тази, защото знае за проблема ми и лично се била убедила колко много познава. Моля, ако имате информация или личен опит с тази Кремена Манова, споделете. Четох тема 16 и 17, но не знам дали по-назад ще успея да чета.
Познава и помага!

# 655
Здравейте хора,моля ви споделете мнение за Анастасия Христова. Стори ми се много мила не се изхвърля но все пак би ми било полезно и някое друго мнение за нея.
Благодаря ви предварително   bouquet

# 656
Аз все пак да споделя, ходих при леля Искра. В общ план беше интересно, понеже тя ми припомни неща от миналото, които бях забравил. За настоящето не беше така точна, а бъдещето беше някак си общо във времето. На конкретен въпрос не получих конкретен отговор. Конкретен отговор получих от Ани, но аз не ги виждам нещата така както тя ги вижда, но ще споделя след 4 месеца. Моля някой говорил с Ани да сподели дали като срокове ги познава, по-скоро или повече отнема? Мерси много!

# 657
При мен нещата казани ми от Ани и Искра се случиха.Сроковете дадени ми от Ани при мен избързаха с по няколко месеца.Искра не ми е казвала срокове но каза че в скоро време вижда това което исках и то така стана.Ани ми  каза същото  и каза  срок август месец 2012 но се случи март 2012. Сега е на път да се случи по рано и нещо друго което Ани ми каза миналата седмица, и то е хубаво но ще го споделя когато стане.Аз лично съм доволна и от двете,  има и други на който съм благодарна.Това е мистър Морисън, Карла, Таня от Ребърково. Peace

# 658
здравейте...не знам дали тук е подходящото място но много моля да не ме питате за координати на Невена - тази която гледа наключове....вече не била на петте къошета и не знам друг адрес..имаше една дама която го беше намерила....но не знам как се казва...аз също търся нейни координаи но без успех
мерси и успех

# 659
  • София
Невена сега приема на пл. Славеков, в безистен. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт