Ясновидци/врачки - тема 17

• 283 317
  • 788
  •   1
Отговори
# 675
Благодаря и поздравявам всички, които напоследък дават искрена ,реалистична и осмислена във времето  и според действителната ситуация обратна връзка.

# 676
И преди това съм го казвала и пак ще го кажа - на мен Анелия ми познава.
Събитията и състоянията стават както ги е казала.

# 677
Искам само да споделя, че по време на разговора ми с Ани от Пловдив й споделих и на нея, че не се откривам в образа, който тя описва - все едно говори за съвсем различен човек. И на мене ми мина през ума, че не е чула рождената ми дата добре.

И понеже наскоро във форума мернах рекламен банер на Ивелина от Ясновидци 1, искам да си призная пред вас Embarassed за двата смс-а, които съм пращала преди време на неин номер. Става дума за два конкретни въпроса, за които съм се съмнявала или надявала. И на двете питания (много конкретни) отговорът беше от типа на "Възможно е да се случи" или "Има шанс да се случи".  Всъщност точно защото възможността и аз я виждах, но исках потвърждение и повече надежда, пратих смс-ите.
Нооо и двете събития не се случиха  Peace

Та така... Признат грях, половин грях Whistling

bouquet Хубава вечер, момичета.

# 678
Дами, имайте предвид, че ходенето при врачки е смъртен грях и ако човек умре с неизповядан такъв и не се е покаял, то душата отива директно в ада!

"...не бива да се намира у тебе предсказвач, гадател, вражач,... ни който пита мъртви, защото всеки, който върши това, е гнусен пред Господа." (Втор. 18:9)

За демоните е характерно, че могат да вършат дребни чародейства. Те знаят всичко, случило се до момента, но не могат да виждат бъдещето, така както само Господ го знае. Затова и предсказват само на база случилото се до момента и с оглед какви начинания някой е захванал до сегашния момент! Оттам и някои действителни познавания, също оттам и много грешни и неточни! Общението с врачки, медитации, "ангело"лечения са най-преките пътища към преизподнята. Затова нека имаме малко разум и не си даваме душите в жертва на бесовете! Единственото спасение за човека е само чрез православната църква! Разбира се, според православното Христово учение Нашият Господ ни е създал със свободна воля за това дали да вярваме в Него или съзнателно да пренебрегнем заповедите Му. Затова, когато ни е учил как да се спасим, ни е казал: "Който има уши, да слуша"!

Последна редакция: вт, 18 юни 2013, 23:34 от Bolir

# 679
Bolir,благодарим за проповедта.Приемаме,че сме смъртно грешни.А мюсюлманите и будистите какво да правят?Те не вярват в православното учение.

Всеки живее живота си,както намери за добре.Изборът е личен.

И само да Ви допълня нещо-всяка религия проповядва насилие.Не ми го хвалете толкова Христовото учение.

# 680
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ,
които ми отговориха за Ани Лечева.Благодаря!При Люба Кулезич наскоро беше Гергана Герасимова - чете Акашовите записи.Какво Ви е мнението за нея?Аз съм я попитах преди 1-2 години кога ще си намеря партньор и тя ми отговори няма да е преди пролетта на 2013година(значи все пак 2013)
Онзи ден отново и пиша и тя ми казва след 2 години ,приеми самотата си,препоръча ми една книга  и т.н.Каза ми аз съм на 45г ,преди 3 години се омъжих и още не мисля за деца..

# 681
  • София
Скрит текст:
Дами, имайте предвид, че ходенето при врачки е смъртен грях и ако човек умре с неизповядан такъв и не се е покаял, то душата отива директно в ада!

"...не бива да се намира у тебе предсказвач, гадател, вражач,... ни който пита мъртви, защото всеки, който върши това, е гнусен пред Господа." (Втор. 18:9)

За демоните е характерно, че могат да вършат дребни чародейства. Те знаят всичко, случило се до момента, но не могат да виждат бъдещето, така както само Господ го знае. Затова и предсказват само на база случилото се до момента и с оглед какви начинания някой е захванал до сегашния момент! Оттам и някои действителни познавания, също оттам и много грешни и неточни! Общението с врачки, медитации, "ангело"лечения са най-преките пътища към преизподнята. Затова нека имаме малко разум и не си даваме душите в жертва на бесовете! Единственото спасение за човека е само чрез православната църква! Разбира се, според православното Христово учение Нашият Господ ни е създал със свободна воля за това дали да вярваме в Него или съзнателно да пренебрегнем заповедите Му. Затова, когато ни е учил как да се спасим, ни е казал: "Който има уши, да слуша"!

Какви са тези глупости?!  newsm78  #Crazy

# 682
  • Sofia
Скрит текст:

Какви са тези глупости?!  newsm78  #Crazy

Написаното по-горе не са глупости, а описания като "проповед" текст е разяснение на Христовото учение и всеки православен християнин запознат с него е наясно с казаното. Незнанието не е оправдание за думите и действията ни Simple Smile Ще се повторя, всеки има свободната воля да вярва или не, да следва или не дадено учение, религия, философия и т.н., както и да носи последствията от решенията си.

Относно  Ани Лечева, аз съм една от тези на които "познава" както някои се изразявате, защото тя разчита наталната ти карта, а не врачува. Говоря не за инцидентно събитие или конкретен въпрос, а въобще за развитие на житейска ситуация, и до момента продължавам да се съветвам и консултирам с нея и за мен тя е абсолютен професионалист, изцяло отдаден и посветен на работата си.
Бъдете спокойни и щастливи  Peace

# 683
Bolir

newsm10 newsm10 newsm10

Абсолютно подкрепям поста ти!!!  smile3525 smile3525 smile3525

# 684
аз пък предлагам фанатизиарните ортодоксални християнки, живеещи строго по канона, да си направят отделна тема и там да обсъждат сляпото следване на православната религия.
нелепо е да внушавате, че ще горим в ада. Пък и не вярвам всички да сте толкова правоверни и без никакви грехове, че чак да поучавате къде да не ходим и какво да не правим.
врачките и ясновидките да са ни проблемът Peace

# 685
аз пък предлагам фанатизиарните ортодоксални християнки, живеещи строго по канона, да си направят отделна тема и там да обсъждат сляпото следване на православната религия.
нелепо е да внушавате, че ще горим в ада. Пък и не вярвам всички да сте толкова правоверни и без никакви грехове, че чак да поучавате къде да не ходим и какво да не правим.
врачките и ясновидките да са ни проблемът Peace

Преди повече от 11 години и аз много ходех по врачки,крачка не правех без да съм се допитала до тях..И тогава Патриарх Неофит ме срещна в двора на нашата църква,а той е и митрополит Русенски и ми каза:"И сега какво правиш,ходиш по врачки и след това идваш да палиш свещи за здраве и да се молиш това което са ти казали да не се случва,и да ти се четат Киприянови молтви..Това означава да вярваш в Дявола,а не в доброто..Изповядах този си грях и от тогава не съм припарила до такива "чародейки"..

# 686
ако животът ти е станал по-щастлив след това, то радвам се за теб чистосърдечно.
Ако се чувстваш безгрешна, то бих приела и наставленията ти с разбиране.
Ако знаеш, че имаш грехове, то място ти не е тук да ни поучаваш!
 Peace

bouquet за всички. трябва да сме по-широко скроени.

# 687
ако животът ти е станал по-щастлив след това, то радвам се за теб чистосърдечно.
Ако се чувстваш безгрешна, то бих приела и наставленията ти с разбиране.
Ако знаеш, че имаш грехове, то място ти не е тук да ни поучаваш!
 Peace

bouquet за всички. трябва да сме по-широко скроени.

Аз само споделих! На някой от момичетата тук които са ме помолили съм изпратила и телефони на хора от които мои приятелки са доволни..Така че,аз ще помогна,но няма да се допитам до тях..Така че нека всеки вярва в това в което душата му ще дойде на място   bouquet

# 688
Здравейте момичета! Следя всяка тема от близо година насам, изчела съм ги всичките. Искам да ви споделя за последната ми среща с коментиран в темата човек. Въпросната е Цветанка Рангелова, представя се като нумеролог. В момента е много болна, но въпреки това не връща никои, трябвали й пари за лекарства, няма лошо всеки си намира начините. Вдигнала е цените 50 лева за един човек...за които 50лева не ти казва нищо точно 3 минути, нито за здраве, нито за любов, нито за бизнес, нищо, само върти суче, и когато я попиташ нещо казва след юли месец...това мога и аз да го кажа. Просто искам да ви предупредя да не си давате парите там, все едно ги изхвърляте. Ако са 10лв. както и да е, но за 50лв в днешно време се чудя не я ли е срам. Поздрави!

# 689
Преди време бях писала за съвет при, коя ясновидка да отида, заради изчезналата ми котка.
Ходих при Марияна Николаева. Опита се да ми обясни къде е котката ми, но не успях да я намеря по нейните описания. Все пак ми каза, да съм спокойна, че тя сама ще се върне. И наистина позна, тя се върна и вече е при мен. Дори спи до мен, докато пиша този пост. Каза ми и някой други неща, ще видим дали са верни до края на месеца.

Grinning
P.S Марияна е много мила и макар таксата и да е за 30мин. С мен стоя повече от час и не ми взе повече пари.

Общи условия

Активация на акаунт